Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiecie co ja to w tym miesiacu pelen luz Ewelinka bez stresu co ma byc to bedzie nie stresuj sie nie nakrecaj
luzik ...:*
ja nic nie badam zaznaczam tylko seksicho i nara ;DD
to chyba najlepsze rozwiązanie... macanie szyjki calkowicie wykreslam:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Sylvka .
Ooze masz racje. Te moje cialo mnie tak zaskakuje z dnia na dzien .
A darowalam sobie sprawdzanie szyjki wiec nie wiem jak bylo wczesniej. Niewiem co mi do lba strzelilo ja sprawdzic
Ewela czasami lepiej za duzo nie myslec i glowkowac;) Bedzie dobrze i tego sie trzymajmy. Grunt to dobre nastawienie:*3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Miska ja juz sprawdzalam szyjke umie ja ocenic jaka jest . Tylko nie wiem jaka byla np wczoraj przedwczoraj
a no wlasnie,bo ja trzeba codziennie sprawdzac jak i temperaturke. Wiec na zapas nie martw mi sie tutaj Ewelinko. Głowa do góry, luzik ,usmiech i bedzie dobrze:* -
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:wiecie co ja to w tym miesiacu pelen luz Ewelinka bez stresu co ma byc to bedzie nie stresuj sie nie nakrecaj
luzik ...:*
ja nic nie badam zaznaczam tylko seksicho i nara ;DD
to jest chyba najlepsze podejscie z mozliwych;)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem co mnie wogule podkusilo z tymi pomiarami
Ale juz nie potrafie sie z tego wycofac
Latwo mowic - wrzuc na luz ale co jak nie idzie bo w glowce scenariuje sie rodza?
Ach... serio npr mnie powoli przerasta... za duzo informacji - zbierznych. Kazdy organizm jest inny, inaczej reaguje i badz tu babo madra.
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Jacke kochana. Ja dalam na luz juz jak @ přzyszla . Tylko troche mnie ta szyjka zdziwila
Ewelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja nie wiem co mnie wogule podkusilo z tymi pomiarami
Latwo mowic - wrzuc na luz ale co jak nie idzie bo w glowce scenariuje sie rodza?
Ach... serio npr mnie powoli przerasta... za duzo informacji - zbierznych. Kazdy organizm jest inny, inaczej reaguje i badz tu babo madra.
zgadzam sie w 100proc Cassie. A co ma byc to bedzie nie jestesmy w stanie przewidziec niczego...ale trzeba myslec pozytywnie:) marzyc, marzenia sie spelniaja...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja nie wiem co mnie wogule podkusilo z tymi pomiarami
no ja mam takie dni lajtowe ale jak @ przychodzi to mam ochote sie zapasc pod ziemie ....
Fajnie Cassie ze jestes z nami :*
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze na chwilkę wpadłam.
I tak zastanawiam się nad tą szyjką macicy . Czy możliwe że narastają mi objawy płodności bo mam nisko , miekka ale chyba zamknięta . I wilgotna jest bo miałam mokrego palca trochę . Na pocztatku cyklu jak jest @ to jest nisko zamknieta twarda i sucha tak ? Czy jak to jest ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:no ja mam takie dni lajtowe ale jak @ przychodzi to mam ochote sie zapasc pod ziemie ....
Fajnie Cassie ze jestes z nami :*
chyba kazda tak ma:) ja bym tylko wtedy ryczala a pozniej glowa do gory, piers do przodu i czuje ze moge zawojowac swiatem:)Cassie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]