Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
olka25 wrote:8 stycznia, jak dobrze rozumiem? myślę, że trochę za szybko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:a kiedy urodzinki i rocznica ???
(wyczytałam stopce)
a rocznica 12 stycznia . Od 10do 12 jedziemy do belfastu 200km od nas mam nadzieje ze bd wspanialy troszke spozniony prezent w postaci fasolki
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:8 stycznia Piotrka urodziny
a rocznica 12 stycznia . Od 10do 12 jedziemy do belfastu 200km od nas mam nadzieje ze bd wspanialy troszke spozniony prezent w postaci fasolki
Kochana z całego serducha Ci tego życze i mocno kciukamniech to bedzie spóźniony prezent ale za bardzo udany
Ewelina23, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stradus tzn ze przechodzi las czy aktualnie masz ?? bo wiem ze jak jeden jest dodatni to chyba przechodzilas ?? najlepiej skonsultuj sie z lekarzem
Ale na pewno bedzie wszytsko dobrze -
stardust87 wrote:tzn, że chorowałam na cytomegalię i muszę zrobić badania czy nadal nie choruję.. bo jak choruję to źle dla fasolki
właśnie czytałam co to za chorobaale mam nadzieje że nie chorujesz i fasoleczka sie utrzyma i bedzie sie dobrze rozwijac trzymam kciuki
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Stradus tzn ze przechodzi las czy aktualnie masz ?? bo wiem ze jak jeden jest dodatni to chyba przechodzilas ?? najlepiej skonsultuj sie z lekarzem
Ale na pewno bedzie wszytsko dobrze -
Kasiula09 wrote:właśnie czytałam co to za choroba
ale mam nadzieje że nie chorujesz i fasoleczka sie utrzyma i bedzie sie dobrze rozwijac trzymam kciuki
Będzie ok, bez stresu.
Chociaż dziś i tak się mega stresuje, bo na dziś mam termin @ i boję się do toalety chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 12:46