Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Dziewczyny macie już jakieś plany na sylwester?

My uwielbiamy Bukowinę, w tym roku zdecydowaliśmy się na hotel, który oferuje, dostęp do Term, a dodatkowo, będziemy mieć zorganizowaną imprezę sylwestrową w sali balowej. Miejsce bardzo klimatowe. Dbają o to, aby ten czas naprawdę był niezapomniany. Dodatkowo, swoją ofertę zawsze dostosowują nie tylko do par czy singli, ale również do rodzin z dziećmi :P

my na bal ze znajomymi.... :) a wyjezdzamy w Gory,ale na urlop od 19 stycznia i do Zakopanego- martwi mnie tylko to,ze sniegu brak. Chcialabym chociaz na tydzien poczuc ten klimat.

Nusia1989 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    my na bal ze znajomymi.... :) a wyjezdzamy w Gory,ale na urlop od 19 stycznia i do Zakopanego- martwi mnie tylko to,ze sniegu brak. Chcialabym chociaz na tydzien poczuc ten klimat.

No u nas też wiele znajomych skusiło się na taką okazję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    No u nas też wiele znajomych skusiło się na taką okazję :)

u nas wyszlo calkiem spontanicznie. Mielismy siedziec w domu, czyli bardziej cos w stylu domowki, z nie wielka iloscia osob. A decyzja zapadla chyba w Wigilie, no i na cale szczescie z ledwoscia jeszcze udalo nam sie wcisnac na ten bal... W sumie moze i to dobrze ze sie rozerwiemy,troszke wypiemy..nie bede tak myslec o tym i owym:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloooo juz jestem masakra tyle ludzi ze szok kupilam sobie sukienke na sylwka i buciki :) no i pare dodatkow :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w domku . Jakoś nie mam ochoty nigdzie iść . Do tego wredota mi się pojawia pomału chyba :(
    To fakt strasznie dużo wyprzedaży ale połowa to tylko kit . Widziałam kiedyś buciki za 99,99zł a teraz jest przecena ze 199,99 na 99,99 zł i jaka to logika :/ dużo jest oszustw i wiele osób mi to mówi .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulam kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    A my w domku . Jakoś nie mam ochoty nigdzie iść . Do tego wredota mi się pojawia pomału chyba :(
    To fakt strasznie dużo wyprzedaży ale połowa to tylko kit . Widziałam kiedyś buciki za 99,99zł a teraz jest przecena ze 199,99 na 99,99 zł i jaka to logika :/ dużo jest oszustw i wiele osób mi to mówi .
    no takie sa przeceny hehe nie boj sie oni stratni nie moga byc 2 tyg temu Piotrek sobie kupil kurtke za 60 euro a teraz jest napisane ze jest przecena z 75euro na 39euro
    jak on ja kupil za 60 euro i kit wala

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina no tak jest dokładnie . Boją się żeby nie stracić bo myślą że ludzie się nabiorą :) a jak ktoś poluje na jakąś rzecz i sprawdza kwotę to potem jak są te niby wyprzedaże to wie czy jest przeceniona rzecz czy nie .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana przykro mi, ale przynajmniej wiesz juz ze możesz nowy cykl rozpocząć :/
    Co do tych przecen to ja mam koleżanke która pracuje w deichmannie i mówiła mi właśnie że czesto kilka dni przed promocją zmieniają ceny na dużo wyższe a potem skreslają i ceny robią takie jak byly wcześniej ale dużo ludzi jak widzi ze jest taka przecena to kupuje ale są nieraz sklepy gdzie faktycznie są korzystne promocje :)
    Ja dziś zakupiłam bluzkę na krótki rekaw za całe 4,99 i jest bardzo fajna :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ewelina no tak jest dokładnie . Boją się żeby nie stracić bo myślą że ludzie się nabiorą :) a jak ktoś poluje na jakąś rzecz i sprawdza kwotę to potem jak są te niby wyprzedaże to wie czy jest przeceniona rzecz czy nie .
    ja kupilam buty sobie z 50 euro na 10 euro to je odrzau wizielam bo wczesniej je widzialam ze tyle kosztowaly ja czesto chodze kupuje ubrania bo tu naprawde tanie sa i wiem jakie ceny sa przed wyprzedaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu no teraz będę czekała aż się bardziej rozwinie i jak minie a potem kolejny cykl i kolejna nadzieja :)
    No no to fajna cena za bluzeczkę :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka mam nadzieje ze kolejny cykl bedzie szczesliwy dla Ciebie jak i dla innych staraczek :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Kasiu no teraz będę czekała aż się bardziej rozwinie i jak minie a potem kolejny cykl i kolejna nadzieja :)
    No no to fajna cena za bluzeczkę :)
    za buty

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    za buty

Ewelinka za bluzke tyle dałam :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha bo obie o czyms pisalysmy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi małe niezrozumienie :)
    Też mam taką nadzieje . Ale tak mi smutno bo już myślałam że się udało ale cóż

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czesto z wyprzedazy wracam z niczym bo mi sie nic nie podoba:P z jednej strony lubie zakupy,ale z drugiej szal mnie bierze jak widze ile ludzi np. w Galerii.
    :))
    jakis uczucie goraca mnie wzielo dziewczynki. dziwnie czuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmierzylam tempke - 36,82 -pewnie po tej lampce, dwoch winka takie rozgrzanie:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja czesto z wyprzedazy wracam z niczym bo mi sie nic nie podoba:P z jednej strony lubie zakupy,ale z drugiej szal mnie bierze jak widze ile ludzi np. w Galerii.
    :))
    jakis uczucie goraca mnie wzielo dziewczynki. dziwnie czuje

to prawda dużo ludzi teraz w galeriach ale mi to jakoś aż tak nie przeszkadza jedynie kolejki do kas :( Może po tym winku tak Cie rozgrzało :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    to prawda dużo ludzi teraz w galeriach ale mi to jakoś aż tak nie przeszkadza jedynie kolejki do kas :( Może po tym winku tak Cie rozgrzało :)

napewno:)

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ