Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landrynka- a napisz cos wiecej. Na co chorujesz, czy to Twoje pierwsze TSH, jak wygladalo wczesniej. Postaram Ci sie pomoc. Jestem lekarzem, co prawda nie endokrynologiem, ale mam troche wiedzy, a przede wszystkim dostęp do mądrych książek i ludzi.3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyb-c wrote:Landrynka- a napisz cos wiecej. Na co chorujesz, czy to Twoje pierwsze TSH, jak wygladalo wczesniej. Postaram Ci sie pomoc. Jestem lekarzem, co prawda nie endokrynologiem, ale mam troche wiedzy, a przede wszystkim dostęp do mądrych książek i ludzi.
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
b-c wrote:Landrynka- a napisz cos wiecej. Na co chorujesz, czy to Twoje pierwsze TSH, jak wygladalo wczesniej. Postaram Ci sie pomoc. Jestem lekarzem, co prawda nie endokrynologiem, ale mam troche wiedzy, a przede wszystkim dostęp do mądrych książek i ludzi.
no jestem zaskoczona ale pozytywnie a jakiej specjalności jesteś lekarzem
-
wiecie jakie to jest przeklenstwo- starac sie o dziecko i byc lekarzem? Setki chorób, których zwykli ludzie nie sa swiadomi, a ja sie zastanawiam, co z tych schorzen trafilo lub trafi się mi.... Dookoła sami chorzy ludzie, rzadko widuję zdrowych. Niestety działa to na psychikę. Dawniej miałam wrażenie, że trzeba mieć niewiarygodne szczęście, żeby urodzić zdrowe dziecko. Teraz powoli oswajam się z myślą, że w ogromnej wiekszosci przypadków wszystko idzie pięknie.3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET.... -
jestem w trakcie stażu podyplomowego, ale najprawdopodobniej zdecyduję się na internę albo pediatrię
Ewelina23, Kasiula09, natasza82 lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-