Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno wlasnie sie nie sprawdza tez mi sie snilo ze widzialam dwie piekne krechy na tescie i nic
ostatnio Dorota do mnie dzwoni i mowi ubralas malemu spiochy na lewa strone zagraj w totka pozniej przyszedl Piotrek daje mi dlugopis i mowi masz zebys wypelnila totka pozniej ide szczur przebieg mi przed nogami dzwonie do doroty zeby jej pow ona ze bede miala szczescie a pozniej @ mi sie sniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 12:01
-
jak mi sie sni ze jestem w ciazy albo ze urodzilam to po przebudzeniu dziwnie sie czuje. takie mam dziwne uczucie ze niepotrafie opisac.
2 dni temu tez mialam dziwny sen o Piotrku ze go torturowali jakimis pradami i potem on niemogl miec dzieci. Obudzilam sie cala roztrzesiona Ja chyba powoli wariuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:To prawda, za dużo myślimy o tym i za dużo się martwimy
dokładnie i tak jak już wcześniej wspomniałam jak przestałam myśleć to takie sny też mi się skończyłystorczyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jakoś ostatnio na szczęście nie mam za wiele czasu żeby myśleć Rodzinka się na święta pozjeżdżała więc ciągle ktoś u nas jest, i dobrze bo jak ostatnio siedzieliśmy z mężem pół dnia sami to takiego doła złapałam że płakałam w sumie bez większego powodu ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny