Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć...
Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!
Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
Dobranoc :*Anutka, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no jak nie to te testy owu bede do tego czasu robic chyba powinny wychodzic jak byly by juz gotowe do owulki . a sa dwie kreseczki ale ta druga taka bladziutka ze ledwo ja widac .
Piotrek tez na mmnie juz patrzy hehe
Dobranoc :*
wszystkie uciekaja dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Dziewczyny,ja Was tak czytam i czytam. Niestety nie potrafię dolączyć do tematu-dla mnie to cala magia te wszystkie filozofie zwiazane z ciaza, i naszym organizmem
Dla mnie to mega wszystko skomplikowane:/ -
nick nieaktualnyJackie wrote:Miska dla mnie tez wiec zawsze mozemy podyskutowac o czyms innym
)jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!!
Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:PAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy
Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:)jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!!
Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:PJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:)jak ogólnie nastroje? Ja jakas senna jestem wiec moze w koncu normalnie zasne, a nie o 3!!!!!
Mój T oglada tv,ale pewnie przyjdzie czas i stwierdzi,ze za duzo siedze przy lapku:P:P
moj nastroj jest nijaki fajnie ze kazdy juz blisko ma te dni ja jeszcze sie mecze z @ w sumie to jeszcze ze dwa dni , mis dzisiaj i wczoraj do pozna pracuje wiec siedze jak palec sama
teskni juz mi sie tym bardiej ze my bardzo dla siebie czulym jestesmy malzenstwem zawsze jak wychodzi do pracy mnie tuli mowi ze kocha , dzisiaj na lustrze pasta do zebow napisal ze mnie kocha
kochany aniolek moj. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:chciala bym nie miec problemow . Moje jajniki sa sklonne do torbieli . Jak pekaja to nie osiagaja 24 mm no i dlatego dal mi te tabsy
ja sie totalnie nie znam na pecherzykach i tym calym przebiegu:) jedynie na forum co dowiedzialam to dowiedzialam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód
chodzisz do babki?
wspolczuje faceci uwaZam ze sa lepsi delikatniejsi i bardziej bezposredni.
spotkalam sie z 2 babkami ktore wrecz byly dla mnie chamskie wiec nara i chodze tylko do panow.. -
nick nieaktualny