X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja nigdy nie korzystalam ale jestem pewna ze moj piotrek tez by sie pewnie rozpraszal tym wibrowaniem hehehhe
    Powiem ci ze nie mialam migdy do czynienia z takim czyms ale jak teraz to caly czas bym tylko chciala z tym Piotrek powiedzial ze mi wibrator kupi na Swieta to powiedzialam mu ze pojdzie w odstawke a on do mnie ja ci dal chyba musimy dzialac :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszym miesiącu stosowania siemienia zauważyłam znaczną poprawę. Potem gin zaleciła terapię tabletkami anty na 2 miesiące i w tym czasie nie jadłam. W zeszłym cyklu jadłam i w tym też jem :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochaniutke robic kolacyjke moze jeszcze wpadne ale narazie musze wam zyczyc milego wieczorku .
    Az szkoda isc :)
    no i jak bym juz nie weszla to Kolorowych snow wam zycze <3 buziaczki pereleczki :*

Jackie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Powiem ci ze nie mialam migdy do czynienia z takim czyms ale jak teraz to caly czas bym tylko chciala z tym Piotrek powiedzial ze mi wibrator kupi na Swieta to powiedzialam mu ze pojdzie w odstawke a on do mnie ja ci dal chyba musimy dzialac :)
    Wiesz, moja przyjaciółka mówiła, że uwielbia gry wstępne z wibratorem... oczywiście wibrator obsługuje jej partner :) więc to może być całkiem niezła zabawa dla dwojga :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja po pierwszym miesiącu stosowania siemienia zauważyłam znaczną poprawę. Potem gin zaleciła terapię tabletkami anty na 2 miesiące i w tym czasie nie jadłam. W zeszłym cyklu jadłam i w tym też jem :)
    to widzę, że tylko na mnie nie działa :P

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Jak to jest z tym serduszkowaniem... Bo wiele z Was pisze, że najlepiej co drugi dzień, a mi gin powiedziała, że od pierwszego dnia cyklu wstrzemięźliwość i dopiero jak nam da znak, to mamy działać. I tak to stosowaliśmy 4 cykle, ale chcę coś zmienić w tym, bo rezultatów nie było. Zresztą już złamaliśmy zakaz, bo wczoraj 4 dc i było serduszkowanie ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Lece kochaniutke robic kolacyjke moze jeszcze wpadne ale narazie musze wam zyczyc milego wieczorku .
    Az szkoda isc :)
    no i jak bym juz nie weszla to Kolorowych snow wam zycze <3 buziaczki pereleczki :*
    kolorowych :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Wiesz, moja przyjaciółka mówiła, że uwielbia gry wstępne z wibratorem... oczywiście wibrator obsługuje jej partner :) więc to może być całkiem niezła zabawa dla dwojga :)
    oj zostane przy nakladce :) Lece <3

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    może za bardzo spięte jesteśmy, żeby poczuć różnicę :P
    może być,u mnie to chodź też o to,ze jakoś nie lubię nawet prezerwatyw,a do tego wibracje...nie nie to nie dla mnie

iv09hdgenu0skffm.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Jak to jest z tym serduszkowaniem... Bo wiele z Was pisze, że najlepiej co drugi dzień, a mi gin powiedziała, że od pierwszego dnia cyklu wstrzemięźliwość i dopiero jak nam da znak, to mamy działać. I tak to stosowaliśmy 4 cykle, ale chcę coś zmienić w tym, bo rezultatów nie było. Zresztą już złamaliśmy zakaz, bo wczoraj 4 dc i było serduszkowanie ;)
    Lepiej chyba serduszkować jak jest ochota :) U nas to tak wychodzi, że co 2 dni akurat, chociaż Piotrek chciałby codziennie :P
    Ale powie Ci, że w tym cyklu co zaszłam w ciążę to serduszkowaliśmy przez jakiś tydzień przed owulką codziennie, ale jak wyszedł mi pierwszy pozytywny test owu to akurat przestaliśmy, bo już nam się nie chciało. I jakoś te plemniczki sobie przeżyły tych kilka dni do owulki i się udało zajść :) więc to chyba nie ma reguły.
    Ja wiem tylko ze studiów, że jak za długo nasienie nie jest "wypuszczane" to plemniki tracą wartość, są słabsze, mniej żywotne. więc w ogóle nie rozumiem polecenia, żeby się powstrzymywać

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my się powstrzymywaliśmy i nieraz było już ciężko. Bo i ja miałam ochotę i mąż, a nie było można. A potem jak było zielone światło, to praktycznie kilka razy kochaliśmy się jakby z przymusu, żeby "nie stracić okazji na zajście w ciążę". A chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 21:43

natasza82 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i cisza nastała :) zaraz komp mi padnie, a nie wiem gdzie jest kabel więc znikam. trzymajcie się dziewczęta :) I owocnych staranek i testów i w ogóle. Do jutra :) Dobranoc :*

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    No my się powstrzymywaliśmy i nieraz było już ciężko. Bo i ja miałam ochotę i mąż, a nie było można. A potem jak było zielone światło, to praktycznie kilka razy kochaliśmy się jakby z przymusu, żeby "nie stracić okazji na zajście w ciążę". A chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.
    Na pewno nie o to. Nie powstrzymujcie się, nie warto :) Nie ma nic lepszego niż serduszkowanie :) no może ewentualnie dwie kreski na sikańcu ;) Buzia.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam,dobrej nocki:-)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłych snów dziewczyny :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja mam wibrator, ale rzadko go uzywam. a jesli to jak jestem sama ;P

moj wie ze go mam ale nigdy niezaproponowal mi zabawy w trojke ;) chyba czuje sie zazdrosny albo nie chce albo niewiem co hmmm.. dlaczego ja go o to nigdy nie zapytalam?? dziwne :/
    niech on tylko przyjdzie do domu!!! musze z nim porozmawiac :P hehehhe

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:

i jak czujesz poprawe?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie chciałabym sie do was przyłączyc :) przeczytalam caly watek od 1 do ostatniej str troche mi sie zeszło ale dobrnełam dokonca:) widze ze mozna tu o wszyskim pogadac :)

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

no wlasnie, moze byc calkiem fajnie... sprobowac??? banan-pogo.gif

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Ja też uciekam,dobrej nocki:-)

dobranoc :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ