Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Nadzieja zawsze jest, więc nie odpuszczaj. Czas na żale przyjdzie razem z @. OBY NIE PRZYSZŁA! A doświadczenie nie ma nic do rzeczy, im krócej się starasz tym lepiej Także witamy i zapraszamy do wylewania swych żalów (żali?) i radości
DZIĘKI ZA WSPARCIE:) W SUMIE RACJA, JAK wredna Małpa przyjdzie to będzie czas na smutki:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem zalamana taki debil ze mnie ze lacine na blache znalam a nie doczytalam polecenie i odmienilam nie w tej koniugacji czasownik zla jak hej . moja szkola jest beznadziejna wszystkie egzaminy mam jednego dnia a tak na prawde w terminie sesji nic nie ma wszystko przed . watpie watpie watpie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:hej dziewczynki wlasnie wrocilam ze szkoly jestem zalamana nic mi nie poszlo ide topic smutki z ukochanym wytulic sie bo mi jakos zle . jutro nadrobie buziaki
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Widzę, że tutaj każda to już doświadczona w tych staraniach. Aż głupio mi do Was dołączać. My dopiero 2 cykl starań. @ 2 dzień brak,ale się nie nakręcam bo cały czas czuję że przybywa dużymi krokami:/ więc rano albo jeszcze dziś może być niespodzianka..Choć mam jeszcze małą nadzieję.. Trzymam za Was mocno kciuki! Oby nas więcej "zafasolkowanych":*
Ja dopiero pierwszy cyklJackie lubi tę wiadomość
-
dba wrote:pozdrawiam Was w fajnym temacie na teście owulacyjnym wyszła blada druga kreseczka(wiem, że negatywny), warto go jutro powtarzać? czy poczekać ileś dni?
A przestrzegałaś instrukcji? Nie piłaś 2h przed testem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 20:33
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:A ja sobie własnie kupiłam czerwone winko i zaraz będę kosztować
Ja zawsze piłam czerwone ale ostatnio mi jakoś nie smakuje i przerzuciłam się na białe No ale co by zwiększyć swoje szanse na zafasolkowanie, to chyba trzeba wrócić do czerwonego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny