Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was moje kochane serduszka na naszym podworku jak to powiedziala jedna z moich wojowniczek ciesze sie bardzo , że trafilyscie tu jeszcze sie ucze pilnie ale nie omieszkalam powitac wszystkich moich gwiazdek i zyczyc dobrej nocki :*
Ewelina23, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Witam Was moje kochane serduszka na naszym podworku jak to powiedziala jedna z moich wojowniczek ciesze sie bardzo , że trafilyscie tu jeszcze sie ucze pilnie ale nie omieszkalam powitac wszystkich moich gwiazdek i zyczyc dobrej nocki :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Wojowniczki. Ahhh ja nie dobra, nie mogłam wytrzymać z testowaniem i mam za swoje wrrr. Wyczytalam gdzieś ze w 9 dniu może cień zobacze, taaa w moim przypadku chyba orla cień. Dalej czekam..... Pozdrawiam Was cieplutko i cały czas trzymam kciuki.
Jackie lubi tę wiadomość
-
dzień doberek
wiem jak to jest być niecierpliwym :)ja jak robiłam sobie test dwa dni przed @ i nic wieć uznałam że nie jestem a tu @ nie przyszła zrobiłam następnego dnia po terminie i dwie kreseczki a byłam wtedy z bliźniaczkamiFasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
Kaśka ale jesteś szczęsciara, też chciałabym bliźniaki
Musisz mnie zaczarować swoim wirusem
W ogóle to chciałam napisać, że wczoraj myłam okna, namęczyłam się że hoho.... a teraz jak się lekko przejaśniło zauważyłam, że jakiś ptaszek cudownie się załatwił na moim czystym oknie. Ale że ja dziś mam jakoś dobry humor postanowiłam wierzyć że to dobra wiadomość taka kupkaKatha81, natasza82, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Kaśka ale jesteś szczęsciara, też chciałabym bliźniaki
Musisz mnie zaczarować swoim wirusem
W ogóle to chciałam napisać, że wczoraj myłam okna, namęczyłam się że hoho.... a teraz jak się lekko przejaśniło zauważyłam, że jakiś ptaszek cudownie się załatwił na moim czystym oknie. Ale że ja dziś mam jakoś dobry humor postanowiłam wierzyć że to dobra wiadomość taka kupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 09:18
natasza82, Fasolkowa duszyczka lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
witam sie z kawka.
ja dzis mialam dziwne sny, ze urodzilam. Niby mily sen ale dziwny i pomyslalam ze mozne tescik zrobie ale przeciez wiadomo ze to za wczesnie. Chyba swiruje.
poza tym zaspalam tempka jest zignorowana. -
Też mi się właśnie wydaje, że tę miniaturkę zdjęcia widzę pierwszy raz Jakoś łatwiej mi zapamiętać obrazki niż imiona czy nicki Ale jak coś to jestem Mariola, mam 24 lata i teoretycznie jeszcze nie staram się o maleństwo. Bardziej określiłabym, że zaczynam przygotowania do starań A co do olewania, to rozumiem, że jak jest więcej osób i kręci się jakiś temat, to czasami jakieś wiadomości się pomija (moje też kilka razy zostały ominięte), ale jestem tu bardziej ze względu na właśnie znajome osóbki
Jackie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki Jak noc minęła? Mi strasznie dziwne rzeczy się śniły... Że mamą byłam i martwe dzieci i martwe zwierzęta i bezdomne zwierzęta i pogrzeb... ehh.. koszmar...
Ale widzę, że od wczorajszego wieczoru dużo mam do nadrobienia
Miłego dnia życzę dziewuchy, ja piję kawę i na zakupy lecę.
Miłego dnia wam życzę Do zobaczenia później