Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej Kobietki Nie dam rady nadrobić ale czytałam że ktoś ma problem z plikostradą czy jakoś tak . Też mi wysyłają e-maila żeby zapłacić
Dziewczyny wracać tu do nas i nie przejmować się głupimi wypowiedziami
jak Landrynko Tobie sobota minela, niedziela mija? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Mieszkam w Niemczech, 86km do granicy Francuskiej 996km do rodzinnego domu.
Dzisiaj tez robie watrobke
Milego popoldunia
ja tez mieszkam w Niemczech niedaleko Frankfurtu nad Menem.
no to smacznego zyczeCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie jakie mam spostrzeżenie odkąd tu jestem?)) Nie myślę wogóle o tych całych staraniach i to jest super! Wreszcie na luzie trochę. Cały czas myślę tylko o Was. Nawet zastanawiam czy nie zrezygnować w tym miesiącu z obserwacji...
Miska0811, Cassie, Jackie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Wiecie jakie mam spostrzeżenie odkąd tu jestem?)) Nie myślę wogóle o tych całych staraniach i to jest super! Wreszcie na luzie trochę. Cały czas myślę tylko o Was. Nawet zastanawiam czy nie zrezygnować w tym miesiącu z obserwacji...
A ja mam wrazenie,ze odkad tutaj jestemna ovu i prowadze te wszystkie wykresy to bardziej mysle, to takie uzaleznienie i nie wiem czy nie w zla strone:( jedyny plus to ten watek i Wy. Gdzie mozna pogadac, wyluzowac, doradzic... to jest fajneCassie lubi tę wiadomość