Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:moj nastroj jest nijaki fajnie ze kazdy juz blisko ma te dni ja jeszcze sie mecze z @ w sumie to jeszcze ze dwa dni , mis dzisiaj i wczoraj do pozna pracuje wiec siedze jak palec sama
teskni juz mi sie tym bardiej ze my bardzo dla siebie czulym jestesmy malzenstwem zawsze jak wychodzi do pracy mnie tuli mowi ze kocha , dzisiaj na lustrze pasta do zebow napisal ze mnie kocha
kochany aniolek moj.
to slodko:) szczesiara- choc ja na swojego tez nie narzekam. Jestesmy 8,5 roku razem, a wciaz czuje motyle w brzuchu:) Tak jakbysmy na nowo zakochali, uczucie nie do opisania,napewno wiesz:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:chodzisz do babki?
wspolczuje faceci uwaZam ze sa lepsi delikatniejsi i bardziej bezposredni.
spotkalam sie z 2 babkami ktore wrecz byly dla mnie chamskie wiec nara i chodze tylko do panow..
No Kochana nie jestes pierwsza ,ktora tak uwaza. Ja poszlam do babki-niby mila,ale jakos po wizycie nie jestem do konca zadowolona, przy odbiorze badan powiedziala,ze wzystko ok,ale tak tlumaczyka ze szczerze nie bylam w stanie przekazac konkretow mojemu Tomkowi ktory zapytal sie jak tam po wizycie, i zdenerwowal,ze bylam i nic nie wiem:P -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to slodko:) szczesiara- choc ja na swojego tez nie narzekam. Jestesmy 8,5 roku razem, a wciaz czuje motyle w brzuchu:) Tak jakbysmy na nowo zakochali, uczucie nie do opisania,napewno wiesz:)
no cudowne sa takie malzenstwa ja wgl z mezem przez przypadek sie poznalam. wczesniej bylam 4 lata w zwiazku z kims innym. a TU hop siuup taka magia ze kocham go nad zycie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:No Kochana nie jestes pierwsza ,ktora tak uwaza. Ja poszlam do babki-niby mila,ale jakos po wizycie nie jestem do konca zadowolona, przy odbiorze badan powiedziala,ze wzystko ok,ale tak tlumaczyka ze szczerze nie bylam w stanie przekazac konkretow mojemu Tomkowi ktory zapytal sie jak tam po wizycie, i zdenerwowal,ze bylam i nic nie wiem:P
masz racje bo czesto kobiety np moje kolezanki uwazaja ze on bd sie patrzyl na ich myszki hehe
ja mowie Ty jestes glupia mowie on sie tyle naoglada w ciagu dnia ze Twoja foczka nie robi na nim zadnego wrazenia. ale facet to konkretne stworzenie -
nick nieaktualnyJackie wrote:ja od 3 lat juz cierpie na to dziadostwoo..
wiecie co uzywala ktoras z Was poza niunia i Stardust zelu conceive plus? moze to mi pomoze -
nick nieaktualny
-
zaraz umrę chyba z bólu!! już wzięłam leki, ale żeby tak bolało?
a Wy tu jak zawsze naskrobałyście przez pare chwil tyle że ogarnąć się nie da!
Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Mi gin powiedzial jak poszlam na usg ze mam za duzo pecherzykow w jednym i w drugim jajniku mialam okolo 16 do 18 pecherzykow na jednym i drogim tez tyle i odrazu mi powiedzial ze jajniki sa nadgorliwe . a powinno byc od 5 do 6 max w jednym jeden dwa dominujace
Ewelinko nie mialam wiec nie powiemEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:masz racje bo czesto kobiety np moje kolezanki uwazaja ze on bd sie patrzyl na ich myszki hehe
ja mowie Ty jestes glupia mowie on sie tyle naoglada w ciagu dnia ze Twoja foczka nie robi na nim zadnego wrazenia. ale facet to konkretne stworzenie
Zapomnialam wspommiec, ze ja juz mialam za soba wizyte u Pana- w szpitalu. Poltora miesiaca temu, (mialam poronienie samoistne) i 2 dni po tescie pozytywnym dostalam krwawienia i plamienia, doznalam masakrycznego bolu brzucha i goraczki,okropnie czulam. O 23 wyladowalam w gabinecie u Pana ginekologa w szpitalu. Wiec to byl"pierwszy raz"... Po Nowym Roku idę koneicznie na wizytę raz jeszcze -
nick nieaktualnykarmelek wrote:zaraz umrę chyba z bólu!! już wzięłam leki, ale żeby tak bolało?
Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?!
hehe nie moje ale mam taki sam tatuaz.
moge Wam polecic studio w Warszawie w ktorym robilam swoj -
nick nieaktualnykarmelek wrote:zaraz umrę chyba z bólu!! już wzięłam leki, ale żeby tak bolało?
Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?!
a wiecie,ze ja od paru dni gadam o tatuazu:P:P -
nick nieaktualny
-
Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?! -
nick nieaktualny