Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
200 wrote:Stardust mi w ciąży wyszły dodatnie na toksoplazmozę i chodziłam po ścianach z nerwów, a potem lekarka powiedziała, że wyniki mówią, że kiedyś przechodziłam i dzidzi nic nie będzie.
Trzeba być dobrej myśli kochana :*
-
A w ogóle to chciałam powiedzieć, że strasznie was polubiłam. I że teoretycznie powinnam siedzieć na BestBelly a dużo bardziej wolę siedzieć tu. Tam nawet tematów forum nie przejrzałam
Zapisałam się tylko do wrześniowych mam i tyle..
Fajnie, że Jackie stworzyła ten wątek, i że Wy wszystkie tu trafiłyścieI że ja tu trafiłam
Nusia1989, Ewelina23, Kasiula09, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane :* Ale piszecie , nie dam rady nadrobić . Przepraszam .
Głowa mnie tak boli dziś że szok. Do tego chyba mi się @ rozkręca , choć nie wiem bo miałam sporo dziś tej wydzieliny ale brązowej nie czerwonej . Więc nie wiem , czy zaliczać to do @ czy nadal jako plamienie -
Landrynka wrote:Witajcie Kochane :* Ale piszecie , nie dam rady nadrobić . Przepraszam .
Głowa mnie tak boli dziś że szok. Do tego chyba mi się @ rozkręca , choć nie wiem bo miałam sporo dziś tej wydzieliny ale brązowej nie czerwonej . Więc nie wiem , czy zaliczać to do @ czy nadal jako plamienieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A w ogóle to chciałam powiedzieć, że strasznie was polubiłam. I że teoretycznie powinnam siedzieć na BestBelly a dużo bardziej wolę siedzieć tu. Tam nawet tematów forum nie przejrzałam
Zapisałam się tylko do wrześniowych mam i tyle..
Fajnie, że Jackie stworzyła ten wątek, i że Wy wszystkie tu trafiłyścieI że ja tu trafiłam
Ja też lubię tu przebywać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
Ale i mi coś jest nie tak, jajniki jakby mnie ciągnęły i boli mnie podbrzusze. Nigdy tak nie miałam, trwa to już z 2-3 dni, a u Ciebie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Normalnie poplacze sie zaraz z bolu!!! Tak mnie boli podbrzusze jak by mnie ktos sciskal od srodka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny