Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Karmelku ja już właśnie wypiłam dziurawca
niedobry fuuuj 
Weronika no właśnie i teraz nie wiem czy to plamienie dzisiejsze zapisać jako @ czy nie . Bo już 4 dzień tak mam i zapisuje jako plamienie .
zapisuj jako plamienie, kiedyś gdzieś czytałam że @ to jak masz widoczną krew i skrzepy (nie wiem czy użyłam fachowej terminologii) a takie nie wiadomo co to plamienie. a robiłaś test czy czekasz? -
nick nieaktualny:* Trzymaj się jakoś. Będzie lepiejCzarna94 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dziś wszystko do dupy ;/ Samochód zepsuty do tego ludzie nas oszukują i próbują naciągnąć. Czuję się też niezbyt dobrze, nie mam siły was nadrobić. Padam na twarz. Mam nadzieję że nie ominęło mnie nic ważnego?
Co u was?
U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote::* Trzymaj się jakoś. Będzie lepiej
U mnie też nerwowy dzień. Cały dzien wszystko mnie denerwuje. Niby nic nie robilam kilka zalatwien tylko miałam a padam też. Moze ciśnienie dziś jakies kiepskie
chyba spada na łeb, na szyję bo ja też po ścianach chodzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chyba w tym cyklu mialam, a wmawialam sobie ze to juz zagniezdzenie, widocznie owulka musiala mi sie przesunąć. i nie tyle to bylo plamienie co śluz taki rózowy wlaśnie jak by z odrobiną krwi wymieszanyweronika86 wrote:dziewczyny miala ktoras kiedy plamienie owulacyjne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow

Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę
Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili.
-
nick nieaktualnyno to niezle, a podobno tylko w PL służba zdrowia jest o kant dupy! a prywatnie??Ewelina23 wrote:Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow

Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli -
nick nieaktualnyw szpitalu bylas czy gdzieś prywatnie?Ewelina23 wrote:Jestem juz kochane . Jestem taka wkurwiona ze nawyzywalam ich tam od nierobow

Wysylali nas z jednego pietra na drugie jak przyszla nasza kolej to powiedzial ze mam isc do ginekologa bo oni maja popsute usg ! i nic niewiem a dalej boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozumiem Cię bo ja oststnio mialam hamulce do naprawy. Męza nie było sama zajechalam do mechanika to jak zobaczył rachunek to myslalam ze mnie zabije bo wymienili co im pasowalo za robote wzieli prawie 2 tyle a chyba nie bylo takiej potrzeby...ale powiedzial mechanik ze trzeba to z przerazeniem ze hamulca nie mam powiedzialam zeby zrobil co trzebaCzarna94 wrote:AniaR tak, takie kity wciskają że głowa mała. Mało tego, przychodzi jeden mechanik i mówi że akumulator do wymiany, przychodzi drugi z tego samego zakładu i mówi że nie prawda i że akumulator nie ma nic do rzeczy. Masakra jakaś... Ja rozumiem że czasy ciężkie i każdy orze jak może, ale bez przesady. Denerwuje mnie to że z ludźmi nie da się normalnie dogadać bo wszędzie próbują nas oszukać. Jak sobie nie wykrzyczysz i awantury nie zrobisz to nie będziesz nic miała. Chyba muszę jutro zrobić awanturę
Ja się na samochodach zbytnio nie znam ale i głupia jak but nie jestem i nikt mi nie wmówi że mi alternator w 3 minuty naprawili. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też sie chwytam czego moge. Zamowilam sobie ten zel co Stardust polecala i Dziurawca kupiekarmelek wrote:ewelina no nie za ladnie Cie potraktowali
a dalej tak mocno boli?!
aniaR dziurawca polecila nasza stardust
ponoc wspomaga pracę jajników?! czy faktycznie, nie wiem, ale warto spróbować