Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc .
Monika no coraz gorzej dziewczyny ktore wogole sie nie udzielaja pisza i wogole moze ma troche racji ale ni z gruchy ni z pietruchy pisze co o tym mysli to nasz watek i nie powinny sie tu wypowiadac okims .
Dziewczyny po co te nerwy powiedzcie sobie przepraszam i bedzie dobrze nie powinnyscie pisac sobie takich rzeczy jak i jedna tak i druga .Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco do wpisów poperzednich..to kazda ma swoje zdanie i tyle:) ja np. skonczylam na ten temat bo uwazam ze nie warto. Nie po to tutaj jestem
Widze Ewelinko, ze troszke tempka do gory poszla, mi też...
Cassie ja tez mialam problem z usnieciem i wstalam....szok... 30 min tem?!Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:co do wpisów poperzednich..to kazda ma swoje zdanie i tyle:) ja np. skonczylam na ten temat bo uwazam ze nie warto. Nie po to tutaj jestem
Widze Ewelinko, ze troszke tempka do gory poszla, mi też...
Cassie ja tez mialam problem z usnieciem i wstalam....szok... 30 min tem?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:mi tez nie wiele. A powiedz mi Ewelka, ovu kiedy powinno wyznaczyc owulke? W np. moim przypadku?
Musza byc 3 wyzsze tempki?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:a napisłam wcześniej..
dostałam jakiś plamień pewnie na @ i stad ten nastrój;(
później wpadnę do Was:*:*
no czytalam to Monia,ale myslalam ze cos sie stalo...ze dostalas @ (pfu pfu) Kochana poki nie ma @ jest nadzieja. Często bole @ to oznaki....wiec nie trac jej..Moze bedzie niespodzianka?
:* -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki kochane, mam pytanie. Ponieważ nie posiadam konta bankowego i nie mogę dokonać przelewu przez Internet, żeby zapłacić za konto ovufriend.pl to jestem zmuszona zapłacić na poczcie. Robiła kto któraś z Was? co należy wpisać na druku pod hasłem "tytułem"? no i w ogóle skąd ovufriend dowie się ze to akurat Ja dokonałam wpłaty, jeśli jedyne dane jakie tutaj podawałam jest mój e-mail...
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Dziewczynki kochane, mam pytanie. Ponieważ nie posiadam konta bankowego i nie mogę dokonać przelewu przez Internet, żeby zapłacić za konto ovufriend.pl to jestem zmuszona zapłacić na poczcie. Robiła kto któraś z Was? co należy wpisać na druku pod hasłem "tytułem"? no i w ogóle skąd ovufriend dowie się ze to akurat Ja dokonałam wpłaty, jeśli jedyne dane jakie tutaj podawałam jest mój e-mail...
ja niestety nie wiem, nie pomoge:( moze napisz wiadomosc z zapytaniem do OVU?