Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:) ja herbatkuję sobie.
Mam trochę takie nietypowe pytanko. Wczoraj z T
)wyszlo calkowicie spontanicznie, oboje zasnac nie moglismy,wiercilismy,wiercilismy,az moj Kochany wzial za mnie:P ,ale nie o tym chcialam. To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czegoKasiula09 wrote:kochana a co sie dzieje tak nagle Cie ból złapał ? Przytulam

-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
oj,oj..ciekawe czemu? -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:To było ok 1 w nocy, czyli juz dnia dzisiejszego 30go, nie wiem co z wykresem, jak byscie zaznaczyly serduszkowanie?Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale wole jak wszystko jest prawidlowo. Zaznaczylam ,ze dzis rano??
Hehe, dla mnie rano to 5-15, a wieczór to 15-5
Ale zaznacz jak chcesz
XxMoniaXx mi też owu przesunęło owulacje, ale to olałam i testuję tak jak miało być. Chociaż mi o 1 dzień przesunęło... -
Ewelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
o kurcze to współczuje najgorzej jak boli i nie wiadomo czego
Miska co do twojego pytania to ja sama nie wiem i niestety nie pomoge
ja chyba bym zaznaczyła wieczorem chociaz w sumie to jest srodek nocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czulam jak wstalam delikatnie mnie bolal. Ale tak sie nasila ze nie daje rady stac z malym na rekach bo jestem opiekunka. Cala noc sie budzilam co chwila spocona takie fale goraca mialam . Nie mam pojeciatod czego
Może to skutki uboczne po CLO? -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:zła trochę jestem dziewczynki... - oczywiscie jak zwykle,przed jakas impreza, albo jak czlowiek chce wygladac, postarac sie jakos wyszykowac to na zlosc co? cos musi byc. Wysypal mnie natwarzy w dwoch miejsach,tzn mam 2 krostki czerwone, jedna niewidoczna bardziej jakbym sie zadrapala:/ a druga troszke na szczescie na brodzie, bolaca i ranka jest bo musialam wczoraj drapac:/ mam nadzieje,ze jutro zaretuszuje jakos to... wr wr wr
Miska bo zawsze jest tak ze jak sie chce najlepiej wyglądać to musi sie coś po drodze przytrafić niekorzystnego
ale dobry makijaż i nie bedzie widac
-
nick nieaktualnymoja koleżanka jak brała pierwszy cykl CLO to miała dokładnie taki sam ból - jakby promieniowanie od nerek. ale oprócz tego była kompletnie rozbita, płacząca, zniechęcona, miała też okropne uderzenia gorąca. Potem już w drugim cyklu tylko trochę pobolewało, w trzecim już zupełnie nic jej nie było
A w czwartym no to wiadomo... zaszła w ciąże