X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TE-KTÓRYM SIĘ UDAŁO- porady dla starających :)
Odpowiedz

TE-KTÓRYM SIĘ UDAŁO- porady dla starających :)

Oceń ten wątek:
  • Moni 88 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi obyyy :)

Moni
  • eunika Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni 88 pocieszyłaś mnie bardzo bo ja rzadko mam śluz płodny a jeśli już to bardzo mało i już się trochę załamywałam tym faktem ale może to nic złego bo ja ogólnie nie mam za dużo śluzu jakiegokolwiek... oczywiście postaram się też odstresować i tak dużo nie myśleć, ale to jest akurat baaaardzo trudne:)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • lolinek Nowa

Wysłany: 18 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam zioła ojca sroki. dzięki nim udało mi się zajść w ciążę po roku starań i kilku dniach brania ziółek :) (a żeby było ciekawie w 43 dniu cyklu)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoć bardzo ważne jest unikanie stresu, akurat teraz gdy planujemy maluszka uzbierało się nam go pod dostatkiem.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ