Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:dobrze, że to jeszcze przed owulacją, bo już pewnie na pewno prawie bym była pewna ,że to fasol:)
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:to może na zmianę na pogody, może wreszcie spadnie śnieg hehe:)
moze to oznak nadchodzącej owulacji? Ja zaobserwowałam takie silniejsze bóle jajników ( szczególnie prawego) we wrześniu. I to z 2-3 tyg przed kolejną @, wcześniej nie dawały mi tak we znaki. od 2 mc starań cykle mi się rozregulowały. Z 31 na 37.. , a niedawno skońćzył mi się @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:cholerka mam nadziej, że nic tam złego się nie dzieje, mc temu byłam u gin i wszystko było ok
nie martw napewno nie:) ja bylam tez u gin ,wlasnie akurat spytalam o bole tych jajnikow,ze mialam je 2 tyg rzed @ a ona,ze rozne czynniki wplywaja na ich prace... min stres (akurat w pracy stresowalam duzo,ale pracuje dlugo i tak nagle akurat wtedy bole?) a w necie wyczytalam,ze takie bole to oznaczaja nadchdozaca owulacje. Tylko,ze akurat ja mecze z tymi bolami po okresie jakis tydzien i tak do okresu..:/czasami mniej czasami mocniej, ale czuje ten prawy jajnik.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, szukałam w internecie inf. na temat wydzieliny z sutków(jak ścisnę to pojawia się kropelka przezroczystego płynu) i zabłądziłam na jakimś forum, gdzie dziewczyny panikowały przerażone, że może są w ciąży... Dziwnie mi tam się czytało jakoś...
-A czy możliwe, że jesteś w ciąży?
-O matko, nie strasz mnie, jutro ide po test!
Swoją drogą, co to może byc za wydzielina? Ktoś wie coś?
Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Dziewczyny, szukałam w internecie inf. na temat wydzieliny z sutków(jak ścisnę to pojawia się kropelka przezroczystego płynu) i zabłądziłam na jakimś forum, gdzie dziewczyny panikowały przerażone, że może są w ciąży... Dziwnie mi tam się czytało jakoś...
Swoją drogą, co to może byc za wydzielina? Ktoś wie coś? -
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:Ja chyba jestem chora:( Coś mnie bierze, boli mnie glowa, brzuch i czuje sie taka slaba ze trzymanie szklanki wydaje mi sie ponad moje siły Super ostatni wolny weekend meza spedzimz w lozku[/QUOT
lecz sie Kochana leczAniaR88 lubi tę wiadomość
-
Ewelka II wrote:Dziewczyny, szukałam w internecie inf. na temat wydzieliny z sutków(jak ścisnę to pojawia się kropelka przezroczystego płynu) i zabłądziłam na jakimś forum, gdzie dziewczyny panikowały przerażone, że może są w ciąży... Dziwnie mi tam się czytało jakoś...
Swoją drogą, co to może byc za wydzielina? Ktoś wie coś?
Myślę że nie masz się co martwić :)ale jak coś zaniepokoi bardziej to spytaj swojego lekarzaEwelka II lubi tę wiadomość