X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiesz kazdy mierzy jak wygodnie . :) Ja tez chcialam mierzyc pod jezykiem ale poczytalam troche i nieszkodzi mi wlozyc reki pod kolderke :)
    hahaha jak to fajnie zabrzmiało :)
    no ja chyba też się tak zdecyduję :)

Landrynka a ja winko piłam wczoraj :) dwie lampki opróżniłam, ten negatyw mnie dobił, wcześniej raczej mi się nie zdarzało pić przed @... mam otwarta butelkę i chyba sobie troszkę naleję zaraz bo i tak czekam już na @ :/

AniaR na czym byliście? my byliśmy w piątek na hobbicie :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Tylko jedno im w głowach :P
    dobrze narazie niech sobie tego nie wybijaja z glow :)
    A pozniej to moze sexu nie byc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece kochane bo 5;30 dzwoni mi budzik i trzeba wstac :/

Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja też uciekam... Dobranoc słoneczka :*

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    dobrze narazie niech sobie tego nie wybijaja z glow :)
    A pozniej to moze sexu nie byc :)
    teraz są zadowoleni bo same ich ciągniemy, a potem zacznie się nie chce, nie mogę :D
    Dobranoc :* 5,30to dla mnie jeszcze noc! :) choć ja wstaje o 6,45 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki :*
    Kto zostaje jeszcze ?

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was nadrobic to trzeba miec zdrowie :D
    dzionek zlecial duzo gosci potem bylam u przyjaciolki na pogaduchach ;D
    usmialysmy sie bo opowiadalam o pewnej kobiecie z owu ktoras na jakims tam watu pisala ze jej przyjaciolka zaszla w ciaze i ta nie chce sie z nia przyjaznic bo ona zaszla a ta nie ;D
    moja przyjaciolka mowi ze tez powinna zerwac wiezi bo ja mam meza a ona nie ;D kocham ja ;D
    romawialysmy tak z jej mama i polecila mi gina ktory przyjmuje na nfz byly ordynator podobno fantastyczny facet ide jutro okolo 11 do niego zobaczymy co mi powie ;D !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Jackie :) Jak tam nadal masz to plamienie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Witaj Jackie :) Jak tam nadal masz to plamienie ?

moj @ jest dziwny ;D hehe

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jackie to prawie jak bym słyszała moją przyjaciółkę :)ona też zawsze potrafi mnie jednym tekstem rozbawić i każdą "dramatyczną" sytuacje obrócić w żart :)
    Trzymam kciuki za tego lekarza! oby był kompetentny facet! :)

no i nalałam sobie tego winka :) po kąpieli brzuch trochę przestał boleć, ale teraz znów zaczyna, pewnie rano się @ zacznie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ty nie masz okresu tylko plamienie , tak ? Czy już ci się zaczęła @ ? Bo ja to swoje plamienie to zaliczam do tego cyklu jeszcze a dopiero jak mi się rozkręci to wtedy będzie kolejny cykl .
    Karmelku to zdrówko :) bo ja też pije winko zaraz drugą lampkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 21:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku obym ciocia zostala i byl to bol zagniezdzenia<3
    no fajnie miec wspanialych przyjaciol <3

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wróciliśmy właśnie z Zakopca. Kurcze, jak wyjechałam na Gubałówkę, to miałam kołatanie serca i zawroty głowy... Może jednak wyjdzie dobrze test za dwa dni :D

karmelek, stardust87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 trzymam kciuki aby tak było :) bo u mnie raczej nici więc chyba testować nie będę :)

200 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić :/ w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
    a może pij dziurawca? ja w tym cyklu piłam..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu :) ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa :/ nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
    zwariować można ;)
    idę zaraz w kąpiele to się odstresuję :) zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam :)
    herbaty zielonej nie powinno się podobno pić w czasie starań o ciążę, bo powoduje obniżenie temperatury ciała. Tu chyba pod wykresem na ovu to kiedyś wyczytałam.

karmelek lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A ja znowu mam zmartwienie. Podobnie jak w zeszłym miesiącu znowu mnie dopadła jakaś infekcja... Nie wiem, czy to od luteiny. Już raz brałam i też mnie swędziało i piekło. Ja się chyba wykończę z tym wszystkim. Jak się nie poprawi, to jutro zadzwonię do gin, bo ile można się męczyć :(
    a bierzesz "dowcipnie"? ja jak brałam to miałam mega podrażnienie - bez żadnej infekcji, więc lekarz kazał mi płukać sobie tantum rossa, a nie brać żadnych tabletek dopochwowych, bo mówił, że to żadne grzyby ani bakterie i że tabletki nie pomogą. a na podrażnienie najlepszy roztwór tantum rossa.

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    herbaty zielonej nie powinno się podobno pić w czasie starań o ciążę, bo powoduje obniżenie temperatury ciała. Tu chyba pod wykresem na ovu to kiedyś wyczytałam.
    a widzisz tego nie wiedziałam, ale ona mi bardzo ładnie na skóre wpływa. A ten dziurawiec co ma robić oprócz tego że na trawienie jest dobry?! :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust a ty jakie masz przeważnie cykle bo widze że na teście 29dc miałaś minus a 30 już plus?!

200 trzymam kciuki! :)

jacki raczej to po prostu @ się zbliża, ale póki jej nie zobaczę jakaś iskierka nadziei jeszcze jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 22:08

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie tego Dziurawca można kupić ? I jaka cena ?

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ