Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis sie obudzilam o 10 poszlam do lazienki wrocilam do lozka oczywiscie Piotrek jeszcze spal no to go obudzilam na male co nie co . Ale reakcja byla taka a co tam szukasz Mowi jak bede go tak budzic to moze byc codziennie
No niestety codziennie sie nie da .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę się kąpać Mój mówi że nie idzie bo ogląda A ja daje takie argumenty przekonujące a on się śmieje i nie nie nie A ja na to no nic będę czekała w wannie , naleję olejku I taką smutną minkę a on na no dobrze i pytam to przyjdziesz a on że nie
A to niech spada hahahaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:dzis sie obudzilam o 10 poszlam do lazienki wrocilam do lozka oczywiscie Piotrek jeszcze spal no to go obudzilam na male co nie co . Ale reakcja byla taka a co tam szukasz Mowi jak bede go tak budzic to moze byc codziennie
No niestety codziennie sie nie da .
takie pobudki to faceci lubia:)
ale fakt faktem,codziennie nie da...tak w dzien w dzien caly miesiac.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Idę się kąpać Mój mówi że nie idzie bo ogląda A ja daje takie argumenty przekonujące a on się śmieje i nie nie nie A ja na to no nic będę czekała w wannie , naleję olejku I taką smutną minkę a on na no dobrze i pytam to przyjdziesz a on że nie
A to niech spada hahaha
cos za cos powieddz:P