Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka najlepszy termometr to z dwoma miejscami po przecinku, wtedy dokładnie oznaczysz sobie teperaturki na wykresie i dokładnie dostrzeżesz zmiany na wykresie. Bo temperatura 36,6 jest w przedziale od 36,56-36,64. widzisz jaka jest różnica w termometrze? pozdrawiam
-
A ja znowu mam zmartwienie. Podobnie jak w zeszłym miesiącu znowu mnie dopadła jakaś infekcja... Nie wiem, czy to od luteiny. Już raz brałam i też mnie swędziało i piekło. Ja się chyba wykończę z tym wszystkim. Jak się nie poprawi, to jutro zadzwonię do gin, bo ile można się męczyć
-
A ja tak jak karmelek na 8 ale nie wiem jak wstane jak ostatnio byłam w pracy 20.12.
Ewelina to moze dzieki herbatce masz tak duzo sluzu
Landrynka no wygląda na bezowulacyjny ale mnie zastanawiają te twoje plamienia że też 3 dni już je masz a @ nic sie nie rozkreca to dziwne a tym bardziej że to plamienie jest brązowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ewelinka no wygląda na to że tak chociaż miałam skok ale nie wiem .
Karmelku tak termometr mam z jednym miejscem po przecinku a czemu ?
A termometr z jednym po przecinku tez mialam teraz mam z dwoma jest dokladniejszy . -
aniulkab86 wrote:Landrynka najlepszy termometr to z dwoma miejscami po przecinku, wtedy dokładnie oznaczysz sobie teperaturki na wykresie i dokładnie dostrzeżesz zmiany na wykresie. Bo temperatura 36,6 jest w przedziale od 36,56-36,64. widzisz jaka jest różnica w termometrze? pozdrawiam
ja tez polecam z dwoma miejscami po przecinku ja w tamtym cyklu mierzyłam z jednym miejscem ale widze znaczną róznice miedy tymi dwoma termometramianiulkab86 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:A ja znowu mam zmartwienie. Podobnie jak w zeszłym miesiącu znowu mnie dopadła jakaś infekcja... Nie wiem, czy to od luteiny. Już raz brałam i też mnie swędziało i piekło. Ja się chyba wykończę z tym wszystkim. Jak się nie poprawi, to jutro zadzwonię do gin, bo ile można się męczyć
współczuje tej infekcji nie wiadomo skąd sie wezmie i tak meczy człowieka. Może skonsultuj to z ginem może coś poradzi -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:A ja tak jak karmelek na 8 ale nie wiem jak wstane jak ostatnio byłam w pracy 20.12.
Ewelina to moze dzieki herbatce masz tak duzo sluzu
Landrynka no wygląda na bezowulacyjny ale mnie zastanawiają te twoje plamienia że też 3 dni już je masz a @ nic sie nie rozkreca to dziwne a tym bardziej że to plamienie jest brązoweKasiula09 lubi tę wiadomość
-
aniulka, ja kupiłam Iladian Direct Plus. Jest bez recepty i już raz mi pomógł. W zeszłym cyklu zapytałam gin, czy mogę bo brać, w razie wczesnej ciąży i powiedziała, że tak, ale poszłam do niej i przepisała jakieś globulki drogie. Pomogły. A w tym cyklu postanowiłam tego Iladianu. Oby pomógł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem szczerze że już mam dosyć Nie wiem no będę czekała na @ , podejrzewam że przez noc się pojawi . I martwię się tym że nie miałam owulki Nie będę na razie zmieniała termometru , no niby różnica jest ale to mierzenie i tak mało daje i tak więc niech na razie jest taki jaki jest . Nie wiem czy wgl. nie przestanę z tym wszystkim .
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Powiem szczerze że już mam dosyć Nie wiem no będę czekała na @ , podejrzewam że przez noc się pojawi . I martwię się tym że nie miałam owulki Nie będę na razie zmieniała termometru , no niby różnica jest ale to mierzenie i tak mało daje i tak więc niech na razie jest taki jaki jest . Nie wiem czy wgl. nie przestanę z tym wszystkim .
-
nick nieaktualny
-
Ale sie dziś dziwnie czuje.. boli mnie podbrzusze, jakoś dziwnie mi tam.. i kłucie , pulsowanie nie wiem jak to nazwać lewego jajnika cały dzień dziś. Tak sie czuje troche jak na okres ale do iego jeszcze troche. Jestem trzeci dień po owulce wiec chyba za szybko zeby tam sie coś działo nie ... ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 20:26