Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Hej dziewczyn! Jak w nowym roku? Do mnie wczoraj przyszła noworoczna @. Jakoś mnie specjalnie nie zaskoczyła, ale liczę, że kolejna dłuuuuugo się nie pojawi!
Trzymam kciuki niech @ spada !Ewelka II lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:mam . testy wykazały, że prawie na wszystko, a na Avamysie było super, mogłam naet przebywać w jednym pomieszczeniu z kotem :)gdzie normalnie psikam,prycham i nie moge oddychać
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:A tak swoja droga to plakac mi sie chce tylko nie wiem czy ze smiechu czy z rozpaczy bo mąz chory i zapowiada sie na to, że owulacja bedzie niedługo a on taki slaby
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:to nieciekawie , ja sie tylko zastanawiam jak kiedyś kobiety z takimi przypadłościami funkcjonowały i zachodziły w ciąze
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:A tak swoja droga to plakac mi sie chce tylko nie wiem czy ze smiechu czy z rozpaczy bo mąz chory i zapowiada sie na to, że owulacja bedzie niedługo a on taki slaby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:hallo
jak tam dziś humory? ja mam za sobą pierwszy dzień mierzenia temperatury
Stardust ogromnie Ci gratuluje!!
Kurcze ten nowy rok nie poznaje Piotrka
W tym roku do mnie mowi tak zrobilas test . a ja jaki test on no na ciazowy za wczesnie owulacyjny . Zeby mi nie przypomial wczoraj bym nie zrobila a wczoraj byl pozytywny .natasza82, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny