X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ojj nie da rady was dogonić :)
    Ja jestem z Kielc . Chyba nikogo stąd nie ma . Samotna jestem :P
    Kochane mogłaby mi któraś powiedzieć jakie konkretnie zrobić badania planując dziecko ? Bo co inna to mówi mi co innego z moich koleżanek .
    mi przed ciążą doktórka kazała zrobić standard: morfologię, mocz, tsh, prolaktynę i glukozę. nic więcej. resztę zleciła jak już w ciązy byłam.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to Ty widze,ze dobra agentka jak moja sis:) za mlodu i w nosie i w pepku:) i to mlodsza sis ode mnie o 2 lata

no mialam takie epizody .;D
    tyle ze ja w pepku to jak najbardziej dla siebie nie chodzilam ani do dzis nie chodze krotkich bluzeczkach tylko na silownie czy zajecia w staniczku sportowym ale tak to co Ty musze miec zawsze cieplo w dupsko ;D !
    urtka to najlepiej jak do kolan hehe ;d
    mam o 2 lata starsza siostre i ona odmienna jest i spokojniejsza; D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dokladnie..tak samo z fryzjerkami jest...

ale to wiesz dzwoni sie w dzien a nie na ostatnia chwile tym bardziej ze na jutro mam juz 3 panie od rana a gdzie ja sama zanim sie wybiore i wgl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    no mialam takie epizody .;D
    tyle ze ja w pepku to jak najbardziej dla siebie nie chodzilam ani do dzis nie chodze krotkich bluzeczkach tylko na silownie czy zajecia w staniczku sportowym ale tak to co Ty musze miec zawsze cieplo w dupsko ;D !
    urtka to najlepiej jak do kolan hehe ;d
    mam o 2 lata starsza siostre i ona odmienna jest i spokojniejsza; D

a ja mam mlodsza i tez odmienna, ona ogien, ja woda:) ta spokojniejsza

Jackie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dziewczyny, wy zmieniacie te zdjęcia tak często, że ja już nie wiem kto jest kto :P

Jak myślicie jutro będą normalnie laboratoria działać? Bo pisze, że w tygodniu są 6-14, a bete podobno można robić kiedy się chce, a mi by pasowało koło 13 iść :D
    moje jutro działa normalnie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ale to wiesz dzwoni sie w dzien a nie na ostatnia chwile tym bardziej ze na jutro mam juz 3 panie od rana a gdzie ja sama zanim sie wybiore i wgl.

no przykro stwierdzic,ale ludzie sa bezmyslni:) powinni liczyc sie tez z czasem tej drugiej osoby, ale po co..

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    moje jutro działa normalnie

Stardust powiedz nam cos o tym zelu co uzywalas ;D
    czy warto ;D

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    To postanowione :) Jak nie będzie @, to idę jutro...
    Boże, nie wiem czego się bardziej boje: obudzić się z czerwoną plamą na pościeli, zobaczyć jedną krechę czy betę poniżej 5...

Hmm, mąż już chodzi ciągle, puka w brzuch i pyta "Jest tam kto?". Jak znowu przyjdzie @, to chyba najbardziej mi będzie przykro z jego powodu...
    ja bym nie wytrzymała i zrobiła sikańca rano..

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

200 napisała:
    To postanowione :) Jak nie będzie @, to idę jutro...
    Boże, nie wiem czego się bardziej boje: obudzić się z czerwoną plamą na pościeli, zobaczyć jedną krechę czy betę poniżej 5...

Hmm, mąż już chodzi ciągle, puka w brzuch i pyta "Jest tam kto?". Jak znowu przyjdzie @, to chyba najbardziej mi będzie przykro z jego powodu...

ja ostatni tamten miesiac przezylam tak jak moj mis tak samo mowil mi do brzuszka bo byl pewny ze Lenka bedzie a tu co @ przyszla . bylo mu smutno bardzo.

200 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie mam stresy teraz po tej owulce przed mierzeniem tej tempki... tylko sie modle zeby była wysoka tak bym chciała zeby wreszcie sie udało !!!!
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    takie mam stresy teraz po tej owulce przed mierzeniem tej tempki... tylko sie modle zeby była wysoka tak bym chciała zeby wreszcie sie udało !!!!
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

tez sie zawsze modle to dzisiaj pomodle sie i za Ciebie monis <3

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja też sie chwytam czego moge. Zamowilam sobie ten zel co Stardust polecala i Dziurawca kupie :D
    jeny, ale nie będzie na mnie jak nie pomogą? :P choć wierzę w Was ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Oj prawda że tych Lenek to teraz pełno, chociaż mi też się podoba :P
    mi tez sie lena podoba, no ale my tez mamy juz wybrane po 3 dla dziewczynki i dla chlopca i w tych bedziemy wybierac;)
    dz-Amelia,Nadia i Liwia
    ch-Milan,Antek,Jakub

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to dziewczynki nie chce sie juz nakrecac,jedynie co zerkne tutaj i z Wami zagadam. Juz poprostu nastawienie mam takie,ze kiedys sie uda i ze bede szczesliwa, no i jakas tam mala nadzieja jest na styczen. Okaze sie dla nas wszystkich:)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    tez sie zawsze modle to dzisiaj pomodle sie i za Ciebie monis <3
    Dzięki Jackie.. Ja sie pomodle też za Ciebie.. może wspólnymi siłami sie uda .. :)

Jackie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    mi tez sie lena podoba, no ale my tez mamy juz wybrane po 3 dla dziewczynki i dla chlopca i w tych bedziemy wybierac;)
    dz-Amelia,Nadia i Liwia
    ch-Milan,Antek,Jakub

Wszystkie mi sie podobaja dla dziewuszki dodalabym lilianke jesszcze :D
    dla chlopca nie mam pomyslu wszystkie sa dla mnie beznadziejne :(
    a na antka i antosie to moda 4 synow juz sie ta nazywa moich znajomych

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie Maja-Majka na dziewczynke podoba:) a moj T powiedzial,ze dla chlopczyka on wybiera;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust co do tych badań to każdy inne ma :P i każdy doradza inaczej więc nie wiem jakie ja zrobię . Na pewno cytologię , usg , mocz . A co jeszcze to nie wiem .
    Miska Maja czy Majka też bardzo ładne . Kiedyś tak chciałam nazwać córkę gdybym miała ale jakoś Nikola bardziej mi przypadło :)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Stardust co do tych badań to każdy inne ma :P i każdy doradza inaczej więc nie wiem jakie ja zrobię . Na pewno cytologię , usg , mocz . A co jeszcze to nie wiem .
    Miska Maja czy Majka też bardzo ładne . Kiedyś tak chciałam nazwać córkę gdybym miała ale jakoś Nikola bardziej mi przypadło :)

tych badan dziewczynki cos czuje,ze niedlugo bedzie:)Dla nas:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska no trochę będzie :P ale niestety trzeba się zbadań i wiedzieć na czym się stoi :)

‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ