X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    moj nastroj jest nijaki fajnie ze kazdy juz blisko ma te dni ja jeszcze sie mecze z @ w sumie to jeszcze ze dwa dni , mis dzisiaj i wczoraj do pozna pracuje wiec siedze jak palec sama :(
    teskni juz mi sie tym bardiej ze my bardzo dla siebie czulym jestesmy malzenstwem zawsze jak wychodzi do pracy mnie tuli mowi ze kocha , dzisiaj na lustrze pasta do zebow napisal ze mnie kocha ;D
    kochany aniolek moj.

to slodko:) szczesiara- choc ja na swojego tez nie narzekam. Jestesmy 8,5 roku razem, a wciaz czuje motyle w brzuchu:) Tak jakbysmy na nowo zakochali, uczucie nie do opisania,napewno wiesz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no ostatnio wyleczylam sie z torbiela . czy my musimy miec kurna problemy

ja od 3 lat juz cierpie na to dziadostwoo..
    wiecie co uzywala ktoras z Was poza niunia i Stardust zelu conceive plus? moze to mi pomoze

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    chodzisz do babki?
    wspolczuje faceci uwaZam ze sa lepsi delikatniejsi i bardziej bezposredni.
    spotkalam sie z 2 babkami ktore wrecz byly dla mnie chamskie wiec nara i chodze tylko do panow..

No Kochana nie jestes pierwsza ,ktora tak uwaza. Ja poszlam do babki-niby mila,ale jakos po wizycie nie jestem do konca zadowolona, przy odbiorze badan powiedziala,ze wzystko ok,ale tak tlumaczyka ze szczerze nie bylam w stanie przekazac konkretow mojemu Tomkowi ktory zapytal sie jak tam po wizycie, i zdenerwowal,ze bylam i nic nie wiem:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to slodko:) szczesiara- choc ja na swojego tez nie narzekam. Jestesmy 8,5 roku razem, a wciaz czuje motyle w brzuchu:) Tak jakbysmy na nowo zakochali, uczucie nie do opisania,napewno wiesz:)

no cudowne sa takie malzenstwa ja wgl z mezem przez przypadek sie poznalam. wczesniej bylam 4 lata w zwiazku z kims innym. a TU hop siuup taka magia ze kocham go nad zycie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    jeszcze chwila i bedziesz wiedziala ja troszke wiedzialam a teraz to polknelam encyklopedie :)

no mi tez duzo nie brakuje-jesli chodzi o tematy ciazowe:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ciezko mi powiedziec, czy ja nie mam(mam nadzieje,ze nie)!!! Byla na ogolnych badaniach-robilam cytologie i niby wszystko w porzadku. Ale Po Nowym Roku chce iść jeszcze raz do gin, tym razem do Pana (muszę się przełamać) i porobić znów badania i upewnić czy wszystko napewno gra i nie ma przeszkód
    Mi gin powiedzial jak poszlam na usg ze mam za duzo pecherzykow w jednym i w drugim jajniku mialam okolo 16 do 18 pecherzykow na jednym i drogim tez tyle i odrazu mi powiedzial ze jajniki sa nadgorliwe . a powinno byc od 5 do 6 max w jednym jeden dwa dominujace

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wiecie co uzywala ktoras z Was poza niunia i Stardust zelu conceive plus? moze to mi pomoze

ja czytalam tylko- opinie sie pozytywne, moze warto?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    no cudowne sa takie malzenstwa ja wgl z mezem przez przypadek sie poznalam. wczesniej bylam 4 lata w zwiazku z kims innym. a TU hop siuup taka magia ze kocham go nad zycie.

I tak ma byc:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    No Kochana nie jestes pierwsza ,ktora tak uwaza. Ja poszlam do babki-niby mila,ale jakos po wizycie nie jestem do konca zadowolona, przy odbiorze badan powiedziala,ze wzystko ok,ale tak tlumaczyka ze szczerze nie bylam w stanie przekazac konkretow mojemu Tomkowi ktory zapytal sie jak tam po wizycie, i zdenerwowal,ze bylam i nic nie wiem:P

masz racje bo czesto kobiety np moje kolezanki uwazaja ze on bd sie patrzyl na ich myszki ;D hehe
    ja mowie Ty jestes glupia mowie on sie tyle naoglada w ciagu dnia ze Twoja foczka nie robi na nim zadnego wrazenia. ale facet to konkretne stworzenie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    nie kochana nic nie uzywam z zadnych zeli kiedys uzywalam ale te diurex pley o jakis samkach a juz ile czasu nic ostatni cykl mialam taki ze sama moglam zel produkowac hahahaha co ja pisze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja czytalam tylko- opinie sie pozytywne, moze warto?:)

Nusia mowila ze warto a moze noz widelec i sie uda tym bardziej ze mi po metforminie to sluz zaginal.

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz umrę chyba z bólu!! już wzięłam leki, ale żeby tak bolało?
    a Wy tu jak zawsze naskrobałyście przez pare chwil tyle że ogarnąć się nie da!

Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi gin powiedzial jak poszlam na usg ze mam za duzo pecherzykow w jednym i w drugim jajniku mialam okolo 16 do 18 pecherzykow na jednym i drogim tez tyle i odrazu mi powiedzial ze jajniki sa nadgorliwe . a powinno byc od 5 do 6 max w jednym jeden dwa dominujace

Ewelinko nie mialam wiec nie powiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zostaje ;) ale gonicie jeju nie da rady was dogonić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    masz racje bo czesto kobiety np moje kolezanki uwazaja ze on bd sie patrzyl na ich myszki ;D hehe
    ja mowie Ty jestes glupia mowie on sie tyle naoglada w ciagu dnia ze Twoja foczka nie robi na nim zadnego wrazenia. ale facet to konkretne stworzenie ;D

Zapomnialam wspommiec, ze ja juz mialam za soba wizyte u Pana- w szpitalu. Poltora miesiaca temu, (mialam poronienie samoistne) i 2 dni po tescie pozytywnym dostalam krwawienia i plamienia, doznalam masakrycznego bolu brzucha i goraczki,okropnie czulam. O 23 wyladowalam w gabinecie u Pana ginekologa w szpitalu. Wiec to byl"pierwszy raz"... Po Nowym Roku idę koneicznie na wizytę raz jeszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

Jackie ale to chyba nie Twoje zdjęcie? albo jest rozpowszechnione w necie?! bo ostatnio szukamy z moim mężem studia tatuażu bo na rocznice jedziemy sobie zrobić i się na takie natchnęłam?!

hehe nie moje ale mam taki sam tatuaz.
    moge Wam polecic studio w Warszawie w ktorym robilam swoj ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

a wiecie,ze ja od paru dni gadam o tatuazu:P:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Nusia mowila ze warto a moze noz widelec i sie uda tym bardziej ze mi po metforminie to sluz zaginal.

nie zaszkodzi, a noz widelec:>

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

oj kochana ja tez wzielam tabletke ale troszke ustalo mam nadzieje ze za jakas chwile przestanie calkiem bo trzeba <3 dzis nie moge odposcic bo jutro odpuscimy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    hehe nie moje ale mam taki sam tatuaz.
    moge Wam polecic studio w Warszawie w ktorym robilam swoj ;D

jej boli?!?!?!:P :)

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ