Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina a widzisz jakie Twoj Piotrek ma wyczucie . moze w tym cyklu cos wyczuje trzymam kciuki!!
natasza mnie dzis tez zaczął bolec jajnik a to dopiero 4dc.
ewelka mysle ze powinnas zrobic tak jak Ania pisze . to pewnie sprawa hormonow, bo na ciążowe objawy to napewno nie
Ania R zdrowka dla was!!
ja musze wybrac te globulki p/zapalne i tak kombinuje zeby zaczac jutro bo to po @ trzeba zacząć i pobiore 7 dni zamiast 10 to skoncze 13 dc więc jak wtedy zacznę to może akurat zdąże na owulke . wiem ze kombinuje ale po prostu szkoda mi cyklu odpuscic....natasza82, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
Hej! Jestem nowa i widzę, że to idealny wątek dla mnie Kiedyś zaczęłam pisać na innym forum i dziewczyny zajęte były tylko wzajemnym samouwielbieniem i nie raczyły odpisać na żadne moje pytanie
Mam ogromnę nadzieję, że teraz to się uda To jest chyba 4 cykl starań ( a właściwie niezabezpieczania się), ale pierwszy pełny Wcześniej chyba omijałam owulkę i nie zwracałam uwagi kiedy co i jak Niestety wraz ze staraniem się w mierzeniu tempki, robieniu testów ovu przyszła ogromna niecierpliwość. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej panikuję i aż się boje co będzie jeśli @ przyjdzie. Tzn. pewnie posmutam jeden dzień i wezmę się do roboty
Mam 25 lat, od 4 miesięcy jestem szczęśliwą mężatką Choruje na Hashimoto, ale mam to pod kontrolą. Chociaż wtorkowe TSH wynosi az 2, ale zwiekszylam sobie dawke sporo na 3-4 dni, żeby szybko wyrównać braki, jeśliby się okazało, że jednak już coś fasolkuje A teraz będę brała minimalnie więcej.
31.12 zrobiłam sobie również progesteron, bo mam 2-3 dniowe plamienia przed @. OvuFriend obliczył mi 7. dzien po ovu na 31.12, ale inny serwis, gdzie mam swoj wykres liczy od skoku tempki, czyli wtedy bylby to dopiero 5 dpo, Ale progesteron wyniósł 18,05 ng/ml, więc chyba nie jest zle.
Bardzo chciałabym zadomowic sie tutaj na forum, ale mam nadzieję, że jako ciężarowka a nie staraczkaKatha81, Ewelka II, AniaR88, Kasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
b-c wrote:Hej! Jestem nowa i widzę, że to idealny wątek dla mnie Kiedyś zaczęłam pisać na innym forum i dziewczyny zajęte były tylko wzajemnym samouwielbieniem i nie raczyły odpisać na żadne moje pytanie
Mam ogromnę nadzieję, że teraz to się uda To jest chyba 4 cykl starań ( a właściwie niezabezpieczania się), ale pierwszy pełny Wcześniej chyba omijałam owulkę i nie zwracałam uwagi kiedy co i jak Niestety wraz ze staraniem się w mierzeniu tempki, robieniu testów ovu przyszła ogromna niecierpliwość. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej panikuję i aż się boje co będzie jeśli @ przyjdzie. Tzn. pewnie posmutam jeden dzień i wezmę się do roboty
Mam 25 lat, od 4 miesięcy jestem szczęśliwą mężatką Choruje na Hashimoto, ale mam to pod kontrolą. Chociaż wtorkowe TSH wynosi az 2, ale zwiekszylam sobie dawke sporo na 3-4 dni, żeby szybko wyrównać braki, jeśliby się okazało, że jednak już coś fasolkuje A teraz będę brała minimalnie więcej.
31.12 zrobiłam sobie również progesteron, bo mam 2-3 dniowe plamienia przed @. OvuFriend obliczył mi 7. dzien po ovu na 31.12, ale inny serwis, gdzie mam swoj wykres liczy od skoku tempki, czyli wtedy bylby to dopiero 5 dpo, Ale progesteron wyniósł 18,05 ng/ml, więc chyba nie jest zle.
Bardzo chciałabym zadomowic sie tutaj na forum, ale mam nadzieję, że jako ciężarowka a nie staraczka -
a widzisz ewelka chcialam podejzec ale nie masz udostepnionego wykresu
b-c witaj! mam nadzieje ze uda nam sie tu wszystkim szybciutko zafasolkować
a wlaśnie dzwoniła moja kuzynka i zaprosiła nas w sobotę na winko to dobrze bo wtedy jestem jeszcze przed prognozowaną owu i mogę sobie pozwolić
ania86 no wlasnie powiedz mi o co chodzi z tym winem i endo?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina a widzisz jakie Twoj Piotrek ma wyczucie . moze w tym cyklu cos wyczuje trzymam kciuki!!
natasza mnie dzis tez zaczął bolec jajnik a to dopiero 4dc.
ewelka mysle ze powinnas zrobic tak jak Ania pisze . to pewnie sprawa hormonow, bo na ciążowe objawy to napewno nie
Ania R zdrowka dla was!!
ja musze wybrac te globulki p/zapalne i tak kombinuje zeby zaczac jutro bo to po @ trzeba zacząć i pobiore 7 dni zamiast 10 to skoncze 13 dc więc jak wtedy zacznę to może akurat zdąże na owulke . wiem ze kombinuje ale po prostu szkoda mi cyklu odpuscic....karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:uuuu... zapewne ładnie z was kasy zedrą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka- leczysz się na tarczycę? to TSH nie jest ok, a szczegolnie jesli starasz sie o dziecko/jestes w ciazy. Idalnie jest ok. 1, a nie wiecej niz 2.
AniaR88- prowadzę jeszcze wykres na 28dni.pl, ale tam wszystko jest bardziej skomplikowane i mniej czytelne3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyb-c wrote:Landrynka- leczysz się na tarczycę? to TSH nie jest ok, a szczegolnie jesli starasz sie o dziecko/jestes w ciazy. Idalnie jest ok. 1, a nie wiecej niz 2.
AniaR88- prowadzę jeszcze wykres na 28dni.pl, ale tam wszystko jest bardziej skomplikowane i mniej czytelne -
Ewelka II wrote:Hej dziewczyn! Jak w nowym roku? Do mnie wczoraj przyszła noworoczna @. Jakoś mnie specjalnie nie zaskoczyła, ale liczę, że kolejna dłuuuuugo się nie pojawi!
Do mnie przyszła w Sylwestra niestety, ale nastepny cykl jest nasz!!!Ewelka II lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny