Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Wiesz kazdy mierzy jak wygodnie . Ja tez chcialam mierzyc pod jezykiem ale poczytalam troche i nieszkodzi mi wlozyc reki pod kolderke
no ja chyba też się tak zdecyduję
Landrynka a ja winko piłam wczoraj dwie lampki opróżniłam, ten negatyw mnie dobił, wcześniej raczej mi się nie zdarzało pić przed @... mam otwarta butelkę i chyba sobie troszkę naleję zaraz bo i tak czekam już na @
AniaR na czym byliście? my byliśmy w piątek na hobbicieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWas nadrobic to trzeba miec zdrowie
dzionek zlecial duzo gosci potem bylam u przyjaciolki na pogaduchach
usmialysmy sie bo opowiadalam o pewnej kobiecie z owu ktoras na jakims tam watu pisala ze jej przyjaciolka zaszla w ciaze i ta nie chce sie z nia przyjaznic bo ona zaszla a ta nie
moja przyjaciolka mowi ze tez powinna zerwac wiezi bo ja mam meza a ona nie kocham ja
romawialysmy tak z jej mama i polecila mi gina ktory przyjmuje na nfz byly ordynator podobno fantastyczny facet ide jutro okolo 11 do niego zobaczymy co mi powie ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jackie to prawie jak bym słyszała moją przyjaciółkę :)ona też zawsze potrafi mnie jednym tekstem rozbawić i każdą "dramatyczną" sytuacje obrócić w żart
Trzymam kciuki za tego lekarza! oby był kompetentny facet!
no i nalałam sobie tego winka po kąpieli brzuch trochę przestał boleć, ale teraz znów zaczyna, pewnie rano się @ zacznie -
nick nieaktualnyAle ty nie masz okresu tylko plamienie , tak ? Czy już ci się zaczęła @ ? Bo ja to swoje plamienie to zaliczam do tego cyklu jeszcze a dopiero jak mi się rozkręci to wtedy będzie kolejny cykl .
Karmelku to zdrówko bo ja też pije winko zaraz drugą lampkęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 21:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
-
karmelek wrote:ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
zwariować można
idę zaraz w kąpiele to się odstresuję zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłamkarmelek lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:A ja znowu mam zmartwienie. Podobnie jak w zeszłym miesiącu znowu mnie dopadła jakaś infekcja... Nie wiem, czy to od luteiny. Już raz brałam i też mnie swędziało i piekło. Ja się chyba wykończę z tym wszystkim. Jak się nie poprawi, to jutro zadzwonię do gin, bo ile można się męczyć
-
stardust87 wrote:herbaty zielonej nie powinno się podobno pić w czasie starań o ciążę, bo powoduje obniżenie temperatury ciała. Tu chyba pod wykresem na ovu to kiedyś wyczytałam.
-
Stardust a ty jakie masz przeważnie cykle bo widze że na teście 29dc miałaś minus a 30 już plus?!
200 trzymam kciuki!
jacki raczej to po prostu @ się zbliża, ale póki jej nie zobaczę jakaś iskierka nadziei jeszcze jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 22:08
200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny