X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że już nikogo nie ma to mykam i Ja .
    Dobranoc :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Witam też nowe staraczki :)
    Widze że wczoraj tu było nie wesoło ale pozostawie to bez komentarza jedyne co dodam to nie powiedziane jest ze wątek jest tylko dla staraczek i skoro jestesmy tu od poczatku i którejś sie udało to sie wspieramy, pomagamy i nie wyganiamy na inne wątki ciążowe. Dlatego Stardust nie opuszczaj nas bo wnosisz do nas bardzo dużo pozytywnej energii.

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno nie opuści :)

• K4lina Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,jestem tu od kilku dni, może od Was trochę wsparcia dostanę... Czekam na @ a raczej jej brak...dziś 6 dpo

K
    Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
    Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

relggu1r5ize5xx5.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

K
    Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
    Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

relggu1r5ize5xx5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ;)
    Od rana targają mną nerwy. Plikostrada nie daje za wygraną i dalej wysyła mi wezwania do zapłaty pomimo mojego wypowiedzenia umowy. Nie mam zamiaru płacić ani grosza tym oszustom i wyłudzaczom. W środę spotykam się z adwokatem, to przy okazji poradzę się co zrobić z tymi złodziejami

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K4lina wrote:
    Hej dziewczyny,jestem tu od kilku dni, może od Was trochę wsparcia dostanę... Czekam na @ a raczej jej brak...dziś 6 dpo

Witaj K4lina :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K4lina wrote:
    hej :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K4lina wrote:

witaj K4lina

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Witajcie kochane ;)
    Od rana targają mną nerwy. Plikostrada nie daje za wygraną i dalej wysyła mi wezwania do zapłaty pomimo mojego wypowiedzenia umowy. Nie mam zamiaru płacić ani grosza tym oszustom i wyłudzaczom. W środę spotykam się z adwokatem, to przy okazji poradzę się co zrobić z tymi złodziejami

kochana czy to nie jest coś takiego jak kiedyś był pobieraczek.pl ? I teraz każa Ci płacić bo sie zarejsetrowałaś na ich stronie ? Wysyłają Ci listownie czy na e-maila ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 09:49

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana czy to nie jest coś takiego jak kiedyś był pobieraczek.pl ? I teraz każa Ci płacić bo sie zarejsetrowałaś na ich stronie ? Wysyłają Ci listownie czy na e-maila ?

Ja właśnie dostaje maile z informacją, że mam opłacić pakiet, do którego nawet nie mogę wejść, nie wspominając o jakimkolwiek pobraniu czegokolwiek. Napisałam do nich maila i czekam na odpowiedź. A w miedzyczasie znalazłam tę stronke i czuję wielką ulgę, bo gotowa już bylam zapłacić te pieniądze.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Ja właśnie dostaje maile z informacją, że mam opłacić pakiet, do którego nawet nie mogę wejść, nie wspominając o jakimkolwiek pobraniu czegokolwiek. Napisałam do nich maila i czekam na odpowiedź. A w miedzyczasie znalazłam tę stronke i czuję wielką ulgę, bo gotowa już bylam zapłacić te pieniądze.

nic nie płać wydaje mi sie z to jest coś podobnego jak ten pobieraczek i jak masz znajomego jakiegoś dobrego informatyka to niech Ci tą strone całkiem zablokuje. Mnie tez straszyli jak nie zapłace komornikiem sądem itp a okazało sie ze to zwykli złodzieje i kolega mi zablokował całkowicie strone i mam ich z głowy

preg.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) wczoraj miałam świetny nastrój bo od popołudnia bolało mie podbrzusze i jajniki, troche taki tępy ból jak na okres :)i miałam dużo białego śluzu. może to jest jakaś oznaka. Jestem 9 dpo. za 3 dni spróbuje zrobić test :)
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 10:18

natasza82, K4lina, Sylvka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też wysylali na meila ale ja to olalam, IP zmienione i od pół roku nic nie wysyłają

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robić obiadek... Dzisiaj mamy rosołek, ziemniaczki, pieczeń z łopatki wieprzowej no i surówke z białej i czerwonej kapusty ;)

• Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam kilka stron wstecz i musiałam się upewnić czy aby na pewno na "moim" wątku jestem... ehhh... Wiecie co? Tak sobie myślę, że chyba przez OVUFRIEND za dużo, wręcz ciągle myślę o tym moim staraniu... I mam co do tej sprawy raczej negatywne myśli. Od kiedy zarejestrowałam się na ovu stwierdziłam, że zajść w ciążę jest bardzo, bardzo trudno. Jak ma mi się udać zajść, skoro nie mierze temperatury, nie robie testów owu...? Czemu mi akurat ma się udać zajść...? To nie są dobre myśli. Chyba rezygnuję z ovufriend i idę na żywioł. TE OLANE, to jedyny nie do końca ciążowy wątek pełen serdeczności i wsparcia, bez tematu przewodniego na którymmożna pogadać o wszytkim... na którym się zadomowiłam i zapominałam o staraniu. Dziewczyny! Jesteście super i nie dajcie się prowokować do kłótni. Niech ten jeden wątek zostanie w pełni serdeczny i pełen pozytywnej energii...
    Życzę wszystkim starającym się dziewczynom dwóchkreseczek i oby jak najszybciej! Ja, jeśli nie zajdę do marca, to odkładam to na kolejne 2
    lata ze względu na umowę w pracy... Buziaki!!! :**************

AniaR88, Kaśka, Cassie, natasza82, Kasiula09 lubią tę wiadomość

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tu od dwoch dni i pewnie dostanie mi sie po uszach za szczerosc, bo moja opinia pewnie nie kazdemu sie spodoba, ale czasami zanim cos napiszecie, to sie zastanowcie.
    Ja udzielam/udzielalam sie na roznych watkach i widze, ze niektore z Was sa "nadwrazliwe". Krotko uzasadnie moja opinie, a wy zastanowcie sie czy nie mam racji. Piszecie tu o wylewaniu jadu, jad kochane to wylewaja trolle, ktore pojawiaja sie na forum i pisza do staraczek, ze sa bezplodnymi krowami lub cos w ten desen. Zastanowcie sie co mowicie.
    Jackie, ty np naskoczylas na dziewczyne, bo... no wlasnie jakbys wrocila do tego po dwoch dniach i spojrzala na to z dystansu, to okazaloby sie, ze bez powodu. Tak jak napisala co jakis czas piszesz, ze odchodzi, czyli w rozumieniu tego slowa "na zawsze" - jest to prawda - jest. Nastepnego lub jezzcze tego samego dnia wracasz - prawda. Czyli napisala oczywista oczywistosc z dopiskiem, ze tak tylko straszysz (czyli rozumiemy slowo odchodze tak samo) Gdybys napisala, ze znikasz na pare godzin lub dni, to nie wywolalo by to takiego echa i nie byloby efektu straszenia.
    Wczorajsza scena, to na poczatku mnie nieco rozbawila, zaczelo sie od tego, ze Stardast skomentowala wpis Ani - nie krzycz! Wcisnal sie dziewczynie caps lock i napisala duzymi literami, wielkie mi co, ta odpisala nie krzycze i na tym by sie skonczylo, nie mam racji. Ale nie kolezanka Stardast przyczepila sie do kolejnego wpisu, ze Ania jest najmadrzejsza itd., kurcze to moze wszystkie przestaniemy odpowiadac i doradzac, bo zostaniemy uznane za przemadrzale lale, ktore pozjadaly wszystkie rozumy - Stardast, to chyba nie bylo na miejscu, co!
    Co do Ani, rozumiem, ze mogla sie poczuc dotknieta, ale niektore slowa nie przystoja. Chcialas dosrac Stardart, ze sie czepia i Ci sie to udalo. Ale chyba nie chcialabys uslyszec tego co jej napisalas. Nie twierdze, ze zazdroscisz jej ciazy, ale ze zwyczajnie chcialas napisac, cos zeby poszlo jej w piety, moglas dac sobie z tym spokoj. Moglas uciac te besensowna wymiane zdan i tyle.
    Wiec moja rada, dziewczynki wroccie do tego, zastanowcie sie nad swoja nadwrazliwoscia i tym co tak naprawde moze ludzi dotykac. Przemyslcie to i sie przeproscie, bo takie sytuacje sa nikomu nieportrzebne. Malo mamy stresow w codziennym zyciu, nie dokladajmy sobie ich i tu.
    I zeby nie bylo, nie oceniam Was - tylko te dwie konkretne sytuacje ;)

FeliceGatto, Agaata, Ewelina23, Milcia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • b-c Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, na pewno jest dużo racji w tym calyym "nie myśleniu", spontaniczności, ale widze,że ja jestem żywym przykładem,że i na spinie da się zajść.

To jest mój pierwszy cykl z temperaturą, testami owulacyjnymi. Zdawałam sobie sprawę, że to może przesada, ale mialam silne poczucie,że z moimi cyklami coś jest nie tak.Zwykle trwały ok 30 dni i od 16-17dc miałam śluz płodny. Teraz zaczęłam mierzyć tempkę i do 24 dc płaściutko ( Oho- cykle bezowulacyjne- załamka).W 20 i 21 dc dodatni test owulacyjny- światełko nadziei, ale tempka stoi dzień, drugi i na trzeci idzie w gorę. UFF- może nie jest źle.Kolejny stres- mam pewnie niski progesteron, bo zwykle kilka dni plamię przed @. Od ginki dostałam duphaston, ale nie chcę łykać w ciemno. Wynik 18-kolejne wielkie uff. Pózniej znowu humor w dół bo nie mam objawów jakie zwykle mam przed @. Piersi mniej bolą, trądziku mniej, w zeszłym cyklu miałam prawie zasłabnięcia i zawroty głowy- teraz nic. Aż tu nagle, durna myśl, zrób test- i już 4 testy są pozytywne :) W tym cyklu miałam cholernie dużo dodatkowych stresów związanych z moim męzem i jego zdrowiem i naprawdę z tydzien chodziłam zdołowana i ryczałam po kontach i to przed samą owulką.

Tak więc, ja Was rozumiem,że macie wyrzuty sumienia, że niepotrzebnie się stresujecie, pilnujecie dat i godzin. Ale da się tak zajść w ciążę !!! Wiec jesli ktos jest taki jak ja i po prostu nie potrafi odpuścić ciągłego myślenia i kontrolowania to trudno, nic nie jest przesadzone.

Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) Nocka fatalna... nie umialam spac...

Odnosnie stronek typu pobieraczek. Moja mama sie w to wkopala zupelnie nieswiadomie. Wysylali tysiace maili zlikidowalam jej maila. Po pol roku dostala wezwanie do zaplaty straszace sadem i komornikiem na adres domowy) poszla z tym na policje i oni kazali jej to wyrzucic do kosza. 2 lata i ani jednego wiecej listu nie dostala. To jest banda oszustwo i naciagaczy.

Ide cos zjesc ;) Milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 10:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz gorzej na tym formum... a tak było fajnie:/
    rozważam odejście stąd bo atmosferka gęścieje..:(:(

xXMoniaxX jak u Ciebie kochana??

Ja dzisiaj chyba straciłam nadzieje, zaczął pobolewać mnie brzuch jak na @ no i rano po siusiu miałam na papierze lekką krew. póki co nic się nie rozkręca więcej ale czuję, że jest do dupy;(;(

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ