X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kochana to widze u Ciebie wyższa technika jak tak Ci odpowiada ale rad nie rad musisz postawić na swoim w końcu sama dziecka nie zrobisz
    teraz jest juz dobrze :) ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz chce serduszkowac co 2 dni a im blizej to codziennie zeby pozniej mial ochote . Mam nadzieje ze w tym cylku sluz nie bedzie mnie zalewal bo w tamtym mial problem przez sluz bo ze mnie lecialo jak bym sikala hehe

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
    byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
    byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!
    kochana to ty juz musisz sie zastanowic . Wiesz moim zdaniem nie zaszkodzi isc na monitorin .
    Ja musze isc na monitoring ale musze sie wstrzymac bo moj gin jest do 3 stycznia na urlopie a ja bede w 14 dc wiec powinnam isc gdzies tak 10dc gora 12 dc na 1 monitoring a pozniej na drugi .
    Ale ja do innego gina juz nie pojde

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    teraz jest juz dobrze :) ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie

a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze :)
    Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sie :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

kochana ja niestety nie poradze nic bo na monitoringu nie byłam nigdy :/

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze :)
    Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sie :)
    ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 19:32

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh

niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno

age.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić :/ w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno
    ja sie zawsze staram myslec pozytywnie ale po owulce samo przychodzi nastawiam sie niepotrzebnie a pozniej @ przychodzi . i czar prysl znow kolejny cykl .
    Zobaczymy co mi da ta stymulacja

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja sie zawsze staram myslec pozytywnie ale po owulce samo przychodzi nastawiam sie niepotrzebnie a pozniej @ przychodzi . i czar prysl znow kolejny cykl .
    Zobaczymy co mi da ta stymulacja

Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu :/
    Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić :/ w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
    ja powiedzialam ze nie bede brala wiecej witamin wystarczy to co biore w nastempnym cyklu odstawiam te witaminy bo kupuje 2pak dla mnie i dla Piotrka bo on teraz bierze ale tylko on moze je lykac . Wiec czekam az sie skacza mu te i kupuje tamte dla mnie i dla niego .
    A teraz lykam kwas foliowy magnez z witamina B6 multiwitamine witamine c olej z watroby dorsza ale ten olej to biore juz kilka lat no i zaczelam pic zielona cherbate od tamtego cyklu i mialam tyle sluzu ze nigdy tyle nie mialam zastanawialam sie od czego bo nic na sluz nie biore a to chyba ta cherbatka tak dziala

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu :/
    Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże :)
    ja tez tak mowilam . Az sie dowiedzialam ze owulka byla i tempka rosla i nadzieje robila

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu :) ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa :/ nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
    zwariować można ;)
    idę zaraz w kąpiele to się odstresuję :) zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu :) ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa :/ nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
    zwariować można ;)
    idę zaraz w kąpiele to się odstresuję :) zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam :)
    ja tez nigdy nie mialalam ale kiedy zaczelam ja pic taki sluz mi sie pojawil tak ladnie sie rozciagal

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły :( nadal ten brązowy śluz :( nie wiem nawet dlaczego taki . Nigdy tak nie miałam żeby trzy dni mieć ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    zwariować można ;)
    ja jutro do pracy na 6 :( i tez niewiem jak wstane

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja już nie mam siły :( nadal ten brązowy śluz :( nie wiem nawet dlaczego taki . Nigdy tak nie miałam żeby trzy dni mieć ehh
    kochana a ty mialas cykl bez owulki ?????

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka a może zrób test? chociaż ten wykres wygląda właśnie jak bezowulacyjny, ale to różnie może być :) termometr masz z jednym miejscem po przecinku?

właśnie sprawdzałam swoje BMI i jestem na niedowadze :/ kilogram w dół i będę miała wychudzenie :/ a mi się wydaje że wcale tak źle nie wyglądam :/

dobra idę :) ale wpadnę do was jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka no wygląda na to że tak chociaż miałam skok ale nie wiem .
    Karmelku tak termometr mam z jednym miejscem po przecinku a czemu ?

‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ