Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Karmelku ja już właśnie wypiłam dziurawca
niedobry fuuuj
Weronika no właśnie i teraz nie wiem czy to plamienie dzisiejsze zapisać jako @ czy nie . Bo już 4 dzień tak mam i zapisuje jako plamienie .
zapisuj jako plamienie, kiedyś gdzieś czytałam że @ to jak masz widoczną krew i skrzepy (nie wiem czy użyłam fachowej terminologii) a takie nie wiadomo co to plamienie. a robiłaś test czy czekasz? -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dziś wszystko do dupy ;/ Samochód zepsuty do tego ludzie nas oszukują i próbują naciągnąć. Czuję się też niezbyt dobrze, nie mam siły was nadrobić. Padam na twarz. Mam nadzieję że nie ominęło mnie nic ważnego?
Co u was?
U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote::* Trzymaj się jakoś. Będzie lepiej
U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie
chyba spada na łeb, na szyję bo ja też po ścianach chodzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:dziewczyny miala ktoras kiedy plamienie owulacyjne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow
Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boliJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę
Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili.
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow
Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow
Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:AniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę
Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina no nie za ladnie Cie potraktowali
a dalej tak mocno boli?!
aniaR dziurawca polecila nasza stardustponoc wspomaga pracę jajników?! czy faktycznie, nie wiem, ale warto spróbować