Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina no nie za ladnie Cie potraktowali a dalej tak mocno boli?!
aniaR dziurawca polecila nasza stardust ponoc wspomaga pracę jajników?! czy faktycznie, nie wiem, ale warto spróbować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:rozumiem Cię bo ja oststnio mialam hamulce do naprawy. Męza nie było sama zajechalam do mechanika to jak zobaczył rachunek to myslalam ze mnie zabije bo wymienili co im pasowalo za robote wzieli prawie 2 tyle a chyba nie bylo takiej potrzeby...ale powiedzial mechanik ze trzeba to z przerazeniem ze hamulca nie mam powiedzialam zeby zrobil co trzeba
No właśnie... Tracę wiarę w uczciwych ludzi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:To fakt, dobrze że chociaż tutaj można z normalnymi ludźmi porozmawiać Kocham Was dziewczyny Zawsze jak tu przychodzę to zaraz mi się humor poprawia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Milo jest z kimś pogadac o marzeniach zwiazanych z dzidziusiem. Moj mąz to czasami wymieka jak wpadne w taki ciag myslowo-slowny o dziecku
ja już mam wszystko w głowie poukładane, wymyślone co do joty. nawet wiem gdzie chciałabym chrzciny wyprawić nie mówię tego głośno, tylko wam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:ja już mam wszystko w głowie poukładane, wymyślone co do joty. nawet wiem gdzie chciałabym chrzciny wyprawić nie mówię tego głośno, tylko wam..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny