Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Mam mały zapierdol w pracy, martwi mnie ten ból podbrzusza (takie jakby ciągnięcie, nie wiem czy wiecie o co chodzi)i w ogóle wszystko mnie wkurza.
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:)
może takie uczucie zwiastuję fasolinkę?Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:Mam mały zapierdol w pracy, martwi mnie ten ból podbrzusza (takie jakby ciągnięcie, nie wiem czy wiecie o co chodzi)i w ogóle wszystko mnie wkurza.
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:)
nie czuj sie olana co Tytylko jak taki ktos jak ja wpada to nie mam bardzo czasu czytac wszystkiego
nie badz smutna jestes jedna z nas i tez jestes wazna i tworzysz z nami podworko
a co do bolu tez czasem tak mam ale raczej przed @ .
ale moze u Ciebie to dzidzius!
odpoczniesz jutro sie wyszlejesz:*
-
nick nieaktualnyJackie dokładnie wspomnij o prywatnej to nagle jest .
Ja chodziłam kiedyś to gin. który nie mógł wystawiać zwolnień a moja znajoma poszła i chciała żeby jej wypisał a on na to że nie może ale mogą załatwić to u niego w gabineciemasakra
Jackie lubi tę wiadomość
-
Do domu był pojechała w cholerę i pospała:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Ale swoja droga dziwi mie, że skoro to jest prywatne to jak on gdzies jedzie to czemu "sekretarka" nie obdzwoni pacjentów. Ja w robocie tak musze robić jak doktorki nie ma.
widzisz sa dziwne jazdy
ale moze i lepiej bo sobie humoru nie popsuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A ktory dzien cyklu. Ja tez z mila checia poszla bym do domu
dopiero 19, więc to raczej nie @. z reszta ja takich objawów na @ nie miałam;(
Ahh dziewczyny mam dzisiaj trochę doła, zmęczona jestem i sorki, że na Was to się odbija;(
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Polece jak piotrek z pracy wroci bo ja dlad z angelskiego co od medycznej strony. Mam nadzieje ze mnie przyjma bo oni tu maja wszystko w dupie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:dziewczynki jak tam reacje ?
dzisiaj upilam przecudny sweterek nie moglam sie nie skusic jest czarny i tak jakby mial zlote skrzydla na plecach
przepiekniusi byl mialam nie kupic ale tak sie usmiechal do mnie ze trafil do mojej garderoby
ja zakupiłam dwie sukienki00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:dopiero 19, więc to raczej nie @. z reszta ja takich objawów na @ nie miałam;(
Ahh dziewczyny mam dzisiaj trochę doła, zmęczona jestem i sorki, że na Was to się odbija;(
luzik uwierz mi , że ja ostatnio bylam zla sama na siebie w dniu @ i to sama nie wiem dla czego . pamietaj nikt Cie nie zamierzal olac czasem moze sie nie zauwazy buziaki ! oby to byla dzidzia00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:ja zakupiłam dwie sukienki
ja sukienke bialo - czarnai sweterek taki za tylek obciska mnie ah czuuje sie seksiasto co z tego jak nie bede mogla w sylwka zaszalec jak za szczeniackich lat i zabawic sie w spontaniczny seks sylwestrowy z misiem jak cieknie ze mnie jak z prosiaczka
!
ale Wam zycze ksiezniczki moje owocnego serduszkowania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:31
00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny