Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:) ja herbatkuję sobie.
Mam trochę takie nietypowe pytanko. Wczoraj z T)wyszlo calkowicie spontanicznie, oboje zasnac nie moglismy,wiercilismy,wiercilismy,az moj Kochany wzial za mnie:P ,ale nie o tym chcialam. To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:kochana a co sie dzieje tak nagle Cie ból złapał ? Przytulam
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
oj,oj..ciekawe czemu? -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??
Hehe, dla mnie rano to 5-15, a wieczór to 15-5
Ale zaznacz jak chcesz
XxMoniaXx mi też owu przesunęło owulacje, ale to olałam i testuję tak jak miało być. Chociaż mi o 1 dzień przesunęło... -
Ewelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
o kurcze to współczuje najgorzej jak boli i nie wiadomo czego
Miska co do twojego pytania to ja sama nie wiem i niestety nie pomogeja chyba bym zaznaczyła wieczorem chociaz w sumie to jest srodek nocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
Może to skutki uboczne po CLO? -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:zła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr
Miska bo zawsze jest tak ze jak sie chce najlepiej wyglądać to musi sie coś po drodze przytrafić niekorzystnegoale dobry makijaż i nie bedzie widac
-
nick nieaktualnymoja koleżanka jak brała pierwszy cykl CLO to miała dokładnie taki sam ból - jakby promieniowanie od nerek. ale oprócz tego była kompletnie rozbita, płacząca, zniechęcona, miała też okropne uderzenia gorąca. Potem już w drugim cyklu tylko trochę pobolewało, w trzecim już zupełnie nic jej nie było
A w czwartym no to wiadomo... zaszła w ciąże