Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Dziewczynki co z tym dziurawcem, czy on nam może coś pomóc? Jakie ma właściwości?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:a bralas coś na to?
Jak mnie gardlo boli plucze woda z sola gardlo i przechodzi juz lepiej
ostatnio wzielam tab od bolu bo nie dawalam rady na brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:23
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:Sama dokładnie nie wiem jaki ma to wpływ na "nasze sprawy". Doczytalam sie tylko, ze pomaga to na uklad trawienny i cos tam jeszcze. Ja sie tylko zastanawiam czy pic czy nie bo jestem alergikiem i z reguły wszystko mi szkodzi
Piłaś już wcześniej czy dopiero zaczynasz? Zaszkodzić nie powinno...
Hmmm mi ginka zalecila cyclondynon, ale czy to faktycznie cos pomoze...Z tego co wyczytalam bardziej reguluje napiecie przed miesiaczkowe. Czy ktoras moze to brala?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie biore zadnych lekow .
Jak mnie gardlo boli plucze woda z sola gardlo i przechodzi juz lepiej
ostatnio wzielam tab od bolu bo nie dawalam rady na brzuch -
nick nieaktualnySylvka wrote:Piłaś już wcześniej czy dopiero zaczynasz? Zaszkodzić nie powinno...
Hmmm mi ginka zalecila cyclondynon, ale czy to faktycznie cos pomoze...Z tego co wyczytalam bardziej reguluje napiecie przed miesiaczkowe. Czy ktoras moze to brala? -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:w ogóle nie bierzesz żadnych? Zazdroszcze Ci Ja mam atopowe zapalenie skory i takie bole miesiaczkowe ze zawsze wszystko meczy mnie na raz na początku każdego cyklu, że musze brac leki
bol miesiaczkowy mialam taki silny chyba z 4 cykle temu . ostatnio boli mnie tak ze da sie wytrzymac . chyba ze mam atak migreny to wtedy musze wziasc bo sie nie da wytrzymac ale cos ucichly bole -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:bol miesiaczkowy mialam taki silny chyba z 4 cykle temu . ostatnio boli mnie tak ze da sie wytrzymac . chyba ze mam atak migreny to wtedy musze wziasc bo sie nie da wytrzymac ale cos ucichly bole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:juz sie balam, że tylko ja biore leki starajac sie o dziecko. Moj dermatolog mowi, że da sie przezyc ciaze na lekach ze sterydami... sama nie wiem bo to szkodzi. Ale z drugiej strony chcialabym miec taki problem fosolinkę i brac czy nie brac
Sa dziewczyny ze biora leki przeciw boloowe i nie tylko leki i fasolinki sa zdrowe i wszystko dobrze .
Moim zdaniem przesadzamy troche huhamy dmuchamy .
Dlatego ja juz sie uspokoilam mam zajsc to zajdeAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Hej dziewczyn! Jak w nowym roku? Do mnie wczoraj przyszła noworoczna @. Jakoś mnie specjalnie nie zaskoczyła, ale liczę, że kolejna dłuuuuugo się nie pojawi!
natasza82, Ewelka II, Sylvka lubią tę wiadomość