Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:a jakie dla dziewczynki??
A możliwości jest sporo Mi się podoba Zuzia, Gabrysia, Amelka a mąż mówi że może być Mam problem bo jemu się podobają takie bardziej starodawne imiona np, Wacław itp. On by chciał chłopca nazwać Mieszko ale w życiu się na to nie zgodzęAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A możliwości jest sporo Mi się podoba Zuzia, Gabrysia, Amelka a mąż mówi że może być Mam problem bo jemu się podobają takie bardziej starodawne imiona np, Wacław itp. On by chciał chłopca nazwać Mieszko ale w życiu się na to nie zgodzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:nie są bezpieczne dla wczesnych ciąż, wystarczy zerknąc na ulotkę, więcej przeciwskazań ale najlepsze na ból. Lepiej pyralginę wziąc albo aspirynę.
no dla wczesnych ciąż to nie są dobre to fakt ale jak ktos w ciązy nie jest to jak dla mnie najlepsze na ból -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:zapisuj jako plamienie, kiedyś gdzieś czytałam że @ to jak masz widoczną krew i skrzepy (nie wiem czy użyłam fachowej terminologii) a takie nie wiadomo co to plamienie. a robiłaś test czy czekasz?
Karmelku też z trudem wypiłam ale dokładnie trzeba się poświęcić
Ewelinka dobranoc :*
Nie da rady was nadrobić , pisarki wy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:33
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:no dla wczesnych ciąż to nie są dobre to fakt ale jak ktos w ciązy nie jest to jak dla mnie najlepsze na ból
no dokładnie, ja też biorę bo najskuteczniejsze są, ale jak tylko mam cień nadzieji w danym cyklu to odsuwam je od siebie, czasami wolę się przemęczyć niż potem żałować do końca życia. -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A jakie ?
00monika00, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
00monika00 wrote:no dokładnie, ja też biorę bo najskuteczniejsze są, ale jak tylko mam cień nadzieji w danym cyklu to odsuwam je od siebie, czasami wolę się przemęczyć niż potem żałować do końca życia.
dokładnie ja jak w ciąże zaszłam to żadnych nie przyjmowałam bo nie chciałam zaszkodzić fasolce a i tak stało sie jak sie stało -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Nie robiłam bo skoro mam takie plamienia to chyba raczej nie ma prawdopodobieństwa ciąży . Czekam na @
Karmelku też z trudem wypiłam ale dokładnie trzeba się poświęcić
Ewelinka dobranoc :*
Nie da rady was nadrobić , pisarki wy kochane
ja jak mam wątpliwości to robię test.
przy negatywnym (czego Ci absolutnie nie życzę) @ mi sie rozkręca bo ja wtedy psychicznie luzuję.
a jakby wyszedł + ?? -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Piotruś na bank i Zosia albo Anetka. Może sie nie podobac bo takie oklepane wymyslilismy to na początku naszego zwiazku tak z glupa kiedys o tym gadajac i tak jakos zostaly te imiona z nami juz prawie 10 lat
Zosia też mi się podoba Najgorsze jest to że imiona kojarzą się z konkretnymi ludźmi. Niektóre imiona mi się podobają ale powiedzmy że mam złe wspomnienia Na przykład Marysia mi się zawsze podobało