Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny200 wrote:A my wróciliśmy właśnie z Zakopca. Kurcze, jak wyjechałam na Gubałówkę, to miałam kołatanie serca i zawroty głowy... Może jednak wyjdzie dobrze test za dwa dni
My jedziemy 19 stycznia na tydzien do Zakopca- tylko martwi mnie brak sniegu. Fjanie byloby jednak poczuc ten zimowy klimat chociaz tydzien:) ogolnie jak?Podobalo sie? My pierwszy raz -
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ja mam w domu 5 termometrow i wszystkie maja jedno miejsce po przecinku, teraz sprawdzilam bo moze jednak zaczne tempke mierzyc od tego cyklu??
a wy gdzie mierzycie? w ustach czy w pochwie? latwiej by mi bylo w ustach ale nie wiem czy to bedzie takie miarodajne ?! -
nick nieaktualnyPowiem Wam dziewczyny(wracajac do tematu zwiazanego z ta niby przyjaciolka co strzelila "focha") na to,ze jej przyjaciolka zaszla w ciaze.
To ja dzis sie milo zaskoczylam. Pisalam kiedys na watku o tym,ze z rodzina to tylko na zdjeciach- nie zmienilam jednak zdania i wiem,ze roznie bywa. Ale dzisiaj zagadalam do mojej siostry ciotecznej z ktora kiedys utrzymywalam lepszy kontakt, ale ona wyszla za maz(ma tyle lat co ja) i kontakt ucichl, w sumie nawet mijamy na rodzinnych swietach. Ona jest w 8-9 tyg ciazy, tez starali troszke (dzis dowiedzialam,ze od lipca) widzialam ja na facebooku ,ze jest dostepna i tak pomysle,ze zagadam co mi szkodzi- to z mojej strony dobry gest ,ze wyciagam reke i zapytam sie jak sie czuje:) pogadalsmy chwilke i zeszlo sie na temat moich staran. I troszke mnie wsparla, spodziewalam sie,ze poczuje od niej wlasnie takiego "focha" bo od dziecinstwa bylo cos takiego,ze kuzynki zazdroscily i jak jedna miala lepiej to zaraz dziwne akcje, jakies dziwne nieporozumienia. Ale przyjela mnie w miare milo, trzyma za nas kciuki. Dala pare rad, opowiedziala troszke o swoich staraniach. Powiedziala,ze codziennie odmawa rozaniec, modlila wczesniej o fasolke dla nich, i powiedziala,ze za nas pomodli zeby nam sie udalo:) i ze zyczy nam tego z calego serca i ze cieszylaby sie jakby dla jej dzidziusia byl rowiesnik:)) tak sobie pozniej skojarzylam,ze miedzy mna a nia mimo tego samego rocznika jest 6 miesiecy roznicy(ona starsza o te 6) i tak jakos by sie fajnie zgralo:)Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Stardust racja że w odbycie ale ja osobiście bym się nie odważyła ale jak komu wygodnie
My jedziemy na ferie do Zakopanego i mam nadzieje że nasypie śniegu żeby poczuć ten góralski , zimowy klimat Kocham Góry i do Zakopanego jeździmy co rok
nasz to pierwszy wyjazd do Zakopanego. Bardzo bym chciala,zeby do tego czasu troszke nasypalo:) -
200 wrote:A my wróciliśmy właśnie z Zakopca. Kurcze, jak wyjechałam na Gubałówkę, to miałam kołatanie serca i zawroty głowy... Może jednak wyjdzie dobrze test za dwa dni
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:a widzisz tego nie wiedziałam, ale ona mi bardzo ładnie na skóre wpływa. A ten dziurawiec co ma robić oprócz tego że na trawienie jest dobry?!
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Miska to fajnie się twoja kuzynka zachowała miło z jej strony ...
W Zakopanym jest pięknie szczególnie zimą Nie martw się na pewno nasypie
Karmelku to i ja może sobie jutro kupię tą herbatkę .
a ta herbatka dokladnie na co pomaga?Moze bede w rossmanie to ja kupie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Stardust a ty jakie masz przeważnie cykle bo widze że na teście 29dc miałaś minus a 30 już plus?!
200 trzymam kciuki!
jacki raczej to po prostu @ się zbliża, ale póki jej nie zobaczę jakaś iskierka nadziei jeszcze jest -
Landrynka wrote:A gdzie tego Dziurawca można kupić ? I jaka cena ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:w aptece każdej pewnie. jakieś 5-7zł chyba. Nie wiem, bo mąż kupował, ale jakoś tak tanio. Tylko pamiętajcie, ŻEBY WASI PANOWIE NIE PILI. Bo podobno niszczy plemniki.
moj nie lubi takich "wynalazkow" i herbaty nie pije w ogole. jedynie do kolacyjki,buleczki:) -
Landrynka wrote:Stardust racja że w odbycie ale ja osobiście bym się nie odważyła ale jak komu wygodnie
My jedziemy na ferie do Zakopanego i mam nadzieje że nasypie śniegu żeby poczuć ten góralski , zimowy klimat Kocham Góry i do Zakopanego jeździmy co rok