Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka wrote:Ojj nie da rady was dogonić
Ja jestem z Kielc . Chyba nikogo stąd nie ma . Samotna jestem
Kochane mogłaby mi któraś powiedzieć jakie konkretnie zrobić badania planując dziecko ? Bo co inna to mówi mi co innego z moich koleżanek . -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:to Ty widze,ze dobra agentka jak moja sis:) za mlodu i w nosie i w pepku:) i to mlodsza sis ode mnie o 2 lata
no mialam takie epizody .
tyle ze ja w pepku to jak najbardziej dla siebie nie chodzilam ani do dzis nie chodze krotkich bluzeczkach tylko na silownie czy zajecia w staniczku sportowym ale tak to co Ty musze miec zawsze cieplo w dupsko !
urtka to najlepiej jak do kolan hehe ;d
mam o 2 lata starsza siostre i ona odmienna jest i spokojniejsza; D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:no mialam takie epizody .
tyle ze ja w pepku to jak najbardziej dla siebie nie chodzilam ani do dzis nie chodze krotkich bluzeczkach tylko na silownie czy zajecia w staniczku sportowym ale tak to co Ty musze miec zawsze cieplo w dupsko !
urtka to najlepiej jak do kolan hehe ;d
mam o 2 lata starsza siostre i ona odmienna jest i spokojniejsza; D
a ja mam mlodsza i tez odmienna, ona ogien, ja woda:) ta spokojniejszaJackie lubi tę wiadomość
-
200 wrote:Dziewczyny, wy zmieniacie te zdjęcia tak często, że ja już nie wiem kto jest kto
Jak myślicie jutro będą normalnie laboratoria działać? Bo pisze, że w tygodniu są 6-14, a bete podobno można robić kiedy się chce, a mi by pasowało koło 13 iść -
nick nieaktualnyJackie wrote:ale to wiesz dzwoni sie w dzien a nie na ostatnia chwile tym bardziej ze na jutro mam juz 3 panie od rana a gdzie ja sama zanim sie wybiore i wgl.
no przykro stwierdzic,ale ludzie sa bezmyslni:) powinni liczyc sie tez z czasem tej drugiej osoby, ale po co..Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
200 wrote:To postanowione Jak nie będzie @, to idę jutro...
Boże, nie wiem czego się bardziej boje: obudzić się z czerwoną plamą na pościeli, zobaczyć jedną krechę czy betę poniżej 5...
Hmm, mąż już chodzi ciągle, puka w brzuch i pyta "Jest tam kto?". Jak znowu przyjdzie @, to chyba najbardziej mi będzie przykro z jego powodu...200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
200 napisała:
To postanowione Jak nie będzie @, to idę jutro...
Boże, nie wiem czego się bardziej boje: obudzić się z czerwoną plamą na pościeli, zobaczyć jedną krechę czy betę poniżej 5...
Hmm, mąż już chodzi ciągle, puka w brzuch i pyta "Jest tam kto?". Jak znowu przyjdzie @, to chyba najbardziej mi będzie przykro z jego powodu...
ja ostatni tamten miesiac przezylam tak jak moj mis tak samo mowil mi do brzuszka bo byl pewny ze Lenka bedzie a tu co @ przyszla . bylo mu smutno bardzo.200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:mi tez sie lena podoba, no ale my tez mamy juz wybrane po 3 dla dziewczynki i dla chlopca i w tych bedziemy wybierac;)
dz-Amelia,Nadia i Liwia
ch-Milan,Antek,Jakub
Wszystkie mi sie podobaja dla dziewuszki dodalabym lilianke jesszcze
dla chlopca nie mam pomyslu wszystkie sa dla mnie beznadziejne
a na antka i antosie to moda 4 synow juz sie ta nazywa moich znajomych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStardust co do tych badań to każdy inne ma i każdy doradza inaczej więc nie wiem jakie ja zrobię . Na pewno cytologię , usg , mocz . A co jeszcze to nie wiem .
Miska Maja czy Majka też bardzo ładne . Kiedyś tak chciałam nazwać córkę gdybym miała ale jakoś Nikola bardziej mi przypadłoJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Stardust co do tych badań to każdy inne ma i każdy doradza inaczej więc nie wiem jakie ja zrobię . Na pewno cytologię , usg , mocz . A co jeszcze to nie wiem .
Miska Maja czy Majka też bardzo ładne . Kiedyś tak chciałam nazwać córkę gdybym miała ale jakoś Nikola bardziej mi przypadło
tych badan dziewczynki cos czuje,ze niedlugo bedzie:)Dla nas:) -
nick nieaktualny