Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:chyba najlepiej tak , po co chłopak ma sie stresować
niby to normalne, natura...no tak trzeba ,ale jednak wstydliwe dla wielu facetow. Ja ogladalam niedawno Ukryta prawde:P i tam bylo jak chlopak oddawal nasienie potrzebujacym. I bylo tak jak dziewczyny opisaly. Sam na sam.. -
nick nieaktualny
-
no ja te testy od niego to z allegro tez mam. Mi dni płodne pokazały raczej w odpowiednim czasie bo tempka tez skoczyła wiec na razie nie narzekam a czy przyniosły mi szczęście to sie okaże 8 stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natasza82 wrote:ja tym razem testy zamówiłam na allegro, bo więcej i duzo tańsze pytanie tylko czy będa dobre ?
ja mam z allegro i były dobre bo w pierwszym cyklu jak je stosowałam od razu udało mi się zajść w ciążeAnutka, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:ja mam z allegro i były dobre bo w pierwszym cyklu jak je stosowałam od razu udało mi się zajść w ciąże
na nie tak extra nie działają, ale wskazały owulkę dobrze 2 cykle temu, w poprzednich robiłam w złych dniach ...natasza82 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:mi pomogły z poczatku jak je stosowałam myslałam ze są jakies wadliwe ale okazało sie ze owulke mam późno
u mnie od samego początki wyskakiwały 2 kreski tylko intensywność się zmieniała a dziś robię 3 - ostatni test owulacyjny, nie mam więcej a nie wiem czy jest sens zakupić nowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 15:08