X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Dziewczynki co z tym dziurawcem, czy on nam może coś pomóc? Jakie ma właściwości?:)
    Sama dokładnie nie wiem jaki ma to wpływ na "nasze sprawy". Doczytalam sie tylko, ze pomaga to na uklad trawienny i cos tam jeszcze. Ja sie tylko zastanawiam czy pic czy nie bo jestem alergikiem i z reguły wszystko mi szkodzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    :( nie dobrze. Ja pije gripex profilaktycznie ale musze odstawic bo to raczej nie sprzyja zachodzeniu w ciąze :)
    nom . Wczoraj jeszcze p[ojechalismy do znajomych i tez sie zaprawilam :D a dzis rano wstalam Nie moglam prawie mowic

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziurawiec ma ponoć działanie przeciwbakteryjne :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nom . Wczoraj jeszcze p[ojechalismy do znajomych i tez sie zaprawilam :D a dzis rano wstalam Nie moglam prawie mowic

a bralas coś na to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a bralas coś na to?
    nie biore zadnych lekow .
    Jak mnie gardlo boli plucze woda z sola gardlo i przechodzi juz lepiej
    ostatnio wzielam tab od bolu bo nie dawalam rady na brzuch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze wczoraj mialam test pozytywny a jajniki nie bola ani nic .
    tylko co wtedy mnie bolal brzuch i teraz cisza

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Sama dokładnie nie wiem jaki ma to wpływ na "nasze sprawy". Doczytalam sie tylko, ze pomaga to na uklad trawienny i cos tam jeszcze. Ja sie tylko zastanawiam czy pic czy nie bo jestem alergikiem i z reguły wszystko mi szkodzi :/

Piłaś już wcześniej czy dopiero zaczynasz? Zaszkodzić nie powinno...:)
    Hmmm mi ginka zalecila cyclondynon, ale czy to faktycznie cos pomoze...Z tego co wyczytalam bardziej reguluje napiecie przed miesiaczkowe. Czy ktoras moze to brala?

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie biore zadnych lekow .
    Jak mnie gardlo boli plucze woda z sola gardlo i przechodzi juz lepiej
    ostatnio wzielam tab od bolu bo nie dawalam rady na brzuch
    w ogóle nie bierzesz żadnych? Zazdroszcze Ci :P Ja mam atopowe zapalenie skory i takie bole miesiaczkowe ze zawsze wszystko meczy mnie na raz na początku każdego cyklu, że musze brac leki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Piłaś już wcześniej czy dopiero zaczynasz? Zaszkodzić nie powinno...:)
    Hmmm mi ginka zalecila cyclondynon, ale czy to faktycznie cos pomoze...Z tego co wyczytalam bardziej reguluje napiecie przed miesiaczkowe. Czy ktoras moze to brala?
    Zaczynam. Własnie zaparzyłam i zastanawiam sie czy pić czy nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    w ogóle nie bierzesz żadnych? Zazdroszcze Ci :P Ja mam atopowe zapalenie skory i takie bole miesiaczkowe ze zawsze wszystko meczy mnie na raz na początku każdego cyklu, że musze brac leki :(

bol miesiaczkowy mialam taki silny chyba z 4 cykle temu . ostatnio boli mnie tak ze da sie wytrzymac . chyba ze mam atak migreny to wtedy musze wziasc bo sie nie da wytrzymac ale cos ucichly bole

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    bol miesiaczkowy mialam taki silny chyba z 4 cykle temu . ostatnio boli mnie tak ze da sie wytrzymac . chyba ze mam atak migreny to wtedy musze wziasc bo sie nie da wytrzymac ale cos ucichly bole
    juz sie balam, że tylko ja biore leki starajac sie o dziecko. Moj dermatolog mowi, że da sie przezyc ciaze na lekach ze sterydami... sama nie wiem bo to szkodzi. Ale z drugiej strony chcialabym miec taki problem fosolinkę i brac czy nie brac :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chodzi o Sterydy na alergię?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ale chodzi o Sterydy na alergię?
    tak tylko niekoniecznie doustnie tylko w kremach na wysypkę.

• Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyn! :) Jak w nowym roku? Do mnie wczoraj przyszła noworoczna @. Jakoś mnie specjalnie nie zaskoczyła, ale liczę, że kolejna dłuuuuugo się nie pojawi!

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha , kurcze, bo ja nie wiem czy nie będe musiała braćż nie b miejscowe do nosa Avamys, teraz juz nie biore tego z 8 mc

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    aha , kurcze, bo ja nie wiem czy nie będe musiała braćż nie b miejscowe do nosa Avamys, teraz juz nie biore tego z 8 mc
    tez masz alergie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    juz sie balam, że tylko ja biore leki starajac sie o dziecko. Moj dermatolog mowi, że da sie przezyc ciaze na lekach ze sterydami... sama nie wiem bo to szkodzi. Ale z drugiej strony chcialabym miec taki problem fosolinkę i brac czy nie brac :)
    ja staram sie nie brac jak mam wolne to wole polezec i nie brac lekow no ale jesli sie nasila to pewnie ze wezme lek .
    Sa dziewczyny ze biora leki przeciw boloowe i nie tylko leki i fasolinki sa zdrowe i wszystko dobrze .
    Moim zdaniem przesadzamy troche huhamy dmuchamy .
    Dlatego ja juz sie uspokoilam mam zajsc to zajde :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tak tylko niekoniecznie doustnie tylko w kremach na wysypkę.
    w kremach to normalnie kochana mozna . ja tez mam kremy na krostki bo wyskoczyly mi jak tu przylecialam od wody .

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam . testy wykazały, że prawie na wszystko, a na Avamysie było super, mogłam naet przebywać w jednym pomieszczeniu z kotem :)gdzie normalnie psikam,prycham i nie moge oddychać

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Hej dziewczyn! :) Jak w nowym roku? Do mnie wczoraj przyszła noworoczna @. Jakoś mnie specjalnie nie zaskoczyła, ale liczę, że kolejna dłuuuuugo się nie pojawi!
    Hej :* Na pewno bedzie dobrze i tego tez Ci życze, żebys nastepna @ zobaczyła za 9 miesiecy :)

natasza82, Ewelka II, Sylvka lubią tę wiadomość

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ