Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien Dobry wam Dziewczynki
Otworzylam oczy i nawet nie chcialo mi sie wstac do netbooka zeby zapisac tempke lenia mam a cala noc spalam nawet sie nie obudzilam
Milego dnia
Ide kawke zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 10:39
-
Czarna94 wrote:Dzień Dobry Ja dopiero wstałam i piję kawkę
Też uważam że te sny to przez to że się za dużo myśli Kilka razy tak miałam że przed snem myślałam o dzieciach itp a później rodziłam we śnie
Tak to prawda te sny biorą się z pragnienia i myślenia o dziecku. Ile razy ja już miałam we śnie dzieci już nawet nie zdołałabym policzyć, ale niezła gromadka by się uzbierała.
Jak już przestałam o tym myśleć i olałam ten temat to i sny się skończyły.Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja tez miałam swojego czasu dziwne sny..sniło mi sie ze jestem mama ze urodziłam raz chłopczyka a raz dziewczynke... a ostatnio sniło mi sie ze juz mam takie starsze dziecko co do szkoly zaczeło chodzic...
w czoraj robiłam test owulacyjny i wyszedl negatywny a dzis wedlug ovu zaczyna mi sie owulacja wieczorem jeszcze zrobie tesn ciekawe co wyjdzie.... -
nick nieaktualnystorczyk wrote:Dzień dobry
Ja tez miałam swojego czasu dziwne sny..sniło mi sie ze jestem mama ze urodziłam raz chłopczyka a raz dziewczynke... a ostatnio sniło mi sie ze juz mam takie starsze dziecko co do szkoly zaczeło chodzic...
w czoraj robiłam test owulacyjny i wyszedl negatywny a dzis wedlug ovu zaczyna mi sie owulacja wieczorem jeszcze zrobie tesn ciekawe co wyjdzie.... -
nick nieaktualny