X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w Polskie Góry wyjezdzamy na urlop od 19 stycznia. Tam snieg moglby chociaz na tydzien spasc. Zeby pogoda nam ladnie dopisywala:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Cassie, mi tez sie ta zima w tym roku podoba :) u mnie w wigilie bylo o godzinie 17-tej 16 stopni :)

cieplo bylo,cieplo.. Ja narazie to typowa kurtke zimowa rzuciłam w kąt..:)

Katha81 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ale cudnie! Kochana wypoczywaj, relaksuj, opalaj...:) tez Ci tego życzę!!

ja naprawde tak potrzebuje tego wypoczynku... jestem okropnie zmeczona psychicznie..

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tempki od 19 do 26 nie bede mierzyc. Nie chce zwariowac i budzic codziennie po 6. W kocnu urlop..chce wyluzowac.. co bedzie to i tak sie stanie, a ja neistety nie przewidze tego..:)

Kaśka lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    My w Polskie Góry wyjezdzamy na urlop od 19 stycznia. Tam snieg moglby chociaz na tydzien spasc. Zeby pogoda nam ladnie dopisywala:)

ja tez lubie gory, i tam snieg moze zawsze padac. Miska to tez fajnie sobie wypoczniesz :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja naprawde tak potrzebuje tego wypoczynku... jestem okropnie zmeczona psychicznie..

rozumiem Cię Kochana..dlatego nic nie mysl i rozkoszuj sie przyjemnoscia:)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiałam nad pewnym mechanizmem czy jak przyjdzie @ to pierwszy dzień wkur.. łzy i żal a na drugi chce się być lepszym tzn teraz będzie inaczej może troszkę wyluzuję poćwiczę w końcu bo w oczekiwaniu na fasolkę można nie rozpoznać się w lustrze za kilka miesięcy może jakaś dietka do tego :-) zadbam o siebie nowy kremik obiecuję że lepiej będę się ubierać i takie tam bzdury haha i tak do owulki a potem znów kurde ten stres dobra może się udało odkładam ćwiczenia i dietkę a tam znowu @
    kurde chcę żeby można było wyłączyć u mnie ten mechanizm któraś wie jak? ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tempki od 19 do 26 nie bede mierzyc. Nie chce zwariowac i budzic codziennie po 6. W kocnu urlop..chce wyluzowac.. co bedzie to i tak sie stanie, a ja neistety nie przewidze tego..:)

ja tez nie bede mierzyc na urlopie :) luz blues :P

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Ezia znalazlam taka informacje, moze Ci sie przyda szybciej :)
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-wykupic-abonament-premium,135.html

Dziwne...Klikam na Ustawienia- Abonament- Kupuję- a następnie pisze (w instrukcji ktorą podałas, żeby kliknac w "przelew bankowy" i potem spisać nr konta, ale tutaj nie ma takiej opcji w ogole. Wyskakuja tylko opcje z jakiego konta bankowego chce przelać...;/

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez lubie gory, i tam snieg moze zawsze padac. Miska to tez fajnie sobie wypoczniesz :)

Katha ,my pierwszy raz w gory- Zakopane. Latem jezdzilismy nad morze, rok temu bylismy w Turcji w sierpniu. W tym roku urlop letni nam nie wypalil ze wzgledu na prace. Dlatego odbijamy sobie zimą..:) w planach mieliśmy w tym roku na sierpien Hiszpanie-wyspy Kanaryjskie. Ale jesli szczescie dopisze i niedlugo uda zafasolkowac, to Hiszpania musi poczedkac na ladne pare lat:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pomyslec ze w tym roku kupilam nowa gruba zimowa kurtke i zajebiste czerwone ocieplane kozaczki i az raz w nich wyszlam :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    tak się zastanawiałam nad pewnym mechanizmem czy jak przyjdzie @ to pierwszy dzień wkur.. łzy i żal a na drugi chce się być lepszym tzn teraz będzie inaczej może troszkę wyluzuję poćwiczę w końcu bo w oczekiwaniu na fasolkę można nie rozpoznać się w lustrze za kilka miesięcy może jakaś dietka do tego :-) zadbam o siebie nowy kremik obiecuję że lepiej będę się ubierać i takie tam bzdury haha i tak do owulki a potem znów kurde ten stres dobra może się udało odkładam ćwiczenia i dietkę a tam znowu @

mam to samo. Na poczatku okresu nastawiona pozytywnie, stanowczo zero mysli , nic! A jest polowa cyklu a ja swiruje...

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:

Kasiu ja mam tez podobnie, tylko ze ja do owulki jestem jakas przygnebiona a po owulce to mam zawsze taka wiare ze wszystko chce robic i sie wiecej staram i dbam o siebie..

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez nie bede mierzyc na urlopie :) luz blues :P

DOKLADNIE, LUZIK:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Dziwne...Klikam na Ustawienia- Abonament- Kupuję- a następnie pisze (w instrukcji ktorą podałas, żeby kliknac w "przelew bankowy" i potem spisać nr konta, ale tutaj nie ma takiej opcji w ogole. Wyskakuja tylko opcje z jakiego konta bankowego chce przelać...;/

to ja nie wiem? W takim razie zaczekaj moze az Ci coś odpiszą w tej sprawie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    I pomyslec ze w tym roku kupilam nowa gruba zimowa kurtke i zajebiste czerwone ocieplane kozaczki i az raz w nich wyszlam :p

tak jak ja.... Pocieszam tylko tym,ze bede najwyzej miala na kolejny sezon zimowy kozaki:)

Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to ja nie wiem? W takim razie zaczekaj moze az Ci coś odpiszą w tej sprawie:)
    jest tam w tych opcjach gdzie są banki ikonka z druczkiem do przelewu na 100% bo też tak płaciłam dobrze przejrzyj ikonki z bankami :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mechanizm dziala chyba u kazdej ktora chce zafasolkowac.
    W dzuien @ i az do jej konca mam dola wielkosci kanionu... potem przychodzi nadzieja, owulacja i zaczynam wariowc czy ona byla czy jest czy bedzie, czy sie udalo czy nie... nie jest latwo...

Urlop... nie pamietam co to jest normlany urlop...
    Mamy w tym roku w planie wielkanoc przyjechac do Polski a latem zwiedzic Francje :) jesienia moze Irlandia jesli nie bedzie fasolki.
    Ale jak sie to ulozy to sie okaze.
    Marza mi sie Malediwy ale finansowo nie damy rady.

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Katha ,my pierwszy raz w gory- Zakopane. Latem jezdzilismy nad morze, rok temu bylismy w Turcji w sierpniu. W tym roku urlop letni nam nie wypalil ze wzgledu na prace. Dlatego odbijamy sobie zimą..:) w planach mieliśmy w tym roku na sierpien Hiszpanie-wyspy Kanaryjskie. Ale jesli szczescie dopisze i niedlugo uda zafasolkowac, to Hiszpania musi poczedkac na ladne pare lat:)

w Zakopanem juz bylam, fajnie jest :) my zdecydowalismy sie tej zimy gdzies dalej, bo rowniez mysle ze jak zafasolkuje to przez kilka lat bede sie cieszc bobaskiem :)

A wyspy kanaryjskie tez sa fajne.. Fuerteventura ma piekne karaibskie plaze :)

Cassie lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ten mechanizm dziala chyba u kazdej ktora chce zafasolkowac.
    W dzuien @ i az do jej konca mam dola wielkosci kanionu... potem przychodzi nadzieja, owulacja i zaczynam wariowc czy ona byla czy jest czy bedzie, czy sie udalo czy nie... nie jest latwo...

Urlop... nie pamietam co to jest normlany urlop...
    Mamy w tym roku w planie wielkanoc przyjechac do Polski a latem zwiedzic Francje :) jesienia moze Irlandia jesli nie bedzie fasolki.
    Ale jak sie to ulozy to sie okaze.
    Marza mi sie Malediwy ale finansowo nie damy rady.

tez pieknie..:)
    No Kochana nie tylko Tobie takie egzotyczne kraje, ale tez na ta chwile nie na nasza kieszen:)

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ