Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie jakoś zleciał ten dzień . Byliśmy na mieście spotkać się ze znajomymi z klubu mojego A. a teraz sb siedzę i pije winko
Ja pozostaje przy mierzeniu w pochwieraz dwa mi schodzi i mam spokój
w odbycie bym się jakoś nie odważyła
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAch i jeszcze jedno, ponieważ nie wszyscy mamy platformy cyfrowe, spróbujmy ograniczyć się do stacji ogólnie dostępnych
Tak więc aby zacząć, polecę coś na dzisiaj...
"Dlaczego nie"
Dziś - TVP 1 godz. 21:20
Miłego oglądania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 07:50
-
nick nieaktualnyHihi Mój A. to najlepszy za pierwszym razem jak zaczęłam mierzyć . Budzik zadzwonił a ja pod kołdrę i mierzę a mój wstaje i mówi co ty robisz a ja że nic
a potem mówi no słyszałem jak się kręciłaś
trzeba było powiedzieć to bym ci pomógł
ale mi też jakoś nie przeszkadza choć czasem ciężko jest mi go włożyć
Nusia dziękuję że powiedziałaś mi o tym filmie uwielbiam go :* o 21:20 jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ale chyba nie powinnam w trakcie cyklu (6 dzień) zmieniac juz nie?
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hihi Mój A. to najlepszy za pierwszym razem jak zaczęłam mierzyć . Budzik zadzwonił a ja pod kołdrę i mierzę a mój wstaje i mówi co ty robisz a ja że nic
Nusia dziękuję że powiedziałaś mi o tym filmie uwielbiam go :* -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Wiesz Jedna dziewczyna zmienila byla w 10 dc i w tym samym cyklu zaszla w ciaze zmienila i termometr i miejsce pomiaru . To jest poczatek cyklu wiec mi sie wydaje ze nic sie nie stanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hihi Mój A. to najlepszy za pierwszym razem jak zaczęłam mierzyć . Budzik zadzwonił a ja pod kołdrę i mierzę a mój wstaje i mówi co ty robisz a ja że nic
Nusia dziękuję że powiedziałaś mi o tym filmie uwielbiam go :* o 21:20 jest
Oj tam, 10 minut w tą czy w tą nie robi różnicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny