Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:My w Polskie Góry wyjezdzamy na urlop od 19 stycznia. Tam snieg moglby chociaz na tydzien spasc. Zeby pogoda nam ladnie dopisywala:)
ja tez lubie gory, i tam snieg moze zawsze padac. Miska to tez fajnie sobie wypoczniesz -
nick nieaktualny
-
tak się zastanawiałam nad pewnym mechanizmem czy jak przyjdzie @ to pierwszy dzień wkur.. łzy i żal a na drugi chce się być lepszym tzn teraz będzie inaczej może troszkę wyluzuję poćwiczę w końcu bo w oczekiwaniu na fasolkę można nie rozpoznać się w lustrze za kilka miesięcy może jakaś dietka do tego zadbam o siebie nowy kremik obiecuję że lepiej będę się ubierać i takie tam bzdury haha i tak do owulki a potem znów kurde ten stres dobra może się udało odkładam ćwiczenia i dietkę a tam znowu @
kurde chcę żeby można było wyłączyć u mnie ten mechanizm któraś wie jak?Katha81 lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:tempki od 19 do 26 nie bede mierzyc. Nie chce zwariowac i budzic codziennie po 6. W kocnu urlop..chce wyluzowac.. co bedzie to i tak sie stanie, a ja neistety nie przewidze tego..
ja tez nie bede mierzyc na urlopie luz blues -
Miska0811 wrote:Ezia znalazlam taka informacje, moze Ci sie przyda szybciej
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-wykupic-abonament-premium,135.html
Dziwne...Klikam na Ustawienia- Abonament- Kupuję- a następnie pisze (w instrukcji ktorą podałas, żeby kliknac w "przelew bankowy" i potem spisać nr konta, ale tutaj nie ma takiej opcji w ogole. Wyskakuja tylko opcje z jakiego konta bankowego chce przelać...;/ -
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja tez lubie gory, i tam snieg moze zawsze padac. Miska to tez fajnie sobie wypoczniesz
Katha ,my pierwszy raz w gory- Zakopane. Latem jezdzilismy nad morze, rok temu bylismy w Turcji w sierpniu. W tym roku urlop letni nam nie wypalil ze wzgledu na prace. Dlatego odbijamy sobie zimą.. w planach mieliśmy w tym roku na sierpien Hiszpanie-wyspy Kanaryjskie. Ale jesli szczescie dopisze i niedlugo uda zafasolkowac, to Hiszpania musi poczedkac na ladne pare lat:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:tak się zastanawiałam nad pewnym mechanizmem czy jak przyjdzie @ to pierwszy dzień wkur.. łzy i żal a na drugi chce się być lepszym tzn teraz będzie inaczej może troszkę wyluzuję poćwiczę w końcu bo w oczekiwaniu na fasolkę można nie rozpoznać się w lustrze za kilka miesięcy może jakaś dietka do tego zadbam o siebie nowy kremik obiecuję że lepiej będę się ubierać i takie tam bzdury haha i tak do owulki a potem znów kurde ten stres dobra może się udało odkładam ćwiczenia i dietkę a tam znowu @
kurde chcę żeby można było wyłączyć u mnie ten mechanizm któraś wie jak?
mam to samo. Na poczatku okresu nastawiona pozytywnie, stanowczo zero mysli , nic! A jest polowa cyklu a ja swiruje... -
Kaśka wrote:tak się zastanawiałam nad pewnym mechanizmem czy jak przyjdzie @ to pierwszy dzień wkur.. łzy i żal a na drugi chce się być lepszym tzn teraz będzie inaczej może troszkę wyluzuję poćwiczę w końcu bo w oczekiwaniu na fasolkę można nie rozpoznać się w lustrze za kilka miesięcy może jakaś dietka do tego zadbam o siebie nowy kremik obiecuję że lepiej będę się ubierać i takie tam bzdury haha i tak do owulki a potem znów kurde ten stres dobra może się udało odkładam ćwiczenia i dietkę a tam znowu @
kurde chcę żeby można było wyłączyć u mnie ten mechanizm któraś wie jak?
Kasiu ja mam tez podobnie, tylko ze ja do owulki jestem jakas przygnebiona a po owulce to mam zawsze taka wiare ze wszystko chce robic i sie wiecej staram i dbam o siebie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Dziwne...Klikam na Ustawienia- Abonament- Kupuję- a następnie pisze (w instrukcji ktorą podałas, żeby kliknac w "przelew bankowy" i potem spisać nr konta, ale tutaj nie ma takiej opcji w ogole. Wyskakuja tylko opcje z jakiego konta bankowego chce przelać...;/
to ja nie wiem? W takim razie zaczekaj moze az Ci coś odpiszą w tej sprawie:) -
nick nieaktualnyCassie wrote:I pomyslec ze w tym roku kupilam nowa gruba zimowa kurtke i zajebiste czerwone ocieplane kozaczki i az raz w nich wyszlam :p
tak jak ja.... Pocieszam tylko tym,ze bede najwyzej miala na kolejny sezon zimowy kozaki:)Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen mechanizm dziala chyba u kazdej ktora chce zafasolkowac.
W dzuien @ i az do jej konca mam dola wielkosci kanionu... potem przychodzi nadzieja, owulacja i zaczynam wariowc czy ona byla czy jest czy bedzie, czy sie udalo czy nie... nie jest latwo...
Urlop... nie pamietam co to jest normlany urlop...
Mamy w tym roku w planie wielkanoc przyjechac do Polski a latem zwiedzic Francje jesienia moze Irlandia jesli nie bedzie fasolki.
Ale jak sie to ulozy to sie okaze.
Marza mi sie Malediwy ale finansowo nie damy rady.Katha81 lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:Katha ,my pierwszy raz w gory- Zakopane. Latem jezdzilismy nad morze, rok temu bylismy w Turcji w sierpniu. W tym roku urlop letni nam nie wypalil ze wzgledu na prace. Dlatego odbijamy sobie zimą.. w planach mieliśmy w tym roku na sierpien Hiszpanie-wyspy Kanaryjskie. Ale jesli szczescie dopisze i niedlugo uda zafasolkowac, to Hiszpania musi poczedkac na ladne pare lat:)
w Zakopanem juz bylam, fajnie jest my zdecydowalismy sie tej zimy gdzies dalej, bo rowniez mysle ze jak zafasolkuje to przez kilka lat bede sie cieszc bobaskiem
A wyspy kanaryjskie tez sa fajne.. Fuerteventura ma piekne karaibskie plazeCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ten mechanizm dziala chyba u kazdej ktora chce zafasolkowac.
W dzuien @ i az do jej konca mam dola wielkosci kanionu... potem przychodzi nadzieja, owulacja i zaczynam wariowc czy ona byla czy jest czy bedzie, czy sie udalo czy nie... nie jest latwo...
Urlop... nie pamietam co to jest normlany urlop...
Mamy w tym roku w planie wielkanoc przyjechac do Polski a latem zwiedzic Francje jesienia moze Irlandia jesli nie bedzie fasolki.
Ale jak sie to ulozy to sie okaze.
Marza mi sie Malediwy ale finansowo nie damy rady.
tez pieknie..
No Kochana nie tylko Tobie takie egzotyczne kraje, ale tez na ta chwile nie na nasza kieszen:)Cassie lubi tę wiadomość