X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kochana to widze u Ciebie wyższa technika jak tak Ci odpowiada ale rad nie rad musisz postawić na swoim w końcu sama dziecka nie zrobisz
    teraz jest juz dobrze :) ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz chce serduszkowac co 2 dni a im blizej to codziennie zeby pozniej mial ochote . Mam nadzieje ze w tym cylku sluz nie bedzie mnie zalewal bo w tamtym mial problem przez sluz bo ze mnie lecialo jak bym sikala hehe

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
    byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
    byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!
    kochana to ty juz musisz sie zastanowic . Wiesz moim zdaniem nie zaszkodzi isc na monitorin .
    Ja musze isc na monitoring ale musze sie wstrzymac bo moj gin jest do 3 stycznia na urlopie a ja bede w 14 dc wiec powinnam isc gdzies tak 10dc gora 12 dc na 1 monitoring a pozniej na drugi .
    Ale ja do innego gina juz nie pojde

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    teraz jest juz dobrze :) ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie

a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze :)
    Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sie :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

kochana ja niestety nie poradze nic bo na monitoringu nie byłam nigdy :/

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze :)
    Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sie :)
    ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 19:32

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh

niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno

preg.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić :/ w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno
    ja sie zawsze staram myslec pozytywnie ale po owulce samo przychodzi nastawiam sie niepotrzebnie a pozniej @ przychodzi . i czar prysl znow kolejny cykl .
    Zobaczymy co mi da ta stymulacja

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja sie zawsze staram myslec pozytywnie ale po owulce samo przychodzi nastawiam sie niepotrzebnie a pozniej @ przychodzi . i czar prysl znow kolejny cykl .
    Zobaczymy co mi da ta stymulacja

Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu :/
    Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić :/ w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
    ja powiedzialam ze nie bede brala wiecej witamin wystarczy to co biore w nastempnym cyklu odstawiam te witaminy bo kupuje 2pak dla mnie i dla Piotrka bo on teraz bierze ale tylko on moze je lykac . Wiec czekam az sie skacza mu te i kupuje tamte dla mnie i dla niego .
    A teraz lykam kwas foliowy magnez z witamina B6 multiwitamine witamine c olej z watroby dorsza ale ten olej to biore juz kilka lat no i zaczelam pic zielona cherbate od tamtego cyklu i mialam tyle sluzu ze nigdy tyle nie mialam zastanawialam sie od czego bo nic na sluz nie biore a to chyba ta cherbatka tak dziala

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu :/
    Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże :)
    ja tez tak mowilam . Az sie dowiedzialam ze owulka byla i tempka rosla i nadzieje robila

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu :) ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa :/ nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
    zwariować można ;)
    idę zaraz w kąpiele to się odstresuję :) zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu :) ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa :/ nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
    zwariować można ;)
    idę zaraz w kąpiele to się odstresuję :) zresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam :)
    ja tez nigdy nie mialalam ale kiedy zaczelam ja pic taki sluz mi sie pojawil tak ladnie sie rozciagal

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły :( nadal ten brązowy śluz :( nie wiem nawet dlaczego taki . Nigdy tak nie miałam żeby trzy dni mieć ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    zwariować można ;)
    ja jutro do pracy na 6 :( i tez niewiem jak wstane

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja już nie mam siły :( nadal ten brązowy śluz :( nie wiem nawet dlaczego taki . Nigdy tak nie miałam żeby trzy dni mieć ehh
    kochana a ty mialas cykl bez owulki ?????

• karmelek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka a może zrób test? chociaż ten wykres wygląda właśnie jak bezowulacyjny, ale to różnie może być :) termometr masz z jednym miejscem po przecinku?

właśnie sprawdzałam swoje BMI i jestem na niedowadze :/ kilogram w dół i będę miała wychudzenie :/ a mi się wydaje że wcale tak źle nie wyglądam :/

dobra idę :) ale wpadnę do was jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka no wygląda na to że tak chociaż miałam skok ale nie wiem .
    Karmelku tak termometr mam z jednym miejscem po przecinku a czemu ?

‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ