X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wesz poczatek ale bralam przez 5 dni clo po 2 tab dziennie pierwszy raz .

Ewelinko, a może ci przestymulowało... Albo kij wie co. Bo jak na pierwszy raz clo 2 tabletki to dużo, niektóre od 0,5 zaczynają :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie :) ja jak w ciąże zaszłam to żadnych nie przyjmowałam bo nie chciałam zaszkodzić fasolce a i tak stało sie jak sie stało
    nawet nie chcę wyobrażać sobie co wtedy czułaś, bidulko;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Zosia też mi się podoba :) Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia :P Na przykład Marysia mi się zawsze podobało

Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") :) Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmy :D

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem
    Aniu Zosia bardzo ładnie :) podoba mi się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200,
    co Ty masz na fotce, zawsze się zastanawałam;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") :) Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmy :D

No widzisz to mamy ten sam problem tylko że my nie mamy imienia dla chłopca :D

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Monika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem

daj znać!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny fajnie się tu z Wami siedzi, ale jestem mega niewyspana a jutro od rana czeka mnie dalszy ciąg walki z mechanikami i samochodem... Miłego wieczorku wam życzę kochane :) Cieszę się, że jesteście i że zawsze można z wami porozmawiać. Dobranoc :*

00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię już Wam -pa pa!
    do jutra, miłej i spokojnej nocy.

mam nadzieje, że tej nocy się wyśpię i nie bedą mi się głupoty śniły jak tej nocy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Zosia też mi się podoba :) Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia :P Na przykład Marysia mi się zawsze podobało
    tez tak mamy dlatego mąz chce Anetke bo jega zmarla siostra tak miala na imie a ja zle kojaże każdą anete i wole zosie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem :) ) i Liliana (kuzynka męża).
    Więc w sumie w rodzinie zostałoby :P

00monika00 Daenerys ze smokiem :P W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ja robię już Wam -pa pa!
    do jutra, miłej i spokojnej nocy.

mam nadzieje, że tej nocy się wyśpię i nie bedą mi się głupoty śniły jak tej nocy.
    Dobranoc Kociaczku :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ha, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem :) ) i Liliana (kuzynka męża).
    Więc w sumie w rodzinie zostałoby :P

00monika00 Daenerys ze smokiem :P W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam :D
    U nas znowu jest odwrotnie nie nadaje sie imion nikogo z rodziny... dziwne to ale jakos tak jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tez tak mamy dlatego mąz chce Anetke bo jega zmarla siostra tak miala na imie a ja zle kojaże każdą anete i wole zosie :D

A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
    A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    U nas znowu jest odwrotnie nie nadaje sie imion nikogo z rodziny... dziwne to ale jakos tak jest

U męża też nie, a u mnie każdemu. Ja mam po prababci i babci, a bracia po dziadkach i pradziadkach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maż za to uwielbia swoje imię - Michał. Więc dla niego syn - Michał, a córka - Michalina... :/ :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    U męża też nie, a u mnie każdemu. Ja mam po prababci i babci, a bracia po dziadkach i pradziadkach :P
    Po zmarłych tak ale jak ktos zyje w rodzinie to nie. Piotr to byl moj ojciec chrzestny anetka i zosia z rodziny teściowej córka i siostra.... paranoja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
    A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem :)
    Zasmuciłas mnie Kochana z ta upośledzona Zosią :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadal brązowe plamienie :(
    Mi się podoba dla dziewczynki Nikola i tak też chcemy nazwać jak będziemy mieć córkę a dla chłopczyka Adrian :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No i nadal brązowe plamienie :(
    Mi się podoba dla dziewczynki Nikola i tak też chcemy nazwać jak będziemy mieć córkę a dla chłopczyka Adrian :)
    ja to w sumie chce najpierw fasolinke a potem bede sie zastanawiac. Imie malo wazne byle bylo zdrowe, byle BYŁO

‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ