Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam kolczyka w pępku ale tak bolało i przebicie i gojenie że masakra do tego przy igraszkach jak jeszcze mi się dobrze nie wygoił wyrwał mi się i przerwał jedną dziurkę musiałam chodzić z plastrami na tym kolczyku potem żeby zarosła i znów było dobrze hehe
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrzcie jaki mam piekny wykres nic w nim nie ma poza powodzia
https://ovufriend.pl/graph/f4fd6ccd5af27dab9768a6d3533f4325 -
Jackie wrote:pochwalisz mi sie ?
piekny tatuaz to podstawa
ja nastepny jesli zrobie to imie i date urodzenia dzidziulka pod piersia .
czemu sie tak zle karmelku czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:Ewelinko caluski zeby przeszedl bol :** Stardust i Nusiu jak Wasze bobaski ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:mam wielki brzuchol! heheh i nie mam motywacji go zrzucić
to dawaj ze mna fakt ze ja nie mam bo sport to moje zycie fitness i dance hall tancze wiec wiesz i moj maz jest wysportowany kaloryfer etc .
wiec chcac nie chcac nie moge gorzej jak on wygladac
ale jak bd w ciazy to moge miec duzy brzuch obym miala dzidziulka.
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:to dawaj ze mna fakt ze ja nie mam bo sport to moje zycie fitness i dance hall tancze wiec wiesz i moj maz jest wysportowany kaloryfer etc .
mąż właśnie wrócił z siłowni więc chwilowo uciekam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:to dawaj ze mna fakt ze ja nie mam bo sport to moje zycie fitness i dance hall tancze wiec wiesz i moj maz jest wysportowany kaloryfer etc .
moja sis miala wbrzuchu, ale wiadomo w ciazy zdjela:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:tak to jest jak ma sie za malolata pomysly ja i w nosie tez mialam ale szybko wyjelam
mama mowi ze mnie zawsze do zlego kusilo.
to Ty widze,ze dobra agentka jak moja sis:) za mlodu i w nosie i w pepku:) i to mlodsza sis ode mnie o 2 lata -
nick nieaktualny