Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Dziewczyny macie już jakieś plany na sylwester?
My uwielbiamy Bukowinę, w tym roku zdecydowaliśmy się na hotel, który oferuje, dostęp do Term, a dodatkowo, będziemy mieć zorganizowaną imprezę sylwestrową w sali balowej. Miejsce bardzo klimatowe. Dbają o to, aby ten czas naprawdę był niezapomniany. Dodatkowo, swoją ofertę zawsze dostosowują nie tylko do par czy singli, ale również do rodzin z dziećmi
my na bal ze znajomymi.... a wyjezdzamy w Gory,ale na urlop od 19 stycznia i do Zakopanego- martwi mnie tylko to,ze sniegu brak. Chcialabym chociaz na tydzien poczuc ten klimat.Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:my na bal ze znajomymi.... a wyjezdzamy w Gory,ale na urlop od 19 stycznia i do Zakopanego- martwi mnie tylko to,ze sniegu brak. Chcialabym chociaz na tydzien poczuc ten klimat.
No u nas też wiele znajomych skusiło się na taką okazję -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:No u nas też wiele znajomych skusiło się na taką okazję
u nas wyszlo calkiem spontanicznie. Mielismy siedziec w domu, czyli bardziej cos w stylu domowki, z nie wielka iloscia osob. A decyzja zapadla chyba w Wigilie, no i na cale szczescie z ledwoscia jeszcze udalo nam sie wcisnac na ten bal... W sumie moze i to dobrze ze sie rozerwiemy,troszke wypiemy..nie bede tak myslec o tym i owym:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my w domku . Jakoś nie mam ochoty nigdzie iść . Do tego wredota mi się pojawia pomału chyba
To fakt strasznie dużo wyprzedaży ale połowa to tylko kit . Widziałam kiedyś buciki za 99,99zł a teraz jest przecena ze 199,99 na 99,99 zł i jaka to logika dużo jest oszustw i wiele osób mi to mówi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:A my w domku . Jakoś nie mam ochoty nigdzie iść . Do tego wredota mi się pojawia pomału chyba
To fakt strasznie dużo wyprzedaży ale połowa to tylko kit . Widziałam kiedyś buciki za 99,99zł a teraz jest przecena ze 199,99 na 99,99 zł i jaka to logika dużo jest oszustw i wiele osób mi to mówi .
jak on ja kupil za 60 euro i kit wala -
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:A my w domku . Jakoś nie mam ochoty nigdzie iść . Do tego wredota mi się pojawia pomału chyba
To fakt strasznie dużo wyprzedaży ale połowa to tylko kit . Widziałam kiedyś buciki za 99,99zł a teraz jest przecena ze 199,99 na 99,99 zł i jaka to logika dużo jest oszustw i wiele osób mi to mówi .
Kochana przykro mi, ale przynajmniej wiesz juz ze możesz nowy cykl rozpocząć
Co do tych przecen to ja mam koleżanke która pracuje w deichmannie i mówiła mi właśnie że czesto kilka dni przed promocją zmieniają ceny na dużo wyższe a potem skreslają i ceny robią takie jak byly wcześniej ale dużo ludzi jak widzi ze jest taka przecena to kupuje ale są nieraz sklepy gdzie faktycznie są korzystne promocje
Ja dziś zakupiłam bluzkę na krótki rekaw za całe 4,99 i jest bardzo fajna -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ewelina no tak jest dokładnie . Boją się żeby nie stracić bo myślą że ludzie się nabiorą a jak ktoś poluje na jakąś rzecz i sprawdza kwotę to potem jak są te niby wyprzedaże to wie czy jest przeceniona rzecz czy nie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:ja czesto z wyprzedazy wracam z niczym bo mi sie nic nie podoba:P z jednej strony lubie zakupy,ale z drugiej szal mnie bierze jak widze ile ludzi np. w Galerii.
)
jakis uczucie goraca mnie wzielo dziewczynki. dziwnie czuje
to prawda dużo ludzi teraz w galeriach ale mi to jakoś aż tak nie przeszkadza jedynie kolejki do kas Może po tym winku tak Cie rozgrzało -
nick nieaktualny