Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje .. bo wczoraj pierwszy raz podjelismy probe po mojej chorobie .. choc i tak kaszle jak gruzlik jeszcze ;/
-
Nusia1989 wrote:Ja zaplanowałam sobie m.in. bardziej dbać o to co jem. Ciąża to czas najwyższy na takie zmiany, a jak zbiega się to z noworocznymi postanowieniami to może łatwiej będzie. Jak na świat przyjdzie dzieciątko czasu będzie malutko na cokolwiek, więc chyba teraz też ostatni dzwonek na uporządkowanie czy dokończenie pewnych spraw
- słodycze raz w tyg (oj ciężko będzie..)
- codziennie minimum 1 porcja owoców i 1 warzyw (wiem, że to i tak mało, ale od czegos trzeba zacząć).
- ograniczyć smażone, wysokoprzetworzone jedzenie i soki z kartonów na rzecz naturalnych i zdrowych produktów (odkopałam już sokowirówkę, zakupiłam maszynkę do wypieku chleba)
- nie wracać do papierosów po porodzie jak przejdę na zdrowy tryb życia powinno być łatwiej
- oszczędzać (tu plan wymaga jeszcze dopracowania jak to zrobić )
- no i rzecz jasna zadbać o związek, nie dać odczuć mężowi, że dziecko całkowicie zajęło jego miejsce (tu też plan wymaga jeszcze dopracowania )
Trzymam kciuki za postanowienia;) Ja nic nie postanawiam w tym roku, co ma byc to bedzie;)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania, dzień mija dość dobrze sympatycznie. Muszę przyznać, że w Waszym towarzystwie jeszcze fajniej! Uzależniające to forum:)
Ewelina23, AniaR88 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:My nadal chorujemy. Mąz sie poci i kaszle a ja cierpie bo boje sie zarazić wiec ani sie przytulic do niego nie moge ani nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ehhh znam to skas - tez mielismy tydzien przerwy a i tak jedno od dugiego sie zarazilo
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:a własnie widzisz!! Dzieki! :* Wiedzialam, że cos kupiłam i miala pic ale zapomniałam co
Dziewczynki co z tym dziurawcem, czy on nam może coś pomóc? Jakie ma właściwości?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny