Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:cześć dziewczyny ja za godzinę odbieram wyniki drugiej bety i strasznie się boję, bo od wczoraj mam wrażenie, że piersi jakby mniej mnie bolą.. Mam nadzieję, że sobie wkręcam, ale strasznie się boję..
Nie martw sie na zapasstardust87 lubi tę wiadomość
-
ja juz rok przeszło biore kwas foliowy a od kilku miesiecy systematycznie jeszcze dodatkowo cynk, magnez z wit B6. herbate z dziurawca troche sie boje pic bo tam pisze na opakowaniu ze kobiety w pierwszym trymestrze ciazy nie moga i boje sie ze jakbym zaszła a jeszcze nie wiedziała ze jestem w ciązy ze mi tam cos to popsuje..
-
nick nieaktualnyHejunia
bylamu gina, dal mi sierowanie na badania tylko progesteron , prolaktyna i estrogeny jak zapytalam o krew i mocz to on powiedzial ze mi to narazie nie potrzebne dal mojemu mezowi tez skierowanie na badanie nasienia idziemy 13 stycznia 8 dni musimy przed bez serduszkowania ;DD
nie wiem jak wytrzymamy wiec ten cykl to na bank juz nie nasz bo 13 to bd juz moj 17 dc wiec bez szans a mam 25 cykle.
ale chociaz bede miala wyniki i wszystko na spokojnie
powiedzcie mi jak wyglada badanie nasienia bo on sie strasznie obawia tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie samo badanie wykonujemy zupełnie sami. W laboratorium otrzymujemy suchy, jałowy, szklany pojemnik na nasienie. Należy rozpocząć od umycia prącia wodą z mydłem. Pojemnik ogrzewamy dłońmi by posiadał temperaturę ludzkiego ciała 36,6°C. Wytrysk nasienia uzyskujemy poprzez masturbację lub ręczne drażnienie zewnętrznych narządów płciowych. Nasienie musi pochodzić koniecznie z jednego i pierwszego wytrysku, po 3-5 dniowej wstrzemięźliwości seksualnej. Należy pobrać całą ilość nasienia do pojemnika i dostarczyć do laboratorium, by uzyskać wynik. Zabronione jest dostarczanie nasienia w prezerwatywie ze względu na substancje chemiczne, które działają plemnikobójczo i nie pozwalają na dokładny odczyt wyniku
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:Hejunia
bylamu gina, dal mi sierowanie na badania tylko progesteron , prolaktyna i estrogeny jak zapytalam o krew i mocz to on powiedzial ze mi to narazie nie potrzebne dal mojemu mezowi tez skierowanie na badanie nasienia idziemy 13 stycznia 8 dni musimy przed bez serduszkowania ;DD
nie wiem jak wytrzymamy wiec ten cykl to na bank juz nie nasz bo 13 to bd juz moj 17 dc wiec bez szans a mam 25 cykle.
ale chociaz bede miala wyniki i wszystko na spokojnie
powiedzcie mi jak wyglada badanie nasienia bo on sie strasznie obawia tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny