X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ten mechanizm dziala chyba u kazdej ktora chce zafasolkowac.
    W dzuien @ i az do jej konca mam dola wielkosci kanionu... potem przychodzi nadzieja, owulacja i zaczynam wariowc czy ona byla czy jest czy bedzie, czy sie udalo czy nie... nie jest latwo...

Urlop... nie pamietam co to jest normlany urlop...
    Mamy w tym roku w planie wielkanoc przyjechac do Polski a latem zwiedzic Francje :) jesienia moze Irlandia jesli nie bedzie fasolki.
    Ale jak sie to ulozy to sie okaze.
    Marza mi sie Malediwy ale finansowo nie damy rady.

a gdzie ty mieszkasz?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    w Zakopanem juz bylam, fajnie jest :) my zdecydowalismy sie tej zimy gdzies dalej, bo rowniez mysle ze jak zafasolkuje to przez kilka lat bede sie cieszc bobaskiem :)

A wyspy kanaryjskie tez sa fajne.. Fuerteventura ma piekne karaibskie plaze :)

no myslelismy o Fuercie:) aj pomarzyc, piekna rzecz:) zreszta czas pokaze na nic sie nie nastawiam.. Zawsze jak dzidzia podrosnie, moze wybrac w 3:)tylko,ze to juz nie to samo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja Was zaraz nadrobie, ale ide na chwilke zajac pomidoroweczka..

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez na chwile znikam, ide robic obiad... watrobke dzis robie dla Piotrusia :P

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez na chwile znikam, ide robic obiad... watrobke dzis robie dla Piotrusia :P

musialam wstawic wywar:)
    wątróbeczke bym zjadła..ale taką dobrze doprawioną, przysmażoną i z cebulką nie lubię za bardzo zapachu wątróbki):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc .
    Monika no coraz gorzej dziewczyny ktore wogole sie nie udzielaja pisza i wogole moze ma troche racji ale ni z gruchy ni z pietruchy pisze co o tym mysli to nasz watek i nie powinny sie tu wypowiadac okims .

Dziewczyny po co te nerwy powiedzcie sobie przepraszam i bedzie dobrze nie powinnyscie pisac sobie takich rzeczy jak i jedna tak i druga .

Masz racje ani grzeje ani ziebi mnie zdanie osoby ktora jest tu kilka dni i mysli ze moze sie wypowiadac o kazdym ...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Masz racje ani grzeje ani ziebi mnie zdanie osoby ktora jest tu kilka dni i mysli ze moze sie wypowiadac o kazdym ...

czesc Jackie:*
    Co slychac? Jak minela sobota?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna rzecza jest to ,że nie wyobrazam sobie , żeby Stardust moglo tu nie byc , wiecie co moze rozejdzmy sie wszystkie w swoje strony i tyle bo jezeli nowe uzytkowniczki maja wiecej do powiedzenia jak te stale to gdzie tu sens i logika, Stardust byla z nami od dawna .

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    czesc Jackie:*
    Co slychac? Jak minela sobota?

Sobota dobrze kochana , nie wspomne o tym czego doznalam wchodzac tu dzisiaj ... wielkie rozczarowanie ze to co tyle czsu udalo nam sie zbudowac upada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :) Nie dam rady nadrobić ale czytałam że ktoś ma problem z plikostradą czy jakoś tak . Też mi wysyłają e-maila żeby zapłacić :/

Dziewczyny wracać tu do nas i nie przejmować się głupimi wypowiedziami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie witam Cie serdecznie...

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hej Kobietki :) Nie dam rady nadrobić ale czytałam że ktoś ma problem z plikostradą czy jakoś tak . Też mi wysyłają e-maila żeby zapłacić :/

mysle ze Stardust juz nie wroci ...
    Szkoda bo ona i Nusia to dwie mamy ktore by mogly nam opowiadac o czyms...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jackie co się dzieje ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Sobota dobrze kochana , nie wspomne o tym czego doznalam wchodzac tu dzisiaj ... wielkie rozczarowanie ze to co tyle czsu udalo nam sie zbudowac upada...

ja tez mam swoje zdanie na ten temat, ale jak wspominalam nie po to tutaj jestem zeby przez kogos sie zniechecac-a mnie latwo zniechecic ogolnie. W koncu ten watek jest dla nas, od czegos zaczelysmy. Jedne wczesniej,jedne pozniej sie poznaly,ale np. ja zostalam przyjeta do tego grona wiec czemu mialabys stad uciekac. Dlatego nie chce sie przejmowac tym. Jedynie rzeczywiscie ,zrobilo sie chwilowo niesmacznie. Ale moze nie warto juz do tego wracac? Mamy tutaj nie jedne jeszcze tematy do obgadania..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

hej Landrynko

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hej Jackie co się dzieje ?

napisalam juz wczesniej Landryneczko...
    Jeszcze smieszne jest to ze wypowiadaja sie o mnie osoby ktore nie stanowia dla mnie ani zadnego autorytetu anie nie sa dla mnie wazne na tym watku...
    Uciekam zajac sie mezem ucaluj ode mnie Landrynko dziewczyny...;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mysle ze Stardust juz nie wroci ...
    Szkoda bo ona i Nusia to dwie mamy ktore by mogly nam opowiadac o czyms...

hmm...a ja mysle,ze wroci.. ze raczej nie zostawi nas...bez zadnego slowa.. Zobaczycie,wroci-mam taka nadzieje... Musi ktos nas na duchu podtrzymywac!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę że Stardust nas tak po prostu nie zostawi

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    napisalam juz wczesniej Landryneczko...
    Jeszcze smieszne jest to ze wypowiadaja sie o mnie osoby ktore nie stanowia dla mnie ani zadnego autorytetu anie nie sa dla mnie wazne na tym watku...
    Uciekam zajac sie mezem ucaluj ode mnie Landrynko dziewczyny...;p

do sklikania Jackie... :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja tez mam swoje zdanie na ten temat, ale jak wspominalam nie po to tutaj jestem zeby przez kogos sie zniechecac-a mnie latwo zniechecic ogolnie. W koncu ten watek jest dla nas, od czegos zaczelysmy. Jedne wczesniej,jedne pozniej sie poznaly,ale np. ja zostalam przyjeta do tego grona wiec czemu mialabys stad uciekac. Dlatego nie chce sie przejmowac tym. Jedynie rzeczywiscie ,zrobilo sie chwilowo niesmacznie. Ale moze nie warto juz do tego wracac? Mamy tutaj nie jedne jeszcze tematy do obgadania..:)

Wiesz Misiuniu ja wrocilam gdzyz kolezanka Griszanka wtracila watek mojej osoby do calej sprawy ...

‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ