X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Sylvka u mnie też udana :) Nawet bardzo :)
    Cieszę się że ci się tu podoba a jeżeli ma ci to pomóc to zrezygnuj z obserwacji :)

Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)

nie jedna osoba tak mowi.. no zobaczymy dziewczynki jak to w praniu wyjdzie... :) Ja chyba od 19 wrzucam totalnie na luz...moze przez ten tydzien mi sie uda nie myslec;)

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide zrobic sobie jedzonko:) bo zglodnialam jakos, niedlugo bede :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    A ja mam wrazenie,ze odkad tutaj jestemna ovu i prowadze te wszystkie wykresy to bardziej mysle, to takie uzaleznienie i nie wiem czy nie w zla strone:( jedyny plus to ten watek i Wy. Gdzie mozna pogadac, wyluzowac, doradzic...:) to jest fajne

Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...

no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres...

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mysle ze Stardust juz nie wroci ...
    Szkoda bo ona i Nusia to dwie mamy ktore by mogly nam opowiadac o czyms...

Myślę, że one są jak takie dwie nasze (jeśli tak już mogę powiedzieć:)) perełki, które dają nadzieję że i nam się uda! Już chyba każda z nas przejęła się ich fasolkami i stały się i nam bliskie:)

Miska0811, Jackie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres...

Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze

Ja dopiero uczę się tej obserwacji, nie wiem czy jak jest nisko odczywalna to zapisuje, ze jest wysoko, czy poprostu nisko?

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Ja dopiero uczę się tej obserwacji, nie wiem czy jak jest nisko odczywalna to zapisuje, ze jest wysoko, czy poprostu nisko?

ja niestety tez sie ucze, a raczej nie obserwuje wiec tez nie moge pomoc:( nie umiem rozroznic nic a nic!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)

dobrze, ze chociaz jest to forum i Wy :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobrze, ze chociaz jest to forum i Wy :)
    oj dokładnie, dokładnie!:)

Miska0811 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...
    Np. znalazlam cos takiego:
    http://28dni.pl/artykuly/szyjka-macicy-w-metodzie-rotzera

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

z tego tylko co kiedys czytalam i pamietam to szyjka po okresie powinna byc wysoko.. tyle zapamietalam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...

poczytam sobie tez dla ciekawosci:)

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się łatwo ją dosięga to nisko ja trzeba się wysilić ro średnio a jak się trzeba bardzo wysilić to wysoko czy jakos tak
    miekka czy twarda to juz latwo odczuć a czy otwarta to czy jest opór czy nie ma. Chyba tak to jets tylko ja właśnie nie wiem bo na początku cyklu powinna być nisko zamknięta twarda a ja mam wyżej otwarta miekka tak mi sie wydaje przynajmniej ale taka jest jak narastają dni płodne a mi sie przeciez @ wczoraj dopiero skonczyla

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:

ja jak kiedys probowalam badac szyjke to mialam wrazenie ze mam dwie:/:) ... ale to pewnie moja nadzerka dala takie uczucie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska a nie nisko przypadkiem ? :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja narazie uciekam, postaram się wpaść późniejszym wieczorem. Miłego popołudnia. Buzki!

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska a nie nisko przypadkiem ? :)

Niunia moze i tak, nie jestem pewna na 100 procent.. poprostu cos takiego mi sie kojarzy ze wysoko,a w na dniach @ powinna opadac i znajdowac sie nisko-stad moja analiza:)

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ