Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny200 wrote:A mi się Jackie najbardziej podobałaś na pierwszym zdjęciu
Normalnie jak z jakiejś gazety wycięte
Ładny tatuaż, ja dziś zaczęłam pytać męża o drugi tatuaż, to myślałam, że mnie zabije wzrokiem
Ewelinko, może też być tak, że ci przestymulowali i rośnie kilka jajeczek. Stąd ten ból -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jedno ewentualnie 2 mi wystarcza
2 naraz... Marzenie
No właśnie to jest ta niewiadoma... Dobrze, żebyś miała usg, bo wtedy jakby były np. 4 pęcherzyki, to można by je jeszcze zablokować lekami albo nie dawać zastrzyku. A ty masz mieć zastrzyk czy tylko clo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:38
-
nick nieaktualny200 wrote:2 naraz... Marzenie
No właśnie to jest ta niewiadoma... Dobrze, żebyś miała usg, bo wtedy jakby były np. 4 pęcherzyki, to można by je jeszcze zablokować lekami albo nie dawać zastrzyku. A ty masz mieć zastrzyk czy tylko clo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa 27. Jutro drugi teścik. I się boję jak cholera. Ale będzie dobrze. Musi być. Dobra, kobietki, mąż mi daje baaaardzo delikatne znaki, że chyba mu się chce, więc muszę spadać
Do jutra kochane, mam nadzieję, że będę mieć dobre wieści :*Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny200 wrote:2 naraz... Marzenie
No właśnie to jest ta niewiadoma... Dobrze, żebyś miała usg, bo wtedy jakby były np. 4 pęcherzyki, to można by je jeszcze zablokować lekami albo nie dawać zastrzyku. A ty masz mieć zastrzyk czy tylko clo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ja miałam bez zastrzyku, ale z luteiną, więc nawet gdyby się coś zrobiło (gdybym nie miała sama z siebie owulacji), to od luteiny mogło się wchłonąć.
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mialam isc na monitoring ale jak dzwonilam zeby sie umowic to uslyszalam urlop do 3 stycznia bede wtedy w 14dc
Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć...
Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*! -
nick nieaktualny200 wrote:Ja byłam na usg w 13dc, ale mnie tak nie bolało. Wtedy miałam pęcherzyk 23 mm i lekarz powiedział, że się założy, że do 24h pęknie i nie będzie mi dawać zastrzyku. Myślę, że 14dc, to chyba nie będzie tak późno o ile nie będzie znowu boleć...
Dobra, mąż mnie zaraz wzrokiem zabije, dobranoc wszystkim :*!
Dobranocka:) -
nick nieaktualnyDziewczyny,ja Was tak czytam i czytam. Niestety nie potrafię dolączyć do tematu-dla mnie to cala magia te wszystkie filozofie zwiazane z ciaza, i naszym organizmem
Dla mnie to mega wszystko skomplikowane:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:48
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny