X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    wpadlam powiedziec dobranoc :-)
    jutro jak sie @ zacznie to zaczne pic tego dziurawca, on tez dziala przeciw depresyjnie, ale to przy dlugim stosowaniu, a jednorazowo to bardziej jest pod katem trawienia stosowany :-). a na jajniki? coz napewno nie zaszkodzi :-)
    castagnusa nie bralam, jutro kupie ta witamine B6 i zelazo i zobaczymy. bo kwas foliowy to juz od roku lykam, dokladnie 1 stycznia zaczelam z mysla o staraniach ;) i od 1 dc lykam w dawce 0,4 a od ok 14 dc juz 5 mg. lykam w razie W :-)

miska fajnie tak ze strony kuzynki :-). moze uda wam sie nadrobic zaleglosci i odnowic kontakt :-)

my tez mielismy jechac na narty, ale w grudniu nie bylo czasu, a teraz znow warunkow pewnie nie bedzie..

dobranoc <3

ja tez powoli sie z Wami zegnam:) Karmelku,co do nadrobienia zaleglosci to zobaczymy co z tego bedzie- mimo wszystko ciesze sie,ze im sie udało. Starali od lipca, wiec tez przechodzili /la przez to wszystko co my tutaj. JUz sie poddali, a jednak mile zaskoczenie. Termin na lipca..bede znow ciocią:)

słodkich Kochane.

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. wstawilam sobie o to takiego slodkiego avatarka- a co!:) Lubie Misie:P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelku dla sowjego kup jeszcze cynk i witamine A

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje ze to zagnieżdżenie ;) a mój mąż to juz sie zachowuje jakbym była w ciąży ;) mam nadzieje ze te cykl będzie szczęśliwy ;) dodam ze to nasz pierwszy cykl z salfazinem.
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 23:47

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Powiem Wam dziewczyny(wracajac do tematu zwiazanego z ta niby przyjaciolka co strzelila "focha":)) na to,ze jej przyjaciolka zaszla w ciaze.
    To ja dzis sie milo zaskoczylam. Pisalam kiedys na watku o tym,ze z rodzina to tylko na zdjeciach- nie zmienilam jednak zdania i wiem,ze roznie bywa. Ale dzisiaj zagadalam do mojej siostry ciotecznej z ktora kiedys utrzymywalam lepszy kontakt, ale ona wyszla za maz(ma tyle lat co ja) i kontakt ucichl, w sumie nawet mijamy na rodzinnych swietach. Ona jest w 8-9 tyg ciazy, tez starali troszke (dzis dowiedzialam,ze od lipca) widzialam ja na facebooku ,ze jest dostepna i tak pomysle,ze zagadam co mi szkodzi- to z mojej strony dobry gest ,ze wyciagam reke i zapytam sie jak sie czuje:) pogadalsmy chwilke i zeszlo sie na temat moich staran. I troszke mnie wsparla, spodziewalam sie,ze poczuje od niej wlasnie takiego "focha" bo od dziecinstwa bylo cos takiego,ze kuzynki zazdroscily i jak jedna miala lepiej to zaraz dziwne akcje, jakies dziwne nieporozumienia. Ale przyjela mnie w miare milo, trzyma za nas kciuki. Dala pare rad, opowiedziala troszke o swoich staraniach. Powiedziala,ze codziennie odmawa rozaniec, modlila wczesniej o fasolke dla nich, i powiedziala,ze za nas pomodli zeby nam sie udalo:) i ze zyczy nam tego z calego serca i ze cieszylaby sie jakby dla jej dzidziusia byl rowiesnik:)) tak sobie pozniej skojarzylam,ze miedzy mna a nia mimo tego samego rocznika jest 6 miesiecy roznicy(ona starsza o te 6) i tak jakos by sie fajnie zgralo:)

milo <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez uciekam jutro na 11 do gina 3majcie kciuki miliony buziakow :****
    dobrej nocki gwiazdeczki ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane .
    Ja juz w pracy :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no mam nadzieje ze to zagnieżdżenie ;) a mój mąż to juz sie zachowuje jakbym była w ciąży ;) mam nadzieje ze te cykl będzie szczęśliwy ;) dodam ze to nasz pierwszy cykl z salfazinem.
    mój mąż też to w tym cyklu brał :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle dzień dobry :) kawusia?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :)
    Ale szalejecie z tym pisaniem nadrobić was cieżko :/
    Ja zaraz uciekam do pracy miłego dnia :)

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a w ogóle dzień dobry :) kawusia?

właśnie wypiłam :)

age.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    właśnie wypiłam :)
    to ja swoją kończę i za sprzątanie się biorę w takim razie :)

Milcia, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a bierzesz "dowcipnie"? ja jak brałam to miałam mega podrażnienie - bez żadnej infekcji, więc lekarz kazał mi płukać sobie tantum rossa, a nie brać żadnych tabletek dopochwowych, bo mówił, że to żadne grzyby ani bakterie i że tabletki nie pomogą. a na podrażnienie najlepszy roztwór tantum rossa.

Biorę doustnie. Raz już brałam dopochwowe i te same dolegliwości miałam. Tantum Rosa też stosuję i nic.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    to ja swoją kończę i za sprzątanie się biorę w takim razie :)
    Ty tak nie szalej z tym sprzątaniem , bo musisz teraz uważać wyjątkowo na siebie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ovu przesunął mi owulke dzien poźniej. wiec majac owulke 27 grudnia jesli mam zamiar testowac 8 grudnia to nie bedzie to zbyt szybko ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    My jedziemy 19 stycznia na tydzien do Zakopca- tylko martwi mnie brak sniegu. Fjanie byloby jednak poczuc ten zimowy klimat chociaz tydzien:) ogolnie jak?Podobalo sie? My pierwszy raz :)

My byliśmy 2-gi raz :D Super, widoczność niesamowita, Zakopane nocą widziane z Gubałówki chyba lepsze niż za dnia :P Śnieg jest, ale tylko na wyciągach :/ Za to ludzi, co nie miara... Ale tylko na Krupówkach, reszta w miarę normalnie :) Za to wszędzie jeszcze widać zniszczenia, połamane drzewa itd., po tym halniaku sprzed kilku dni.

A nie robiłam dziś testu, bo stwierdziłam, że jutro miałam robić, to jutro zrobię :D

Tylko dziś tempka spadła, już nie ma takiej radości jak wczoraj i trochę się boje co jutro zobaczę na teście...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, ja brałam castagnusa... Przytyłam od niego, napuchłam i wyniki mi się pogorszyły, a był on brany z polecenia lekarza. Więc nie polecam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki ;)

Już jutro przywitamy 2014 rok.
    Powoli robie rachunek sumienia, dużo rzeczy w tym roku było złych i nie udanych :( ale były też i dobre sytuacje, był ślub, jest dziecko, bylo szczęscie. Było wiele planów było tez wiele porażek..
    Mam szczerą nadzieję że w nowym roku będziemy bardziej szcześliwi! że spełnią się nasze marzenia! i wszystkie nasze plany się zrealizują bez wiekszych problemów.
    Już więcej kopniaków po dupie nie zniosę, dość mam niepowodzeń.
    w 2014 roku musi się w końcu odmienić i się odmieni.
    wierzę w to! :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie poplacze sie zaraz z bolu!!! Tak mnie boli podbrzusze jak by mnie ktos sciskal od srodka

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    8 stycznia, jak dobrze rozumiem? myślę, że trochę za szybko
    no stycznia ;) pomyliłam sie i grudnia napisałam :P jak mam wytrzymać tak długo ? to kiedy mam najlepiej zrobic ten test. ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ