Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i nigdzie nie wyjeżdżamy, siostra stwierdziła że jednak imprezę zrobimy w domku, no cóż... trzeba szybko zrobić zakupy, może do sklepu pojadę na 18, wtedy będzie mniejszy ruch... A tych zakupów trochę będzie. Myślę jakie przekąski by tu zrobić i chyba zrobię szarlotkę, mam śledzie, i znalazłam dziś przepis na mini tarty z ciasta francuskiego z mozzarellą i pieczarkami. Siostra też robi murzynka i koreczki, ja myślę jeszcze o bruschetta na czosnkowej bagietce a znajoma ma przynieść sałatkę. Będzie jeszcze popcorn i chipsy.. i chyba tyle bo nie mam na nic więcej pomysłu...
może jakąś wędlinę się jeszcze kupi. No i pewnie dla mężczyzn alkohol no i dla nas jakieś napoje.
Czeka mnie wiele pracy, ale na pewno dziś nic nie zrobię bo obiecałam też mężowi że pojedziemy do sklepu po sprzęt narciarski, ciekawa jestem czy rzeczywiście kupię to co będzie mi się podobać.
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:No i nigdzie nie wyjeżdżamy, siostra stwierdziła że jednak imprezę zrobimy w domku, no cóż... trzeba szybko zrobić zakupy, może do sklepu pojadę na 18, wtedy będzie mniejszy ruch... A tych zakupów trochę będzie. Myślę jakie przekąski by tu zrobić i chyba zrobię szarlotkę, mam śledzie, i znalazłam dziś przepis na mini tarty z ciasta francuskiego z mozzarellą i pieczarkami. Siostra też robi murzynka i koreczki, ja myślę jeszcze o bruschetta na czosnkowej bagietce a znajoma ma przynieść sałatkę. Będzie jeszcze popcorn i chipsy.. i chyba tyle bo nie mam na nic więcej pomysłu...
może jakąś wędlinę się jeszcze kupi. No i pewnie dla mężczyzn alkohol no i dla nas jakieś napoje.
Czeka mnie wiele pracy, ale na pewno dziś nic nie zrobię bo obiecałam też mężowi że pojedziemy do sklepu po sprzęt narciarski, ciekawa jestem czy rzeczywiście kupię to co będzie mi się podobać.
Nusia a ktos juz wie o maluszku zamierzasz moze na sylwku oswiadczyc nowine? -
nick nieaktualny
-
padam... nie mam ochoty nawet na sylwestra. Planów nie mamy- koleżanka zadzwoniła z propozycją, ale jakoś nie jestem przekonana, najchętniej bym pojechała gdzieś potańczyć, zwykła dyskoteka by mi wystarczyła... Trochę odreagowałabym stresów. Nie wiem, mam wszystkiego dość, naprzemiennie smutek i zdenerwowanie mnie dobija
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Nusia a ktos juz wie o maluszku zamierzasz moze na sylwku oswiadczyc nowine?
To jest moja pierwsza ciąża, i z mężem postanowiłam że nasi rodzice dowiedzą się za 2 tygodnie a reszta rodziny tak stopniowo do końca pierwszego trymestru. Nawet trochę później, bo po historii mojej kuzynki wolałabym nie zapeszać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:To jest moja pierwsza ciąża, i z mężem postanowiłam że nasi rodzice dowiedzą się za 2 tygodnie a reszta rodziny tak stopniowo do końca pierwszego trymestru. Nawet trochę później, bo po historii mojej kuzynki wolałabym nie zapeszać
yhym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiesz Ty co
a Ty myslalas ze ile mam 50?
hehe
chociaz spoko ze sie nie starzeje
hmmm, 50 nie ale jak czytałam twoje wypowiedzi to one zawsze są takie wywarzone i mądre;) Jakbyś miała baaaardzo duże doświadczenie, przede wszystkim lat:) a tu niespodzianka, młodziutka Jackie;)
super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 16:47
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:hmmm, 50 nie ale jak czytałam twoje wypowiedzi to one zawsze są takie wywarzone i mądre;) Jakbyś miała baaaardzo duże doświadczenie, przede wszystkim lat:) a tu niespodzianka, młodziutka Jackie;)
super:)
no mlodziutek jestem
moze sa takie madre bo duzo czytam i niestety na medycynie musze sie dziwnym slownictwem wyrazac i o;D
Ale tak urody nigdy nie zaduzo szczegolnie mlodosci ;dNusia1989 lubi tę wiadomość