Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka wrote:Sylvka u mnie też udana Nawet bardzo
Cieszę się że ci się tu podoba a jeżeli ma ci to pomóc to zrezygnuj z obserwacji
Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)Cassie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Właśnie nie wiem czy wytrzymam i dam radę, ale podobno na spontana wychodzi szybciej:D No sama nie wiem;)
nie jedna osoba tak mowi.. no zobaczymy dziewczynki jak to w praniu wyjdzie... Ja chyba od 19 wrzucam totalnie na luz...moze przez ten tydzien mi sie uda nie myslec;)Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:A ja mam wrazenie,ze odkad tutaj jestemna ovu i prowadze te wszystkie wykresy to bardziej mysle, to takie uzaleznienie i nie wiem czy nie w zla strone:( jedyny plus to ten watek i Wy. Gdzie mozna pogadac, wyluzowac, doradzic... to jest fajne
Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Na początku też tak miałam, że im częściej patrzyłam na ten wykres tym więcej o tym myślałam, analizowałam itd...
no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres... -
Jackie wrote:mysle ze Stardust juz nie wroci ...
Szkoda bo ona i Nusia to dwie mamy ktore by mogly nam opowiadac o czyms...
Myślę, że one są jak takie dwie nasze (jeśli tak już mogę powiedzieć) perełki, które dają nadzieję że i nam się uda! Już chyba każda z nas przejęła się ich fasolkami i stały się i nam bliskie:)Miska0811, Jackie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Miska0811 wrote:no wlasnietak jest ze mna.. a mialam wrzucic na luz..troszke sie udalo, jest lepiej napewno niz miesiac temu,ale codziennie pare razy wchodze i "jopie" sie na moj wykres...
Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)Cassie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze
Ja dopiero uczę się tej obserwacji, nie wiem czy jak jest nisko odczywalna to zapisuje, ze jest wysoko, czy poprostu nisko?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Kochana nie doradzę ci zabardzo co z tym zrobic, jak wyluzowac. Bo mam czesto taki sam problem. Jedynie teraz bardziej pomoglo mi to forum i nawet nie mysle...dopoki nie widze baby w ciązy, albo noworodka w poblizu hehe;)
dobrze, ze chociaz jest to forum i Wy -
Landrynka wrote:Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze
Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...
Np. znalazlam cos takiego:
http://28dni.pl/artykuly/szyjka-macicy-w-metodzie-rotzera3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziewczyny próbowałam sobie zbadać szyjkę macicy i wyszło tak jakbym miała wysoko bo musiałam się nieźle wysilić żeby dotknąć , miękka i otwarta bo czułam wgłębienie . Ale jaka powinna być po @ ? Nie wiem wgl czy dobrze ja patrze
z tego tylko co kiedys czytalam i pamietam to szyjka po okresie powinna byc wysoko.. tyle zapamietalam:) -
nick nieaktualnySylvka wrote:Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...
http://28dni.pl/artykuly/szyjka-macicy-w-metodzie-rotzera
poczytam sobie tez dla ciekawosci:)Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak się łatwo ją dosięga to nisko ja trzeba się wysilić ro średnio a jak się trzeba bardzo wysilić to wysoko czy jakos tak
miekka czy twarda to juz latwo odczuć a czy otwarta to czy jest opór czy nie ma. Chyba tak to jets tylko ja właśnie nie wiem bo na początku cyklu powinna być nisko zamknięta twarda a ja mam wyżej otwarta miekka tak mi sie wydaje przynajmniej ale taka jest jak narastają dni płodne a mi sie przeciez @ wczoraj dopiero skonczylaSylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Kochana, chyba nie bardzo Ci pomogę w tej kwestii. Może znajdziesz coś więcej w necie...
http://28dni.pl/artykuly/szyjka-macicy-w-metodzie-rotzera
ja jak kiedys probowalam badac szyjke to mialam wrazenie ze mam dwie:/ ... ale to pewnie moja nadzerka dala takie uczucie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny