Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Haha dokładnie tak jak ja ja wgl. szybko się opijam
oj ja tez...a pomyslec,ze kiedys naprawde potrafilam sobie wypic.
Ja to zmykam dzis juz z ovu dziewczynki. Co za duzo to nie zdrowo. Rozowo mi:))) milego wieczorku...dzisiaj naprawde jest taki nudny dzien,ze idzie sie wnerwic! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
22.12 AniaR88
25.12 Nusia1989
28.12 Ania1986 (-)
30.12 Jackie (-)
31.12 stardust87 , 200, Landrynka
02.01 Czarna94
06.01 Kaśka
07.01 Milcia
13.01 Lucy91
16.01 olka25
20.01 Katha81
22.01 natasza8
26.01 Ania1986
27.01 Miska0811 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:my na szczescie pojechalismy luasem bo ato jutro do mechanika
przynajmniej nie mieliscie problemu z zaparkowaniem my w niedziele jak pojedziemy do galerii to musimy dwa razy parking objechać żeby gdziekolwiek zaparkować
Miska miłego wieczoru paEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Nusia a jak tam sie czujesz ?
Plamień nie ma, jestem trochę zmęczona, sutki są wrażliwe, zwiększyła się otoczka na brodawkach, plecy też trochę bolą i mam tak jakby ochotę na jakiegoś ogromnego ptysia, chipsy paprykowe i kilka kiszonych ogórków...
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Miska Papa:) Miłego wieczorku :*
Aniu teścik robiłaś ?
Nusia jakoś muszę ale kolejne rozczarowanie -
Nusia1989 wrote:Plamień nie ma, jestem trochę zmęczona, sutki są wrażliwe, zwiększyła się otoczka na brodawkach, plecy też trochę bolą i mam tak jakby ochotę na jakiegoś ogromnego ptysia, chipsy paprykowe i kilka kiszonych ogórków...
No to dobrze ze plamien nie ma o to widze bardzo szybko masz zachcianki no ale teraz nie odmawiaj sobie niczego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:karmelku może @ ci się zbliża ?.
Ja też jestem nerwowa przed @.
jestem wściekła bo wciąż się nie udaję, chyba przez te 7miesięcy to moja najgorsza końcówka cyklu