X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a właśnie miałam spytać jakie badania powinno się zrobić planując dziecko ?
    Hej Jackie i jak tam po wizycie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nawet mnie nie strasz...naprawde bardzo ,bardzo Cie boli? kurde jesli tak lec do szpitala bo to poniekąd moga byc objawy hiper stymulacji;/
    Nawet mnie niestrasz bo nie mam jak do 16 :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli i przestaje ale sa takie momenty ze boli strasznie a nie za wczesnie by bylo zeby juz tak urosly te pecherzyki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jacke <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak ? nagle Pan doktor poszedl na urlop kazal mi przyjsc po nowym roku , nie no zajebiscie . :P
    podziwiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey Kochane. Ja tylko na chwilke. Chciałam zapytac o to samo co Landrynka. Byłas juz u lekarza Jackie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    i jak ? nagle Pan doktor poszedl na urlop kazal mi przyjsc po nowym roku , nie no zajebiscie . :P
    podziwiam
    OMG! porażka....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez jest na urlopie. :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jescze ma taka sekretarke ze jakby u mnie pracowala wyjebalabym ja odrazu na zbity ryj .
    poszlam sie zapisac a ona mowi ze nie trzeba sie zapisywac to mowie to przyjde 2 a ona 2 mamy komplet i sie usmiecha szyderczo mowie to mam przyjsc bez zapisu iedy chce a juz sa zajete miejsca? czasem sie zastanawiam czemu inteligentni ludzie nie maja pracy a takie stare nie douczone krowy siedza w recepcji i wkurwiaja ludzi na dzien dobry .

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Boli i przestaje ale sa takie momenty ze boli strasznie a nie za wczesnie by bylo zeby juz tak urosly te pecherzyki?
    mycho przy tak duzej dawce clo i przy tym ze ty sama jestes zdolna do owulacji jajniki mogly bardzo szybko zareagowac, ale zareagowac negatywnie, po 16 lec ,sprawdz bo to nie jest bezpieczne:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra :/
    Mój też na urlopie , każdy ma urlop no nie mogę
    Jackie no widzisz , są i tacy ludzie . Też się dochodziłam kiedyś bo miałam podobną sytuację . Poszłam do recepcji i chciałam się zapisać tylko już nie pamiętam daty dokładnie a ona mówi że wtedy już nie ma miejsc to ja pytam kiedy są a ona na to kiedy mi pasuje . Więc mówię że może za dwa dni a ona też zajęte a jak spytałam kiedy wolne to mi mówi że wtedy co chciałam się umówić na tą pierwszą datę . Spytałam ją że mówiła że już nie ma miejsc a ona a no to pani w tym czy w następnym miesiącu chciała a ja wielkie oczy i mówię no to rozmawia pani ze mną już ze 20min i nie wie pani kiedy , a przecież jej mówiłam . Wgl nie szło się z nią dogadać . Ale chyba były skargi na nią bo zwolniona została

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:18

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jescze ma taka sekretarke ze jakby u mnie pracowala wyjebalabym ja odrazu na zbity ryj .
    poszlam sie zapisac a ona mowi ze nie trzeba sie zapisywac to mowie to przyjde 2 a ona 2 mamy komplet i sie usmiecha szyderczo mowie to mam przyjsc bez zapisu iedy chce a juz sa zajete miejsca? czasem sie zastanawiam czemu inteligentni ludzie nie maja pracy a takie stare nie douczone krowy siedza w recepcji i wkurwiaja ludzi na dzien dobry .
    Uwielbiam Cie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko caluski zeby przeszedl bol :** Stardust i Nusiu jak Wasze bobaski ? <3

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

pff... chamstwo ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    mycho przy tak duzej dawce clo i przy tym ze ty sama jestes zdolna do owulacji jajniki mogly bardzo szybko zareagowac, ale zareagowac negatywnie, po 16 lec ,sprawdz bo to nie jest bezpieczne:(
    Polece jak piotrek z pracy wroci bo ja dlad z angelskiego co od medycznej strony. Mam nadzieje ze mnie przyjma bo oni tu maja wszystko w dupie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Uwielbiam Cie :)

hehe ja sama czasem siebie podziwiam , ale jak leczyc sie w tych czasach na co kolwiek jak wielki wielmozny ksiaze umawia sie na wizyte potem idzie na urlop ale jak Pani wspomnialam o prywatnej wizycie to juz nagle mogl wrocic z tego urlopu taka polityka moje kochane ;D
    ale dzisiejsza taka impreza i pogawedka z nim kosztowalaby mnie 260 zl ;D
    nadrozsza rozmowa w moim zyciu chyba by byla ;d

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuję się olana;(
    ale spoko, poradze sobie i z tym, nie pierwszy raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia jestes mistrzem w zmienianiu profilowek ;D !
    hehe
    to fajnie ciocia sie cieszy ze rosnie sobie ;;D !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelinko caluski zeby przeszedl bol :** Stardust i Nusiu jak Wasze bobaski ? <3

na razie wszystko jest ok :*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hehe ja sama czasem siebie podziwiam , ale jak leczyc sie w tych czasach na co kolwiek jak wielki wielmozny ksiaze umawia sie na wizyte potem idzie na urlop ale jak Pani wspomnialam o prywatnej wizycie to juz nagle mogl wrocic z tego urlopu taka polityka moje kochane ;D
    ale dzisiejsza taka impreza i pogawedka z nim kosztowalaby mnie 260 zl ;D
    nadrozsza rozmowa w moim zyciu chyba by byla ;d
    Ale swoja droga dziwi mie, że skoro to jest prywatne to jak on gdzies jedzie to czemu "sekretarka" nie obdzwoni pacjentów. Ja w robocie tak musze robić jak doktorki nie ma.

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ