Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Mam mały zapierdol w pracy, martwi mnie ten ból podbrzusza (takie jakby ciągnięcie, nie wiem czy wiecie o co chodzi)i w ogóle wszystko mnie wkurza.
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:)
może takie uczucie zwiastuję fasolinkę?
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Mam mały zapierdol w pracy, martwi mnie ten ból podbrzusza (takie jakby ciągnięcie, nie wiem czy wiecie o co chodzi)i w ogóle wszystko mnie wkurza.
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:)
nie czuj sie olana co Ty
tylko jak taki ktos jak ja wpada to nie mam bardzo czasu czytac wszystkiego 
nie badz smutna jestes jedna z nas i tez jestes wazna i tworzysz z nami podworko
a co do bolu tez czasem tak mam ale raczej przed @ .
ale moze u Ciebie to dzidzius
!
odpoczniesz jutro sie wyszlejesz
:*
-
nick nieaktualnyJackie dokładnie wspomnij o prywatnej to nagle jest .
Ja chodziłam kiedyś to gin. który nie mógł wystawiać zwolnień a moja znajoma poszła i chciała żeby jej wypisał a on na to że nie może ale mogą załatwić to u niego w gabinecie
masakra
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ktory dzien cyklu. Ja tez z mila checia poszla bym do domu00monika00 wrote:Mam mały zapierdol w pracy, martwi mnie ten ból podbrzusza (takie jakby ciągnięcie, nie wiem czy wiecie o co chodzi)i w ogóle wszystko mnie wkurza.
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Ale swoja droga dziwi mie, że skoro to jest prywatne to jak on gdzies jedzie to czemu "sekretarka" nie obdzwoni pacjentów. Ja w robocie tak musze robić jak doktorki nie ma.
widzisz sa dziwne jazdy
ale moze i lepiej bo sobie humoru nie popsuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A ktory dzien cyklu. Ja tez z mila checia poszla bym do domu
dopiero 19, więc to raczej nie @. z reszta ja takich objawów na @ nie miałam;(
Ahh dziewczyny mam dzisiaj trochę doła, zmęczona jestem i sorki, że na Was to się odbija;(
-
nick nieaktualnypowiedz im ze Cie strasznie boli, jaka dawke bralas clo noi ze jesZcze nie mialas monitoringuEwelina23 wrote:Polece jak piotrek z pracy wroci bo ja dlad z angelskiego co od medycznej strony. Mam nadzieje ze mnie przyjma bo oni tu maja wszystko w dupie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:dziewczynki jak tam reacje ?
dzisiaj upilam przecudny sweterek nie moglam sie nie skusic jest czarny i tak jakby mial zlote skrzydla na plecach 
przepiekniusi byl mialam nie kupic ale tak sie usmiechal do mnie ze trafil do mojej garderoby
ja zakupiłam dwie sukienki
00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:dopiero 19, więc to raczej nie @. z reszta ja takich objawów na @ nie miałam;(
Ahh dziewczyny mam dzisiaj trochę doła, zmęczona jestem i sorki, że na Was to się odbija;(
luzik uwierz mi , że ja ostatnio bylam zla sama na siebie w dniu @ i to sama nie wiem dla czego . pamietaj nikt Cie nie zamierzal olac czasem moze sie nie zauwazy buziaki ! oby to byla dzidzia
00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:ja zakupiłam dwie sukienki

ja sukienke bialo - czarna
i sweterek taki za tylek obciska mnie ah czuuje sie seksiasto co z tego jak nie bede mogla w sylwka zaszalec jak za szczeniackich lat i zabawic sie w spontaniczny seks sylwestrowy z misiem jak cieknie ze mnie jak z prosiaczka
!
ale Wam zycze ksiezniczki moje owocnego serduszkowania
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:31
00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-