X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wesz poczatek ale bralam przez 5 dni clo po 2 tab dziennie pierwszy raz .

Ewelinko, a może ci przestymulowało... Albo kij wie co. Bo jak na pierwszy raz clo 2 tabletki to dużo, niektóre od 0,5 zaczynają :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dokładnie :) ja jak w ciąże zaszłam to żadnych nie przyjmowałam bo nie chciałam zaszkodzić fasolce a i tak stało sie jak sie stało
    nawet nie chcę wyobrażać sobie co wtedy czułaś, bidulko;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Zosia też mi się podoba :) Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia :P Na przykład Marysia mi się zawsze podobało

Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") :) Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmy :D

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem
    Aniu Zosia bardzo ładnie :) podoba mi się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200,
    co Ty masz na fotce, zawsze się zastanawałam;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") :) Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmy :D

No widzisz to mamy ten sam problem tylko że my nie mamy imienia dla chłopca :D

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Monika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem

daj znać!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny fajnie się tu z Wami siedzi, ale jestem mega niewyspana a jutro od rana czeka mnie dalszy ciąg walki z mechanikami i samochodem... Miłego wieczorku wam życzę kochane :) Cieszę się, że jesteście i że zawsze można z wami porozmawiać. Dobranoc :*

00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię już Wam -pa pa!
    do jutra, miłej i spokojnej nocy.

mam nadzieje, że tej nocy się wyśpię i nie bedą mi się głupoty śniły jak tej nocy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Zosia też mi się podoba :) Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia :P Na przykład Marysia mi się zawsze podobało
    tez tak mamy dlatego mąz chce Anetke bo jega zmarla siostra tak miala na imie a ja zle kojaże każdą anete i wole zosie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem :) ) i Liliana (kuzynka męża).
    Więc w sumie w rodzinie zostałoby :P

00monika00 Daenerys ze smokiem :P W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ja robię już Wam -pa pa!
    do jutra, miłej i spokojnej nocy.

mam nadzieje, że tej nocy się wyśpię i nie bedą mi się głupoty śniły jak tej nocy.
    Dobranoc Kociaczku :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ha, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem :) ) i Liliana (kuzynka męża).
    Więc w sumie w rodzinie zostałoby :P

00monika00 Daenerys ze smokiem :P W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam :D
    U nas znowu jest odwrotnie nie nadaje sie imion nikogo z rodziny... dziwne to ale jakos tak jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tez tak mamy dlatego mąz chce Anetke bo jega zmarla siostra tak miala na imie a ja zle kojaże każdą anete i wole zosie :D

A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
    A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    U nas znowu jest odwrotnie nie nadaje sie imion nikogo z rodziny... dziwne to ale jakos tak jest

U męża też nie, a u mnie każdemu. Ja mam po prababci i babci, a bracia po dziadkach i pradziadkach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maż za to uwielbia swoje imię - Michał. Więc dla niego syn - Michał, a córka - Michalina... :/ :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    U męża też nie, a u mnie każdemu. Ja mam po prababci i babci, a bracia po dziadkach i pradziadkach :P
    Po zmarłych tak ale jak ktos zyje w rodzinie to nie. Piotr to byl moj ojciec chrzestny anetka i zosia z rodziny teściowej córka i siostra.... paranoja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
    A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem :)
    Zasmuciłas mnie Kochana z ta upośledzona Zosią :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadal brązowe plamienie :(
    Mi się podoba dla dziewczynki Nikola i tak też chcemy nazwać jak będziemy mieć córkę a dla chłopczyka Adrian :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No i nadal brązowe plamienie :(
    Mi się podoba dla dziewczynki Nikola i tak też chcemy nazwać jak będziemy mieć córkę a dla chłopczyka Adrian :)
    ja to w sumie chce najpierw fasolinke a potem bede sie zastanawiac. Imie malo wazne byle bylo zdrowe, byle BYŁO

‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ