Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:o kochana to widze u Ciebie wyższa technika jak tak Ci odpowiada ale rad nie rad musisz postawić na swoim w końcu sama dziecka nie zrobisz
ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie
-
nick nieaktualny
-
ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!
Ja musze isc na monitoring ale musze sie wstrzymac bo moj gin jest do 3 stycznia na urlopie a ja bede w 14 dc wiec powinnam isc gdzies tak 10dc gora 12 dc na 1 monitoring a pozniej na drugi .
Ale ja do innego gina juz nie pojde -
Ewelina23 wrote:teraz jest juz dobrze
ostatnio @ mi sie 2 dni spoznila to do mnie a ty okresu nie powinnas dostac a ja do niego powinnam . A moze tak juz rosnie maly Piotrus do mnie mowi hehe ja teraz widze ze on tez bardzo chce dziecko ale wczesniej mialam ciezko bedzie to bedzie to bylo jego zdanie
a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze
Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ja się właśnie zastanawiam czy w tym cyklu iść już na monitoring czy jeszcze poczekać?
byłam u ginki w listopadzie to powiedziała mi że jak do stycznia się nie uda to żebym w styczniu w 11dc przyszła.. nie wiem czy iść czy wstrzymać się do lutego i dać sobie szanse?!
kochana ja niestety nie poradze nic bo na monitoringu nie byłam nigdy -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:a widzisz jednak sie interesuje i jak aby sie spoźnia to ma nadzieje wiec jest dobrze
Mam nadzieje że z poczatkiem nowgo roku @ zniknie z waszego życia na 9 miesięcy zreszta nie tylko tobie tylko i wszystkim tu nam starającym sieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 19:32
-
Ewelina23 wrote:ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh
niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno -
Ewelina23 wrote:ja juz niewiem co mam robic robie to co trzeba a i tak nic z tego . niby trafiamy w te dni i tak nic nie daje niby sperma zyje dlugo a i tak nic . ahhh
w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:niestety czasami tak jest że nie wychodzi ale trzeba próbowac cały czas i pozytywnie mysleć chociaz z tym jest czasem trudno
Zobaczymy co mi da ta stymulacja -
Ewelina23 wrote:ja sie zawsze staram myslec pozytywnie ale po owulce samo przychodzi nastawiam sie niepotrzebnie a pozniej @ przychodzi . i czar prysl znow kolejny cykl .
Zobaczymy co mi da ta stymulacja
Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu
Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże -
nick nieaktualnykarmelek wrote:no właśnie Ewelinka ja już tez nie wiem co wymyślić
w tamtym cyklu zaczęłam brać już tego wiesiołka i w tym też go chyba wezmę, może jeszcze ta witaminę B sobie kupie i żelazo?! a może jakiś cały zestaw witamin? i może to siemię zacznę pić? nie mam już pomysłu..
A teraz lykam kwas foliowy magnez z witamina B6 multiwitamine witamine c olej z watroby dorsza ale ten olej to biore juz kilka lat no i zaczelam pic zielona cherbate od tamtego cyklu i mialam tyle sluzu ze nigdy tyle nie mialam zastanawialam sie od czego bo nic na sluz nie biore a to chyba ta cherbatka tak dziala -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Dlatego ja postanowiłam że nie bede sie tak nakrecać jak wczesniej ale jak wyjdzie to zobaczymy w praniu
Mam nadzieje ze ta stymulacja wam pomoże -
ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu
ale niestety u mnie na śluz w żaden sposób nie działa
nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
zwariować można
idę zaraz w kąpiele to się odstresujęzresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu
nie mam w ogóle tego rozciągliwego, tylko taką wodę w czasie owulki, sama nie wiem czy to dobrze?!
zwariować można
idę zaraz w kąpiele to się odstresujęzresztą jutro do pracy na 8! nie wiem jak ja wstanę! ostatni raz wstawałam o tej porze tydzień temu!! a potem miałam wolne i się rozbestwiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja zielona herbatę tez pije na oczyszczenie organizmu
zwariować można
i tez niewiem jak wstane
-
nick nieaktualny
-
Landrynka a może zrób test? chociaż ten wykres wygląda właśnie jak bezowulacyjny, ale to różnie może być
termometr masz z jednym miejscem po przecinku?
właśnie sprawdzałam swoje BMI i jestem na niedowadzekilogram w dół i będę miała wychudzenie
a mi się wydaje że wcale tak źle nie wyglądam
dobra idęale wpadnę do was jeszcze
-
nick nieaktualny