X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Sylvka u mnie też udana :) Nawet bardzo :)
    Cieszę się że ci się tu podoba a jeżeli ma ci to pomóc to zrezygnuj z obserwacji :)

Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)

nie jedna osoba tak mowi.. no zobaczymy dziewczynki jak to w praniu wyjdzie... :) Ja chyba od 19 wrzucam totalnie na luz...moze przez ten tydzien mi sie uda nie myslec;)

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide zrobic sobie jedzonko:) bo zglodnialam jakos, niedlugo bede :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    A ja mam wrazenie,ze odkad tutaj jestemna ovu i prowadze te wszystkie wykresy to bardziej mysle, to takie uzaleznienie i nie wiem czy nie w zla strone:( jedyny plus to ten watek i Wy. Gdzie mozna pogadac, wyluzowac, doradzic...:) to jest fajne

Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...

no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres...

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mysle ze Stardust juz nie wroci ...
    Szkoda bo ona i Nusia to dwie mamy ktore by mogly nam opowiadac o czyms...

Myślę, że one są jak takie dwie nasze (jeśli tak już mogę powiedzieć:)) perełki, które dają nadzieję że i nam się uda! Już chyba każda z nas przejęła się ich fasolkami i stały się i nam bliskie:)

Miska0811, Jackie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres...

Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze

Ja dopiero uczę się tej obserwacji, nie wiem czy jak jest nisko odczywalna to zapisuje, ze jest wysoko, czy poprostu nisko?

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Ja dopiero uczę się tej obserwacji, nie wiem czy jak jest nisko odczywalna to zapisuje, ze jest wysoko, czy poprostu nisko?

ja niestety tez sie ucze, a raczej nie obserwuje wiec tez nie moge pomoc:( nie umiem rozroznic nic a nic!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)

dobrze, ze chociaz jest to forum i Wy :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobrze, ze chociaz jest to forum i Wy :)
    oj dokładnie, dokładnie!:)

Miska0811 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...
    Np. znalazlam cos takiego:
    http://28dni.pl/artykuly/szyjka-macicy-w-metodzie-rotzera

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

z tego tylko co kiedys czytalam i pamietam to szyjka po okresie powinna byc wysoko.. tyle zapamietalam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...

poczytam sobie tez dla ciekawosci:)

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się łatwo ją dosięga to nisko ja trzeba się wysilić ro średnio a jak się trzeba bardzo wysilić to wysoko czy jakos tak
    miekka czy twarda to juz latwo odczuć a czy otwarta to czy jest opór czy nie ma. Chyba tak to jets tylko ja właśnie nie wiem bo na początku cyklu powinna być nisko zamknięta twarda a ja mam wyżej otwarta miekka tak mi sie wydaje przynajmniej ale taka jest jak narastają dni płodne a mi sie przeciez @ wczoraj dopiero skonczyla

Sylvka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:

ja jak kiedys probowalam badac szyjke to mialam wrazenie ze mam dwie:/:) ... ale to pewnie moja nadzerka dala takie uczucie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska a nie nisko przypadkiem ? :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja narazie uciekam, postaram się wpaść późniejszym wieczorem. Miłego popołudnia. Buzki!

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Miska a nie nisko przypadkiem ? :)

Niunia moze i tak, nie jestem pewna na 100 procent.. poprostu cos takiego mi sie kojarzy ze wysoko,a w na dniach @ powinna opadac i znajdowac sie nisko-stad moja analiza:)

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ