X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Karmelku ja już właśnie wypiłam dziurawca :P niedobry fuuuj :P
    Weronika no właśnie i teraz nie wiem czy to plamienie dzisiejsze zapisać jako @ czy nie . Bo już 4 dzień tak mam i zapisuje jako plamienie .

zapisuj jako plamienie, kiedyś gdzieś czytałam że @ to jak masz widoczną krew i skrzepy (nie wiem czy użyłam fachowej terminologii) a takie nie wiadomo co to plamienie. a robiłaś test czy czekasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Cześć dziewczyny. U mnie dziś wszystko do dupy ;/ Samochód zepsuty do tego ludzie nas oszukują i próbują naciągnąć. Czuję się też niezbyt dobrze, nie mam siły was nadrobić. Padam na twarz. Mam nadzieję że nie ominęło mnie nic ważnego? :) Co u was?
    :* Trzymaj się jakoś. Będzie lepiej :) U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    :* Trzymaj się jakoś. Będzie lepiej :) U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie

chyba spada na łeb, na szyję bo ja też po ścianach chodzę

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    A jak u Ciebie????
    wg owu miałam owulacje 27 i chyba tak było bo potwierdzone testami owulac. czyli Ty masz 3 dni po owulce tak jak ja co nieeee ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    chyba spada na łeb, na szyję bo ja też po ścianach chodzę
    a co sie stało z autkiem? Na naprawie chca Was naciągnąć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wg owu miałam owulacje 27 i chyba tak było bo potwierdzone testami owulac. czyli Ty masz 3 dni po owulce tak jak ja co nieeee ?
    si, si:)))

• karmelek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna głowka do góry! mam nadzieje że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie lepszy!

landrynka z trudem, ale wypilam tego dziurawca :-) ach.. czego sie nie robi dla maleństwa :-)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dziewczyny miala ktoras kiedy plamienie owulacyjne?
    ja chyba w tym cyklu mialam, a wmawialam sobie ze to juz zagniezdzenie, widocznie owulka musiala mi sie przesunąć. i nie tyle to bylo plamienie co śluz taki rózowy wlaśnie jak by z odrobiną krwi wymieszany :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    czarna głowka do góry! mam nadzieje że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie lepszy!

landrynka z trudem, ale wypilam tego dziurawca :-) ach.. czego sie nie robi dla maleństwa :-)
    a o co chodzi z tym dziurawcem? na co to wpływa? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow :/
    Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem kochane z Plocka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    si, si:)))
    wiesz co, ja to chyba wezmę jakiegoś procha, no-spe czy coś bo to już mnie wkurza. ćmi i ćmi i denerwuje mnie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę ;) Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow :/
    Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli
    no to niezle, a podobno tylko w PL służba zdrowia jest o kant dupy! a prywatnie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    w szpitalu bylas czy gdzieś prywatnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, to widzę że u Ciebie też cyrk na kółkach. Tylko że to nie ma żartów bo chodzi o Twoje zdrowie

• karmelek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina no nie za ladnie Cie potraktowali :/ a dalej tak mocno boli?!

aniaR dziurawca polecila nasza stardust :-) ponoc wspomaga pracę jajników?! czy faktycznie, nie wiem, ale warto spróbować:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    AniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę ;) Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili.
    rozumiem Cię bo ja oststnio mialam hamulce do naprawy. Męza nie było sama zajechalam do mechanika to jak zobaczył rachunek to myslalam ze mnie zabije bo wymienili co im pasowalo za robote wzieli prawie 2 tyle a chyba nie bylo takiej potrzeby...ale powiedzial mechanik ze trzeba to z przerazeniem ze hamulca nie mam powiedzialam zeby zrobil co trzeba

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    no to niezle, a podobno tylko w PL służba zdrowia jest o kant dupy! a prywatnie??
    no normalnie tam bym musiala placic bo nie mamy medical card . A moj gin se na urlop kurna pojechal opala jaja a mnie tu boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina no nie za ladnie Cie potraktowali :/ a dalej tak mocno boli?!

aniaR dziurawca polecila nasza stardust :-) ponoc wspomaga pracę jajników?! czy faktycznie, nie wiem, ale warto spróbować:-)
    Ja też sie chwytam czego moge. Zamowilam sobie ten zel co Stardust polecala i Dziurawca kupie :D

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ