Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Ewelinka ja to szyjki nie umiem badac nic a nic nie pomoge Ci .
JA wierze mala ze w tym miesiacu jak nic mamunia bedziesz :**8
nie pije kiedys zgon zaliczylam i mam taki wstret ze hej to zdrowko bo moj maz sobie piwkuje ;DD
wlasnie siedzi z piweczkiem przed snem
zdroweczko:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:No juz chyba jestem po owulce. Bo bolaly jajory wczoraj a dzzis poszla lekko tempka do gory. Z ciekawosci sprawdzilam a ona taka gruba miekka i otwarta juz jestem glupa jak jutro tempka nie pojdzie w gore wywale termometr .
nie smuc:* zobaczymy jutro. ale jak mowisz,ze otwarta to raczej nie po owulce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:No juz chyba jestem po owulce. Bo bolaly jajory wczoraj a dzzis poszla lekko tempka do gory. Z ciekawosci sprawdzilam a ona taka gruba miekka i otwarta juz jestem glupa jak jutro tempka nie pojdzie w gore wywale termometr .
Może poprostu dopiero szyjka twardnieje i się zmienia. Może lekko się zmieniła i narazie trudno wyczuć różnice. Jak patrze na wykres to tez wydaje mi sie, ze juz po owu u ciebie, ale fachura nie jestem tym temacie:)
Bedzie dobrze:*:*:*3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Zdrowko ale woda mineralna
Nienawidze alkoholu! Malibu jak najbardzie ale cala reszta bleee
Ewelina po owulacje szyjka twardnieje i sie zamyka.
Dziewczyny tutaj jest tak fajnie ze sie uzalezniam 3x odpalam laptopa
widze Cassie:) milo Cie widziec:) Malibu kiedys uwielbialam. Pilam czesto drinki. Ale zniechecilam sie. Za to moj T nie pije alkoholu,ale drineczka malibu sobie walnie raz na jakis czas:)rzadko baaaaaaaardzo,ale raz na rok może:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Miska
no juz sama niewiem wczoraj oba jajory bolaly jak na owu dzis lekko tempka poszla w gore . A jak na owulke powinna raczej spasc.
hmmm...w takim razie i ja po owulce bo tempka do gory poszla..
ale ta szyjka mowi co innego. Ja sie dziewczynki nie znam, swiruje juz?!?!?! Ale ovu nie wyznaczylo Ci owulacji jeszcze Ewelka? Mi tez narazie? Ciekawe jak jutro -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Miska
no juz sama niewiem wczoraj oba jajory bolaly jak na owu dzis lekko tempka poszla w gore . A jak na owulke powinna raczej spasc.
nie smuc na zapas Ewelka:* zdziwiloby mnie ze ja przy dluzszychcyklach mialam juz owulke..ale chyba tez po jestem ,bo jajniki wczesniej bolaly dzis juz mniej,czasem poczuje klucie ale nie jak 2 dni temu-to byla masakrs -
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecie co ja to czuje ze mam cykle przy pco bezowulacyjne jajcory mnie nie bola az tak brzuch tylko czasem nic nie odczuwam ... i jak widac przezz 7 msc nic nie zatrybilo
kazda jest inna..ciezko kazda ocenic...to wszystko takie porąbane.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Sylvka .
Ooze masz racje. Te moje cialo mnie tak zaskakuje z dnia na dzien .
A darowalam sobie sprawdzanie szyjki wiec nie wiem jak bylo wczesniej. Niewiem co mi do lba strzelilo ja sprawdzic
No wlasnie Niunia.Nie mozna okreslic ppo jedym macanku. Ja tez nie wiem co mnie dzis skusilo. Chyba tylko ciekawosc. Potrzeba pare cyklow by zaobserwowac zmmiany w szyjce. Takze nasze dzisiejsze bez sensu?Sylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny