Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
A ja wczoraj pierwszy raz uzyłam tego zelu w aplikatorze mm..
Tylko martwi mnie czy czasem nie podraznilam czegos .. bo dzis mam taki dziwny sluz- bardzo płodny - pewnie pozelu ale zabarwiony krwi - tylko na papierze obserwuje ale myslalam ze to jednorazowe ale najpierw o 8 rano jak bylam w WC pozniej bylam o 13 i 15 i znowu to samo na papierze tez .. ehh nie wiem ...Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
Tylko martwi mnie czy czasem nie podraznilam czegos .. bo dzis mam taki dziwny sluz- bardzo płodny - pewnie pozelu ale zabarwiony krwi - tylko na papierze obserwuje ale myslalam ze to jednorazowe ale najpierw o 8 rano jak bylam w WC pozniej bylam o 13 i 15 i znowu to samo na papierze tez .. ehh nie wiem ...
uczulenie ?? -
natasza82 wrote:Stardust, a widać już coś po brzuchu? bo moja siostra jak była w ciaży z bliźniakami to już cos było widać i wszyscy się dziwili, że to 4-5 tydzień, do momentu USG jak zobaczyła 2 fasolki
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
Tylko martwi mnie czy czasem nie podraznilam czegos .. bo dzis mam taki dziwny sluz- bardzo płodny - pewnie pozelu ale zabarwiony krwi - tylko na papierze obserwuje ale myslalam ze to jednorazowe ale najpierw o 8 rano jak bylam w WC pozniej bylam o 13 i 15 i znowu to samo na papierze tez .. ehh nie wiem ... -
własnie ja tak mysle ze moze to byc okolowulacyjne ..choc nigdy takiego nie zaobserwowalam.ale moze prze uzyce zelu zwiekszyla sie ilosc sluzu i tym samym sie pokazał ..bo wczesniej sluzu mialam tak srednio na jeza
-
Tak ja mam ten z aplikatorem bardz o wygodny - i w sumie nie ma jak zabardzo przy alpkiowani uszkodzic bo raczej wszytsko jest zaokraglone .. wiec moze to faktycznei okoloowulacyjne a ze zwiekszona ilosc sluzu po zelu to i wydostalo sie na zewnatrz
natasza82, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a to są 2 rodzaje z aplikatorem i bez ?
-
Ania_84 wrote:własnie ja tak mysle ze moze to byc okolowulacyjne ..choc nigdy takiego nie zaobserwowalam.ale moze prze uzyce zelu zwiekszyla sie ilosc sluzu i tym samym sie pokazał ..bo wczesniej sluzu mialam tak srednio na jeza