X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*

cmok :*

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć... :(

Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!
    no jak nie to te testy owu bede do tego czasu robic chyba powinny wychodzic jak byly by juz gotowe do owulki . a sa dwie kreseczki ale ta druga taka bladziutka ze ledwo ja widac .
    Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
    Dobranoc :*

Anutka, 200 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*
    <3 :*

Anutka lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Ewelina :)

Anutka lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no jak nie to te testy owu bede do tego czasu robic chyba powinny wychodzic jak byly by juz gotowe do owulki . a sa dwie kreseczki ale ta druga taka bladziutka ze ledwo ja widac .
    Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
    Dobranoc :*

wszystkie uciekaja dobranoc <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dobranoc Dziewczynki :*

Ty tez?;p

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Dziewczyny,ja Was tak czytam i czytam. Niestety nie potrafię dolączyć do tematu-dla mnie to cala magia te wszystkie filozofie zwiazane z ciaza, i naszym organizmem
    Dla mnie to mega wszystko skomplikowane:/
    chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Miska dla mnie tez wiec zawsze mozemy podyskutowac o czyms innym :D

:))jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!! :)
    Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:P

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wszystkie uciekaja dobranoc <3
    ja napisalam do 200 dobranoc :P :P

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina Twoje sa sklonne ja przy pcos mam torbiele na jajnikach .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy

Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    :))jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!! :)
    Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:P
    Dlatego ja siedze cicho i sie nie odzywam to bede miala jeszcze chwile :) a jak sie odezwe to juz pozamiatane bedzie znow laptop

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:

moj nastroj jest nijaki fajnie ze kazdy juz blisko ma te dni ja jeszcze sie mecze z @ w sumie to jeszcze ze dwa dni , mis dzisiaj i wczoraj do pozna pracuje wiec siedze jak palec sama :(
    teskni juz mi sie tym bardiej ze my bardzo dla siebie czulym jestesmy malzenstwem zawsze jak wychodzi do pracy mnie tuli mowi ze kocha , dzisiaj na lustrze pasta do zebow napisal ze mnie kocha ;D
    kochany aniolek moj.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja sie totalnie nie znam na pecherzykach i tym calym przebiegu:) jedynie na forum co dowiedzialam to dowiedzialam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelina Twoje sa sklonne ja przy pcos mam torbiele na jajnikach .
    no ostatnio wyleczylam sie z torbiela . czy my musimy miec kurna problemy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dlatego ja siedze cicho i sie nie odzywam to bede miala jeszcze chwile :) a jak sie odezwe to juz pozamiatane bedzie znow laptop

haha ja to samo:P ooo,ale coś słysze, że chyba przymknął oko i mi chrapnął:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja sie totalnie nie znam na pecherzykach i tym calym przebiegu:) jedynie na forum co dowiedzialam to dowiedzialam
    jeszcze chwila i bedziesz wiedziala ja troszke wiedzialam a teraz to polknelam encyklopedie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód

chodzisz do babki?
    wspolczuje faceci uwaZam ze sa lepsi delikatniejsi i bardziej bezposredni.
    spotkalam sie z 2 babkami ktore wrecz byly dla mnie chamskie wiec nara i chodze tylko do panow..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    haha ja to samo:P ooo,ale coś słysze, że chyba przymknął oko i mi chrapnął:P
    haha moj nie jest padniety zeby zasnac jeszcze

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ