X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*

cmok :*

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć... :(

Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!
    no jak nie to te testy owu bede do tego czasu robic chyba powinny wychodzic jak byly by juz gotowe do owulki . a sa dwie kreseczki ale ta druga taka bladziutka ze ledwo ja widac .
    Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
    Dobranoc :*

Anutka, 200 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*
    <3 :*

Anutka lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Ewelina :)

Anutka lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no jak nie to te testy owu bede do tego czasu robic chyba powinny wychodzic jak byly by juz gotowe do owulki . a sa dwie kreseczki ale ta druga taka bladziutka ze ledwo ja widac .
    Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
    Dobranoc :*

wszystkie uciekaja dobranoc <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dobranoc Dziewczynki :*

Ty tez?;p

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Dziewczyny,ja Was tak czytam i czytam. Niestety nie potrafię dolączyć do tematu-dla mnie to cala magia te wszystkie filozofie zwiazane z ciaza, i naszym organizmem
    Dla mnie to mega wszystko skomplikowane:/
    chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Miska dla mnie tez wiec zawsze mozemy podyskutowac o czyms innym :D

:))jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!! :)
    Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:P

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wszystkie uciekaja dobranoc <3
    ja napisalam do 200 dobranoc :P :P

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina Twoje sa sklonne ja przy pcos mam torbiele na jajnikach .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy

Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    :))jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!! :)
    Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:P
    Dlatego ja siedze cicho i sie nie odzywam to bede miala jeszcze chwile :) a jak sie odezwe to juz pozamiatane bedzie znow laptop

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:

moj nastroj jest nijaki fajnie ze kazdy juz blisko ma te dni ja jeszcze sie mecze z @ w sumie to jeszcze ze dwa dni , mis dzisiaj i wczoraj do pozna pracuje wiec siedze jak palec sama :(
    teskni juz mi sie tym bardiej ze my bardzo dla siebie czulym jestesmy malzenstwem zawsze jak wychodzi do pracy mnie tuli mowi ze kocha , dzisiaj na lustrze pasta do zebow napisal ze mnie kocha ;D
    kochany aniolek moj.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja sie totalnie nie znam na pecherzykach i tym calym przebiegu:) jedynie na forum co dowiedzialam to dowiedzialam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelina Twoje sa sklonne ja przy pcos mam torbiele na jajnikach .
    no ostatnio wyleczylam sie z torbiela . czy my musimy miec kurna problemy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dlatego ja siedze cicho i sie nie odzywam to bede miala jeszcze chwile :) a jak sie odezwe to juz pozamiatane bedzie znow laptop

haha ja to samo:P ooo,ale coś słysze, że chyba przymknął oko i mi chrapnął:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja sie totalnie nie znam na pecherzykach i tym calym przebiegu:) jedynie na forum co dowiedzialam to dowiedzialam
    jeszcze chwila i bedziesz wiedziala ja troszke wiedzialam a teraz to polknelam encyklopedie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód

chodzisz do babki?
    wspolczuje faceci uwaZam ze sa lepsi delikatniejsi i bardziej bezposredni.
    spotkalam sie z 2 babkami ktore wrecz byly dla mnie chamskie wiec nara i chodze tylko do panow..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    haha ja to samo:P ooo,ale coś słysze, że chyba przymknął oko i mi chrapnął:P
    haha moj nie jest padniety zeby zasnac jeszcze

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ