Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    A mi się Jackie najbardziej podobałaś na pierwszym zdjęciu :P
    Normalnie jak z jakiejś gazety wycięte :D
    Ładny tatuaż, ja dziś zaczęłam pytać męża o drugi tatuaż, to myślałam, że mnie zabije wzrokiem ;D

Ewelinko, może też być tak, że ci przestymulowali i rośnie kilka jajeczek. Stąd ten ból :D
    Jedno ewentualnie 2 mi wystarcza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jedno ewentualnie 2 mi wystarcza :D

2 naraz... Marzenie ;D

No właśnie to jest ta niewiadoma... Dobrze, żebyś miała usg, bo wtedy jakby były np. 4 pęcherzyki, to można by je jeszcze zablokować lekami albo nie dawać zastrzyku. A ty masz mieć zastrzyk czy tylko clo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:38

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja jestem w 7 dc a czuje od 2 dni bol owulacyjny tez dziwne...
    to ja mam tak samo juz drugi cykl od 5 dnia

iv09hdgenu0skffm.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA JESTEM W 15 DC :) PÓŁMETEK :D

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    2 naraz... Marzenie ;D

No właśnie to jest ta niewiadoma... Dobrze, żebyś miała usg, bo wtedy jakby były np. 4 pęcherzyki, to można by je jeszcze zablokować lekami albo nie dawać zastrzyku. A ty masz mieć zastrzyk czy tylko clo?
    nie wlasnie nie mam zadnego zastrzyyku ani dupka :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No luzik luzik ;D
    wiecie co w tym cyklu wpadlam na to ze moze przestane sie srac z temp, ze wstawaniem by mierzyc , ze sprawdzaniem tylko dam sobie luzik i moze wtedy cos ten teges zaowocuje ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 27. Jutro drugi teścik. I się boję jak cholera. Ale będzie dobrze. Musi być. Dobra, kobietki, mąż mi daje baaaardzo delikatne znaki, że chyba mu się chce, więc muszę spadać ;D
    Do jutra kochane, mam nadzieję, że będę mieć dobre wieści :*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    2 naraz... Marzenie ;D

mialam isc na monitoring ale jak dzwonilam zeby sie umowic to uslyszalam urlop do 3 stycznia bede wtedy w 14dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie wlasnie nie mam zadnego zastrzyyku ani dupka :/

Ja miałam bez zastrzyku, ale z luteiną, więc nawet gdyby się coś zrobiło (gdybym nie miała sama z siebie owulacji), to od luteiny mogło się wchłonąć.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem uzależniona od tego wątku :D

stardust87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej nie moge nadazyc dziewczyny za Wami:) :))
    Jackie- ladniutkie zdj:)

Ewelina23, Jackie, Anutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ja miałam bez zastrzyku, ale z luteiną, więc nawet gdyby się coś zrobiło (gdybym nie miała sama z siebie owulacji), to od luteiny mogło się wchłonąć.
    no moje jajory bsame sa zdolne do owulacji ale on mi ostatnio powiedzial ze to nie byla duza owulka i dlatego dal mi te tabletki . poczekam do tego 3 go nie mam wyjscia

• Anutka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA NIE ZNAM TAKIEGO POJĘCIA JAK MONITORING... BEZ LECZENIA I DIAGNOZY... MIJA 7 MIESIĘCY...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mialam isc na monitoring ale jak dzwonilam zeby sie umowic to uslyszalam urlop do 3 stycznia bede wtedy w 14dc

Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć... :(

Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć... :(

Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!

Dobranocka:)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, ja pierwszy cykl z CLO miałam po 0,5 tabletki dziennie. Kolejne dwa po 2 dziennie. Ja nic nie odczuwałam. Było ok. Ale w ostatnim cyklu byłam już przestymulowana, bo za dużo pęcherzyków rosło. Na szczęście tylko jeden dojrzał i pękł.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,ja Was tak czytam i czytam. Niestety nie potrafię dolączyć do tematu-dla mnie to cala magia te wszystkie filozofie zwiazane z ciaza, i naszym organizmem
    Dla mnie to mega wszystko skomplikowane:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:48

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Kochaniutkie moje Dziewczynki ja juz mykam do lozeczka. Całuje Was i życze kolorowych snów:*:*

papusie:*

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska dla mnie tez wiec zawsze mozemy podyskutowac o czyms innym :D

Anutka lubi tę wiadomość

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ