Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna94 wrote:Cześć dziewczyny, u mnie mega zły humor wszystko mnie denerwuje że mam chęć rzucić to wszystko w cholerę i w ogóle mieć w dupie wszystko. Pewnie @ się zbliża... Bez kija nie podchodzić...
Czarna spokojnie wdech wydech, wdech wydech nie denerwuj sieCzarna94 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:
kochana zdecydowanie za wczesnie na objawy ale może jak nic fasolka sie zagnieżdza -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Czarna spokojnie wdech wydech, wdech wydech nie denerwuj sie
Oj kochana nie wiem co mi jest. Mąż mnie denerwuje chociaż nic mi nie zrobił. Siedzi i się nawet nie odzywa ale mnie denerwuje. Masakra jakaś ;/ Muszę się tylko postarać żeby się nie rzucić na niego z zębami bez powodu bo to do niczego nie prowadzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Oj kochana nie wiem co mi jest. Mąż mnie denerwuje chociaż nic mi nie zrobił. Siedzi i się nawet nie odzywa ale mnie denerwuje. Masakra jakaś ;/ Muszę się tylko postarać żeby się nie rzucić na niego z zębami bez powodu bo to do niczego nie prowadzi
musisz trzymać nerwy bo to do niczego nie prowadziCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Strasznie mnie głowa boli . Humorek też mam nie najlepszy . Normalnie i ja zaraz zacznę płakać ehh
Najgorsze jest to że moja koleżanka jest w ciąży i już jej brzuszek widać , codziennie się z nią widuje i codziennie tak mi przykro że szok .
Wiem co czujesz, moja przyjaciółka też jest w ciąży w 5 tyg. Bardzo przeżyłam tę wiadomość. W końcu byłybyśmy w tym samym czasie w ciąży, jeśli moja okazałaby się prawdziwa- lekarz sobie stwierdził że jestem w ciąży, a następnego dnia przyszła @. Trzymaj się Kochana
-
Czarna94 wrote:Oj dziewczyny, jak dobrze że jesteście
Nie muszę biec do żadnej przyjaciółki żeby z siebie wszystko wyrzucić, bo mam Was
I to wy najlepiej wszystko rozumiecie
w końcu po to tu jestesmy zeby sie wspierac itdCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniulkab86 wrote:Wiem co czujesz, moja przyjaciółka też jest w ciąży w 5 tyg. Bardzo przeżyłam tę wiadomość. W końcu byłybyśmy w tym samym czasie w ciąży, jeśli moja okazałaby się prawdziwa- lekarz sobie stwierdził że jestem w ciąży, a następnego dnia przyszła @. Trzymaj się Kochana
tez was doskonale rozumiem bo mam taki przypadek w rodzinie ale trzeba to jakoś przetrwać pomimo że czasem bardzo boli