Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Zosia też mi się podoba Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia Na przykład Marysia mi się zawsze podobało
Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmyCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem
Aniu Zosia bardzo ładnie podoba mi sięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Dokładnie. My szalejemy aktualnie za Julkiem (Julian, spodobało nam się po obejrzenia bajek "Zaplątani" i "Pingwiny z Madagaskaru") Tyle, że ja syna nie chce, a dla córki żadne nam się obojgu nie podoba. Znaczy podoba, ale już je wykorzystaliśmy
No widzisz to mamy ten sam problem tylko że my nie mamy imienia dla chłopca200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Monika jak by wyszedł + to bym skakała z radości ale nie miałam chyba owulki więc dzidzi nie będzie . A teścik może zrobię jutro jak mi się nadal krew nie pokaże . Chociaż zaraz pójdę to toaletki bo czuję że mnie coś zalewa ale pewnie nadal ta brązowa wydzielina . Może i to okres nie wiem
daj znać!! -
nick nieaktualnyOj dziewczyny fajnie się tu z Wami siedzi, ale jestem mega niewyspana a jutro od rana czeka mnie dalszy ciąg walki z mechanikami i samochodem... Miłego wieczorku wam życzę kochane Cieszę się, że jesteście i że zawsze można z wami porozmawiać. Dobranoc :*
00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Zosia też mi się podoba Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia Na przykład Marysia mi się zawsze podobało
-
nick nieaktualnyHa, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem ) i Liliana (kuzynka męża).
Więc w sumie w rodzinie zostałoby
00monika00 Daenerys ze smokiem W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ha, mojemu mężowi się właśnie żadne żeńskie nie podoba, a mi się podoba Gabrysia (imię teściowej), Pola (Apolonia oficjalnie bym nazwała, bo lubię jak imię ma zdrobnienie, a nie jest zdrobnieniem ) i Liliana (kuzynka męża).
Więc w sumie w rodzinie zostałoby
00monika00 Daenerys ze smokiem W sumie niekoniecznie chciałam ją, ale uwielbiam smoki i jak zobaczyłam to zdjęcie, to się zakochałam -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:tez tak mamy dlatego mąz chce Anetke bo jega zmarla siostra tak miala na imie a ja zle kojaże każdą anete i wole zosie
A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:U męża też nie, a u mnie każdemu. Ja mam po prababci i babci, a bracia po dziadkach i pradziadkach
-
nick nieaktualny200 wrote:A ja znam jedną Anetkę i jedną Zosię. Zosia była upośledzona i jeszcze 10 lat temu straszyło się nią wszystkie dzieci w moim miasteczku.
A Anetkę poznałam na studiach i gdyby mi kazała, to bym za nią wskoczyła w ogień, bo jest aniołem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No i nadal brązowe plamienie
Mi się podoba dla dziewczynki Nikola i tak też chcemy nazwać jak będziemy mieć córkę a dla chłopczyka Adrian