Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Kolejna rzecza jest to ,że nie wyobrazam sobie , żeby Stardust moglo tu nie byc , wiecie co moze rozejdzmy sie wszystkie w swoje strony i tyle bo jezeli nowe uzytkowniczki maja wiecej do powiedzenia jak te stale to gdzie tu sens i logika, Stardust byla z nami od dawna .
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:myslalam juz ze jakies zwidy mialam:) jak mija niedziela?
u mnie niedziela mija dość spokojnie. Rano wpadła do nas moja siostra cioteczna, poszła do siebie po obiedzie. Mój mąż zabrał Kalinkę na plac zabaw jak wrócili to na chwile zajrzał jego brat. Teraz dzieci oglądają bajki i prawdopodobnie to większe śpi, choć to Kalinka miała iść spać.
Ja czuje się dobrze. Już rano budzę się bez mdłości spowodowanych głodem. Choć nadal drażnią mnie zapachy - wczoraj w markecie niedobrze mi się zrobiło jak poczułam zapach karmy dla psów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:u mnie niedziela mija dość spokojnie. Rano wpadła do nas moja siostra cioteczna, poszła do siebie po obiedzie. Mój mąż zabrał Kalinkę na plac zabaw jak wrócili to na chwile zajrzał jego brat. Teraz dzieci oglądają bajki i prawdopodobnie to większe śpi, choć to Kalinka miała iść spać.
Ja czuje się dobrze. Już rano budzę się bez mdłości spowodowanych głodem. Choć nadal drażnią mnie zapachy - wczoraj w markecie niedobrze mi się zrobiło jak poczułam zapach karmy dla psów
to troszkę się działo u Ciebie cieszę się, że wszystko w porząsiuNusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:hejka uciekłam bez słowa ale musiałam się szybko zdecydować i wybrałam się na zakupy małe bo jutro Święto a tu taki tłum że szok jakby wojna miała być a to tylko jeden dzień Ci ludzie oszaleli
wspominałaś że wybierasz na zakupki. Ja już wczoraj się zabezpieczyłam na jutro. Więc mam spokój:) -
nick nieaktualnyKaśka wrote:hejka uciekłam bez słowa ale musiałam się szybko zdecydować i wybrałam się na zakupy małe bo jutro Święto a tu taki tłum że szok jakby wojna miała być a to tylko jeden dzień Ci ludzie oszaleli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no nudy okropne.... a ja sama siedze i jeszcze pewnie z 2 ,3 godzinki sama będe..dobrze, że na ovu jest z kim popisać. Czas leci szalenie:)
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:to dobrze zrobiłaś jak pole bitwy!! zaraz jedziemy coś zjeść ze znajomymi i do kina ale aż się boję
już wczoraj było multum ludzi..i pustki w asortymencie:/ Miłego wieczorku! a na co idziecie??Chyba nie wspomnialas? bo my tez chcemy wybrac ,moze na dniach. Zdasz relacje:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:jutro ide do pracy . A z nosa mi leci az mnie glowa boli i oczy psiukam sobie ale pomaga na chwile i znow to samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny