Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:hehe Ewelinko Ciebie najmocniej tule biedulko caluski ! moze faktycznie tam dzidziulek sobie szuka miejsca moze juz tam cos sie tworzy jakis maly cudek odpoczywaj
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Jackie to twoje real zdj? masz taki slodki tatu na przedramieniu??
mam mam takie ptaszki . mialam wczesniejsze moje zdjecie buziaka ale Monia powiedziala ze dzieciuch mlody jestem z buzialka i zmienilam hehe wiem , wiem kochana byla
lubie czerwone usta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:a moze jednak bierzesz clo nic nie wiadomo a moze Twoje cialo przygotowywuje sie moze to nic zlego nie jest ...
-
nick nieaktualnyJackie wrote:mam mam takie ptaszki . mialam wczesniejsze moje zdjecie buziaka ale Monia powiedziala ze dzieciuch mlody jestem z buzialka i zmienilam hehe wiem , wiem kochana byla
lubie czerwone usta -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mam nadzieje ze nic zlego . W tamtym cyklu czylam sie dzien przed @ jak bym miala goraczke i mnie choroba rozkladala pierwszy raz tak mialam wszystko juz mozliwe
zbadaj sie bo wiesz ostroznosci nigdy dosycEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:200 haha Renta Nowak dobre :P:P
ehh i tak jak myślałam nadal ta wydzielina
Jackie ładny ten tatuaż a buźkę masz śliczną oOoOoO jest znów
hehe jest jest
fajnie jak sobie piszecie co u Was sie dzieje w organizmie ja moge napisac tylko ze leci ze mnie jak z prosiaka i tyle z moich relacji -
Jackie wrote:hehe jest jest
fajnie jak sobie piszecie co u Was sie dzieje w organizmie ja moge napisac tylko ze leci ze mnie jak z prosiaka i tyle z moich relacji
NIE MASZ UDOSTĘPNIONEGO WYKRESU WIĘC NIE WIDAĆ CZY LECI JAK Z PROSIAKA HEHEHEHEHEHEEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się Jackie najbardziej podobałaś na pierwszym zdjęciu
Normalnie jak z jakiejś gazety wycięte
Ładny tatuaż, ja dziś zaczęłam pytać męża o drugi tatuaż, to myślałam, że mnie zabije wzrokiem
Ewelinko, może też być tak, że ci przestymulowali i rośnie kilka jajeczek. Stąd ten bólEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:hehe no co ja mam udostepniac jak mam 3 dc nic tam nadzwyczajnego nie ma uwierz ;d
Oj tam, oj tam, jakbyś dała udostępniony dla wszystkich, to pewnie już byś miała 500 komentarzy, bo tu niektóre kobiety żyją tylko komentowaniem innych wykresów. Aż nie wiem kiedy one znajdują czas na serduchowanieAnutka lubi tę wiadomość