X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    dziewczyny ovu przesunął mi owulke dzien poźniej. wiec majac owulke 27 grudnia jesli mam zamiar testowac 8 grudnia to nie bedzie to zbyt szybko ?
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

kochana wydaje mi sie ze troche za wczesnie

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no stycznia ;) pomyliłam sie i grudnia napisałam :P jak mam wytrzymać tak długo ? to kiedy mam najlepiej zrobic ten test. ?

najlepiej w dzień @ jak długie masz cykle ?

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Normalnie poplacze sie zaraz z bolu!!! Tak mnie boli podbrzusze jak by mnie ktos sciskal od srodka

kochana a co sie dzieje tak nagle Cie ból złapał ? Przytulam <3

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:) ja herbatkuję sobie.
    Mam trochę takie nietypowe pytanko. Wczoraj z T <3 :))wyszlo calkowicie spontanicznie, oboje zasnac nie moglismy,wiercilismy,wiercilismy,az moj Kochany wzial za mnie:P ,ale nie o tym chcialam. To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od wczoraj, przedwczoraj zaczyna kluc jajnik, znowu bole i klucia podbrzusza i jajnika, szczegolnie prawy daje niezle w kosci. Bylo kilka dni spokoj ,teraz znow..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana a co sie dzieje tak nagle Cie ból złapał ? Przytulam <3
    Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego

oj,oj..ciekawe czemu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??

Hehe, dla mnie rano to 5-15, a wieczór to 15-5 :P
    Ale zaznacz jak chcesz :)

XxMoniaXx mi też owu przesunęło owulacje, ale to olałam i testuję tak jak miało być. Chociaż mi o 1 dzień przesunęło...

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

o kurcze to współczuje najgorzej jak boli i nie wiadomo czego :(

Miska co do twojego pytania to ja sama nie wiem i niestety nie pomoge :( ja chyba bym zaznaczyła wieczorem chociaz w sumie to jest srodek nocy :(

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    oj,oj..ciekawe czemu?
    Niewiem . A ja do 16 w pracy

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również do 16 i dwa dni wolnego :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Hehe, dla mnie rano to 5-15, a wieczór to 15-5 :P
    Ale zaznacz jak chcesz :)

XxMoniaXx mi też owu przesunęło owulacje, ale to olałam i testuję tak jak miało być. Chociaż mi o 1 dzień przesunęło...

jednak zmienilam po zastanowieniu się:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JKasia ja jesze jutro i do poniedzialku wolne

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja tez mam troche wolnego, nawet sporo wolnego:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Może to skutki uboczne po CLO?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja to wieczorkiem jeszcze zerkne do Was . Dopijam herbatke i zaczne robic obiad dla Połówki...:)pozniej musze wyskoczyc jeszcze na miasto-nie chce mi sie,ale musze..:) milego ddzionka;**

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    zła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr

Miska bo zawsze jest tak ze jak sie chce najlepiej wyglądać to musi sie coś po drodze przytrafić niekorzystnego :( ale dobry makijaż i nie bedzie widac :)

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

to trosszke sobie odpoczniesz :) ja miałam wolne od 20.12 aż do wczoraj wiec troche od pracy odpoczełam

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja koleżanka jak brała pierwszy cykl CLO to miała dokładnie taki sam ból - jakby promieniowanie od nerek. ale oprócz tego była kompletnie rozbita, płacząca, zniechęcona, miała też okropne uderzenia gorąca. Potem już w drugim cyklu tylko trochę pobolewało, w trzecim już zupełnie nic jej nie było ;) A w czwartym no to wiadomo... zaszła w ciąże

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ