X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a właśnie miałam spytać jakie badania powinno się zrobić planując dziecko ?
    Hej Jackie i jak tam po wizycie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nawet mnie nie strasz...naprawde bardzo ,bardzo Cie boli? kurde jesli tak lec do szpitala bo to poniekąd moga byc objawy hiper stymulacji;/
    Nawet mnie niestrasz bo nie mam jak do 16 :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli i przestaje ale sa takie momenty ze boli strasznie a nie za wczesnie by bylo zeby juz tak urosly te pecherzyki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jacke <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak ? nagle Pan doktor poszedl na urlop kazal mi przyjsc po nowym roku , nie no zajebiscie . :P
    podziwiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey Kochane. Ja tylko na chwilke. Chciałam zapytac o to samo co Landrynka. Byłas juz u lekarza Jackie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    i jak ? nagle Pan doktor poszedl na urlop kazal mi przyjsc po nowym roku , nie no zajebiscie . :P
    podziwiam
    OMG! porażka....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez jest na urlopie. :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jescze ma taka sekretarke ze jakby u mnie pracowala wyjebalabym ja odrazu na zbity ryj .
    poszlam sie zapisac a ona mowi ze nie trzeba sie zapisywac to mowie to przyjde 2 a ona 2 mamy komplet i sie usmiecha szyderczo mowie to mam przyjsc bez zapisu iedy chce a juz sa zajete miejsca? czasem sie zastanawiam czemu inteligentni ludzie nie maja pracy a takie stare nie douczone krowy siedza w recepcji i wkurwiaja ludzi na dzien dobry .

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Boli i przestaje ale sa takie momenty ze boli strasznie a nie za wczesnie by bylo zeby juz tak urosly te pecherzyki?
    mycho przy tak duzej dawce clo i przy tym ze ty sama jestes zdolna do owulacji jajniki mogly bardzo szybko zareagowac, ale zareagowac negatywnie, po 16 lec ,sprawdz bo to nie jest bezpieczne:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra :/
    Mój też na urlopie , każdy ma urlop no nie mogę
    Jackie no widzisz , są i tacy ludzie . Też się dochodziłam kiedyś bo miałam podobną sytuację . Poszłam do recepcji i chciałam się zapisać tylko już nie pamiętam daty dokładnie a ona mówi że wtedy już nie ma miejsc to ja pytam kiedy są a ona na to kiedy mi pasuje . Więc mówię że może za dwa dni a ona też zajęte a jak spytałam kiedy wolne to mi mówi że wtedy co chciałam się umówić na tą pierwszą datę . Spytałam ją że mówiła że już nie ma miejsc a ona a no to pani w tym czy w następnym miesiącu chciała a ja wielkie oczy i mówię no to rozmawia pani ze mną już ze 20min i nie wie pani kiedy , a przecież jej mówiłam . Wgl nie szło się z nią dogadać . Ale chyba były skargi na nią bo zwolniona została

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:18

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jescze ma taka sekretarke ze jakby u mnie pracowala wyjebalabym ja odrazu na zbity ryj .
    poszlam sie zapisac a ona mowi ze nie trzeba sie zapisywac to mowie to przyjde 2 a ona 2 mamy komplet i sie usmiecha szyderczo mowie to mam przyjsc bez zapisu iedy chce a juz sa zajete miejsca? czasem sie zastanawiam czemu inteligentni ludzie nie maja pracy a takie stare nie douczone krowy siedza w recepcji i wkurwiaja ludzi na dzien dobry .
    Uwielbiam Cie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko caluski zeby przeszedl bol :** Stardust i Nusiu jak Wasze bobaski ? <3

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

pff... chamstwo ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    mycho przy tak duzej dawce clo i przy tym ze ty sama jestes zdolna do owulacji jajniki mogly bardzo szybko zareagowac, ale zareagowac negatywnie, po 16 lec ,sprawdz bo to nie jest bezpieczne:(
    Polece jak piotrek z pracy wroci bo ja dlad z angelskiego co od medycznej strony. Mam nadzieje ze mnie przyjma bo oni tu maja wszystko w dupie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Uwielbiam Cie :)

hehe ja sama czasem siebie podziwiam , ale jak leczyc sie w tych czasach na co kolwiek jak wielki wielmozny ksiaze umawia sie na wizyte potem idzie na urlop ale jak Pani wspomnialam o prywatnej wizycie to juz nagle mogl wrocic z tego urlopu taka polityka moje kochane ;D
    ale dzisiejsza taka impreza i pogawedka z nim kosztowalaby mnie 260 zl ;D
    nadrozsza rozmowa w moim zyciu chyba by byla ;d

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuję się olana;(
    ale spoko, poradze sobie i z tym, nie pierwszy raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia jestes mistrzem w zmienianiu profilowek ;D !
    hehe
    to fajnie ciocia sie cieszy ze rosnie sobie ;;D !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelinko caluski zeby przeszedl bol :** Stardust i Nusiu jak Wasze bobaski ? <3

na razie wszystko jest ok :*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hehe ja sama czasem siebie podziwiam , ale jak leczyc sie w tych czasach na co kolwiek jak wielki wielmozny ksiaze umawia sie na wizyte potem idzie na urlop ale jak Pani wspomnialam o prywatnej wizycie to juz nagle mogl wrocic z tego urlopu taka polityka moje kochane ;D
    ale dzisiejsza taka impreza i pogawedka z nim kosztowalaby mnie 260 zl ;D
    nadrozsza rozmowa w moim zyciu chyba by byla ;d
    Ale swoja droga dziwi mie, że skoro to jest prywatne to jak on gdzies jedzie to czemu "sekretarka" nie obdzwoni pacjentów. Ja w robocie tak musze robić jak doktorki nie ma.

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ